برگشتن کسی که به من نامردی کرده بود
سلام به دوستان عزیز
اگه یادتون باشه 4 ماه پیش تایپیکی به عنوام دوستم نامردی کرده پرده بکارتم و برداشته و بعد از 9 سال با هم بودن رفت ازدواج کرد و من و تنها گذاشت و رفت .
الان بعد از 4 ماه برگشته و می گه من با خانمم مشکل دارم نمی خوامش حتی خانمش و به اقوام نشون نداده و به خانواده اش هم گفته من بر می گردم این و شما می خواستید من بر می گردم و حتی نردیک عید با خانمش قهر کرده بوده . الان هم بدون اینکه مجلسی بگیرند رفته بک خانه گرفتند زندگی می کنند .دیشب ابنها را من شنیدم ولی من به پسره گفتم خاکش کردم و آدم مرده دیگه زنده نمی شه ولی اون به خاطر اینکه دوباره برگرده پیش من داره زندگیش و خراب می کنه و به خانواده اش هم گفته من بر می گردم . اگه خدای نکرده یک زمانی برگشت چه عکس العملی نشون بدم در حالیکه الان مثل چند وقت پیش دوستش ندارم . میخواهم فعلا تنها باشم الته این دو هم بگم هیچ پسری دیکه برام جذاب نیست . از اون هم متنفر شدم ولی یک خورده هم هنوز دوستش دارم ولی تنفرم زیادتره . خودم تصمیم گرفتم اصلا باهاش روبرو نشم فکر نمی کنم بتونم با اون خبانتش ببخشمش . باز هم نظر شما دوستان را می خواهم :203:
RE: برگشتن کسی که به من نامردی کرده بود
دوست من به نظر من كه داره دروغ ميگه ، در اينجور مواقع اكثر مردا براي اينكه دل طرفو بدست بيارن هزار مدل دروغ سرهم ميكنن مثل اينكه من اصلا نميخواستمش ، به زور باهاش ازدواج كردم ، با هم مشكل داريم ، داريم از هم جدا ميشيم ............ گولشو نخور عزيزم .
پانته آ جان
زمانی که تو به اون احتیاج داشتی اون تنهات گذاشت . حتی میدونست که تو ممکنه به خاطر بلایی که سرت آورده تا آخر عمر مجرد بمونی . پس معلوم نیست که باز هم این کارو تکرار نکنه.:72:
به نظر خودت در بدترین حالت تا آخر عمرت تنها باشه بهتره یا در بهترین حالت این شخص بیاد و با تو ازدواج کنه ؟ فکر کنم جوابش واضحه..
خیلی راحت تورو کنار گذاشته تو هم راحت همین کارو انجام بده ادم عاقل از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه یادت بیار با تو چیکار کرد!!!
دوست عزیزم سلام:
راستش من دقیق جریان قبلی رو نمی دونم..اگر از موضوع هایمن بگذریم که خود مشکل بزرگی است ..به نظر من ایشون به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستن..اصلا و ابدا...
این فرد با شما کاری رو انجام داد و بعد از 9 سال هم رفت و الانم با کس دیگریست و داره همین کارم با اون می کنه..به نظر من اون اصلا آدم با ثبات رفتاری نیست....خودت فکر کن ..امکان نداره که برای همیشه پیشت بمونه...اون الان داره زنشم ول می کنه پس به نظر من این فرد به هیچی پایبند نیست حتی به قانون...
اصلا به حرفاش گوشم نده..اصلا دوست داشتن اینجا معنی نداره..این تمام زندگیته ..دوباره وارد نشو و آرامشت و بهم نزن..من جای تو بودم این سیم کارتم و هر نشانی که اون ازم داشت رو نابود می کردم و خلاص...
مواظب باش خیلی خیلی.....
من بارها گفتم بازم می گم:
به هیچ کس به خاطر اینکه از یک سوراخ دو بار گزیده شده جایزه نوبل نمی دن.....
پانته آ جان
تو اصلا با اين مرد حرف نزن . با توجه به روند رو به رشدي كه داشته اي اين آزمون است تا خودت را محك بزني . انتخاب با خودت است ، انتخاب كن . به عقب برگرد و اين سير تسلسل آسيب خوردنها را ادامه بده و يا اين مرد را كات كن و بازهم روي خودت كار كن و رو به جلو برو . درست مثل اين چند وقت .
در ضمن با توجه به اينكه تو را دختر باهوشي مي دانم تعجب مي كنم كه اصلا چرا بايد برايت برگشت اين مرد و حرفهايش و ... برايت مهم باشد . به من و تو چه مربوط كه با زنش خوشبخت است يا نه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بايد در دم جواب دندان شكن مي دادي و تلفن را قطع مي كرد ي .
بعضي از مسائل آنچنان روشن است كه نياز به مشاوره و .... ندارد .
پرونده اين مرد بسته شده است به دنبال نبش قبر نباش .
نگذار پايت بلغزد و اشتباه بزرگتري را تجربه كني
اين مرد:
1. يكبار به شما "نامردي" كرده و شما را رها كرده.
2. حالا قصد دارد به همسر قانوني خودش خيانت كند.
آيا هيچ دليل موجهي براي پذيرفتن و حتي فكر كردن درباره چنين مردي وجود دارد؟؟
دوست عزيزم
مي دونم كه الان تقريبا توي ذهنت و دلت چه مي گذره هيچي نمي تونم بگم جز اينكه مگر اين همان فردي نيست كه زماني خواست ازدواج كنه بهت گفته بود با تو خوشبخت نمي شه و به همين راحتي همه آنچه را داشت زير پا گذاشت چطور ممكنه الان نظرش را عوض كرده باشه و شما كسي باشيد كه خوشبختش مي كنيد... مي دونم به چي فكر مي كني ولي گول حرفهاي قشنگ را نخور واقعا سخته در شرايطي مثل شما بودن
سلام.....
پانته آ...پیشنهاد من اینه که....وقتی میاد سراغت اصلا باهاش حرف نزن....این مرده خیلی نامرده که با اون کاری که باهات کرده تنهات گذاشته....خامش نشو....مصمم باش....به دردت نمی خوره....اگه هم لازم شد خونوادت رو در جریان بذار....
موفق و موید باشی....:72: