RE: پیرمرد و زن 25 ساله(طنز)
مطمئنید سایت درستی رو برای آوردن این طنز وقیحانه انتخاب کردید؟!!!
آقای محترم :
بهتر است که شما همانند نام کاربریتان (دانش) پر بار و نوشته هایتان محصول تجربه باشد .
طنز فوق بدرد جمعهای مردانه وخصوصی و حتی سنین نوجوانی و ... میخورد .
امیدوارم ناراحت نشوید ولی شما چند مطلب را فراموش کرده اید :مردان تا حتی 80 سالگی توانایی بچه دار شدن را دارند (در روستا های خودمان) و البته کمی مطالعه پزشکی هم کمک میکند و در ضمن ازدواج یک رسم مقدس است و حرمت آن باید حفظ شود و...
به هر حال قصد من فقط یاد آوری بود که هر گفته جایی و هر نکته مکانی دارد :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
مطمئنید سایت درستی رو برای آوردن این طنز وقیحانه انتخاب کردید؟!!!
اولا سلام من نمیدونم کجایه این مطلب انقدر بد بود که شما کلمه وقیحانه رو انتخاب کردید دوما من داخل پرانتز نوشتم طنز.حالا شما چه برداشتی کردید من بیخبرم؟؟؟
حرومزادگی بچه اون پیرمرد و زنای زن اون با یکی دیگه نباید وقیحانه نامیده بشه. اتفاقا چون طنزت وقیحانه بود گفتم. یخورده درکت رو از جایی که واردش می شی زیاد کنی بد نیست.
نگران نباش . من اون قدر رک هستم که قواعد امضای تو رو رعایت کنم.بهت برخورد یا نه، روبروت گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
آقای محترم :
بهتر است که شما همانند نام کاربریتان (دانش) پر بار و نوشته هایتان محصول تجربه باشد .
طنز فوق بدرد جمعهای مردانه وخصوصی و حتی سنین نوجوانی و ... میخورد .
امیدوارم ناراحت نشوید ولی شما چند مطلب را فراموش کرده اید :مردان تا حتی 80 سالگی توانایی بچه دار شدن را دارند (در روستا های خودمان) و البته کمی مطالعه پزشکی هم کمک میکند و در ضمن ازدواج یک رسم مقدس است و حرمت آن باید حفظ شود و...
به هر حال قصد من فقط یاد آوری بود که هر گفته جایی و هر نکته مکانی دارد :305:
اولا سلام omedجان 1.نمیدونستم تمام مطالب باید حاصل تجربه شخصی خود فرد باشد حتی داستانی که مینویسد!!!؟2 من عنوان کردم طنز ولی شما پای مسائل پزشکی وروستاهای کشور و مطالعه را به میان اوردید که جای تعجب دارد چون اصلا ربطی به یک موضوع طنز نداشت در ثانی من کجا به ازدواج بی حرمتی کردم که شما این طور موضع میگیرید؟؟ طنز به طور واضح همه چیز رو بیان نمیکند مثل همین داستان اصل موضوع خیانت است ولی در قالب طنز بیان شده.در هر صورت من از شما دوست خوبم ممنونم که نظر خودت را گفتی امیدوارم از من ناراحت نشده باشی و اگر این مطلب از نظر مدیر هم خوب نیست حذف شود به امید روزی که جامعه ما ظرفیت بیشتری داشته باشد
به امید روزی که افرادی مانند شما درک این رو پیدا کنند که سایت جای هر مزخرف گویی نیست!
[quote=sorena_arman]
حرومزادگی بچه اون پیرمرد و زنای زن اون با یکی دیگه نباید وقیحانه نامیده بشه. اتفاقا چون طنزت وقیحانه بود گفتم. یخورده درکت رو از جایی که واردش می شی زیاد کنی بد نیست.
نگران نباش . من اون قدر رک هستم که قواعد امضای تو رو رعایت کنم.بهت برخورد یا نه، روبروت گفتم.
