خانووووم! آخه چرا اينقدر به محل كارم زنگ مي زني . . . ؟
مشكل من اينه كه خانومم خيلي به محل كارم زنگ مي زنه (البته شكر خدا الان خيلي كمتر شده، تقريبا روزي 4 بار!!!) و هر دفعه هم انتظار داره باهاش خيلي با احساس حرف بزنم.
من هميشه بهش توضيح ميدم كه چرا نبايد زياد زنگ بزنه، يا چرا من مجبورم اونجا تلگرافي حرف بزنم و ...
اما هر روز همون آش و همون كاسه !
من با بقيه همكارام (حدود 7 نفر) توي يه اتاق بزرگ (سالن) كار مي كنيم. پام كه به اداره مي رسه، اولين تلفني كه زنگ مي خوره، تلفن منه و اونطرف هم خانوم من!
بهش ميگم آخه چرا اينقدر زنگ مي زني؟ ميگه نگرانت مي شم!
به نظر شما اين مشكل رو چطور بايد حل كنم؟
RE: خانووووم! آخه چرا اينقدر به محل كارم زنگ مي زني . . . ؟
سلام
وقتی می رسین قبل از اینکه خانومتون زنگ بزنه یه اس ام اس بزنین و بگین که رسیدن بعد بهش بگین من خودم هر وقت تونسم بهت زنگ می زنم
بگین شرکت یکم برای تلفن حرف زدهای شخصی داره سخت گیری می کنه بهتره که تماس ها یکم کم بشه بعد خودتون تو طول روز یکی دوبار بهش زنگ بزنین
مصطفي عزيز
اين که مشکل نيست. بنظرم نه تنها بايد جلوي اين احساس لطيف خانمت رو بگيري بلکه بايد تقويتش کني.
اين خيلي خوبه که بهت زنگ مي زنه ، اين يعني تو براش مهمي وداره بهت فکر مي کنه.
حالا شما اگه محدوديتي تو جواب دادن داشته باشي مي توني همون تلگرافي جواب بدي ، آيا همسرت اعتراضي داشته وقتي تو تلگرافي جواب ميدي؟
بذار اين حس تو همسرت بمونه وتقويت بشه. بنظرم بيش از 2 سال از ازدواجتون نمي گذره ، درسته؟:72:
پيشنهاد دوستمون خيلي خوبه در واقع شما پيشدستي ميكنين تا ايشون از نگراني در بيان
هر از چندگاهي بهشون مسيج بزنين كه در چه حالي؟اوضاع روبه راهه عزيزم؟يا وقت برگشتن به خونه باهاشون تماس بگيرين و بگين خانمي چيزي نياز نداري برات بخرم؟:72:
احتمالا ايشون فكر ميكنن شما وقتي وارد محل كارتون ميشين فراموشش ميكنين به همين دليل تماس ميگيرن:72:
1. خانم من از اينكه تلگرافي حرف بزنم خوشش نمي آد
2. وقتي به من زنگ مي زنه، بين بقيه همكارام (هم آقا و هم خانوم) حس خوبي ندارم! سعي مي كنم سرسنگين جواب بدم، اما اون هم فكر مي كنه من از يه چيزي ناراحتم و دارن پنهون مي كنم.
3. من هميشه بهش توضيح دادم (همه دلايل خودمو). اما اون ميگه من "نگران" ميشم! و دست بردار نيست!!! :302:
4. ما توي يه شهر غريب!! زندگي مي كنيم و خانومم غير از خانوماي همسايه مون، كس ديگه اي رونداره كه وقتش رو با اون بگذرونه، من دركش مي كنم، تقريبا تمام وقتي رو كه من سر كارم نيستم، با هم (همه جا و هميشه) هستيم. اما ظاهرا اون دوس داره سر كار منم هم باشه (واقعا اينو گفته ها . . . !)
4. دقيقا 10 روز ديگه دومين سالگرد ازدواجمونه! :227:
سلام
چه خانم بامحبتي:73:
به نظرمن ،بيشتر در مورد شرايط کاريتون باهاش صحبت کنيد ،به عبارتي با صحبتاتون تصويري از محل کارتون و شرايطش در ذهن همسرتون بوجود بياريد تا بتونه بهتر درکتون کنه .
همچنين با پيشنهاد bloomدر مورد اس ام اس و زنگ زدن شما به همسرتون موافقم.
به نظر من خانومت بهتره كه خودشو مشغول كنه يه كلاس آموزشي ، ورزشي ... كه هم وقتش پر بشه و هم اينكه باعث بشه دوستايي پيدا كنه و زياد احساس دلتنگي نكنه ، كه اين خودش باعث ميشه كه ديگه زياد وقت نكنه بهتون زنگ بزنه :72:
:73:الههههههي قدر اين خانم با محبت رو بدونيد خوبه كه خودتون همه دلايل اين كارش رو ميدونين
راه حل دوستان رو (مسيج و ....)حتما امتحان كنين شايد روبه راه شد:72:
خيلي ممنون از نظرات خوبتون.
مارو از نتيجه راهكار دوستان بيخبر نذارين:D