[/quote
واقعا برای شما متاسفم همین
نقل قول:
به امید روزی که افرادی مانند شما درک این رو پیدا کنند که سایت جای هر مزخرف گویی نیست!
شما واقعا ادم بی جنبه ای هستید من قبلا هم جر و بحث های شما رو با یکی از اعضای تالار خونده بودم که اون بنده خدا رو هم به نداشتن موضع مشخص محکوم کرده بودید و جوری به اون القا کرده بودید که وجودش بدرد تالار نمیخوره و اون میخواست از تالار بره اگه اسم اون تاپیک یادم بود حتما میذاشتم من ادمی هستم که از حرف رک بدم نمیاد اما رک بودن با گستاخ بودن فرق داره این رو بدون.شما هم بحتره به امضای خودت اگه بهش اعتقاد داری عمل کنیمن دیگه با شما هیچ حرفی ندارم اگر مدیر سایت خواست مطلب فوق رو حذف کنه یا لا اقل بی طرفانه قضاوت کنه حق با کیه؟
:82:با سلام :
چند توضیح به آقای دانش محترم :
طنز وقتی زیباست که با توجه به فرهنگ هر جامعه ای فضای ذهنی را شاداب و فکر را به جنبش در آورد و صرف خنده طنز نیست یک نوع هجو است وچون رگباری بهاری میگذرد ولی طنز واقعی چون رودی سیراب میکند (دو کلمه حرف حساب گل آقای مرحوم )و... البته من معتقدم هجو (جوک ) هم لازم است ولی نه در هر جایی !در رابطه با جوک شما :
عناصر هر جوک وقتی مورد تمسخر قرار میگیرند خنده دار میشوند که در اینجا پیرمرد -ازدواج -
دختر جوان -پزشک هر کدام به نوعی پس اگر بدانی به شکلی توانایی مردان را ونجابت زنان وتقدس پیمان وعهد مورد تمسخر شده باز ان را طنز مینامی ؟
چون فکر میکنم انسان منطقی هستی این مطلب را نوشتم که قصدم ناراحت شدن شما نیست .:82:
[quote=دانش]
نقل قول:
[/quote
واقعا برای شما متاسفم همین
نقل قول:
شما واقعا ادم بی جنبه ای هستید من قبلا هم جر و بحث های شما رو با یکی از اعضای تالار خونده بودم که اون بنده خدا رو هم به نداشتن موضع مشخص محکوم کرده بودید و جوری به اون القا کرده بودید که وجودش بدرد تالار نمیخوره و اون میخواست از تالار بره اگه اسم اون تاپیک یادم بود حتما میذاشتم من ادمی هستم که از حرف رک بدم نمیاد اما رک بودن با گستاخ بودن فرق داره این رو بدون.شما هم بحتره به امضای خودت اگه بهش اعتقاد داری عمل کنی
من دیگه با شما هیچ حرفی ندارم اگر مدیر سایت خواست مطلب فوق رو حذف کنه یا لا اقل بی طرفانه قضاوت کنه حق با کیه؟
شما واقعا آدم کند ذهنی هستید که درک نمی کنید نقد از یک کار شما نقد از کل شخصیت شما نیست!!! مگر از دانش همین مزخرفات و واگویی ها را بدانید و نتوانید تحلیل کنید که هر جکی را نمی توان در هر محفلی بیان نمود. وگرنه دیگران هم جک به این شکل می دانستند و البته شاید مانند شما دانش آن را نداشته اند! که در این تالار استفاده کنند. امضای من به وضوح رسونده که من دیگه در کار مشاوره همدردی شرکت نمی کنم و نه در جوابگویی به امثال اینگونه هجویات و مزخرفات!!
بدان به حرف امثال کند ذهنهایی مانند تو بنده مجاب به ترک یا بازگشت به تالار نمی شوم.
شما اگه قراره با همین یه حرف من بود و نبودت در تالار زیر سوال بره بهتره بره.