شما بگید این دختره چشه؟!!!!!!!
سلام بچه ها من اسمم کوروش و نیاز به راهنمایی شما دارم چه دختر و چه پسر اگه کمکم کنین واقعا" خدا ازتون راضی میشه!!
من داستانمو میگم شما نظر بدین:
من چون دانشجوام(مهندسی برق) برای درس خوندن میرفتم یه دانشکده دیگه درس میخواندم جون اونجا خلوت تر بود اونجا بود که من یه دختر خوشگل و نازیو دیدم که باعث شد کرک و پرم بریزه!! هروقت اوون دختره منو میدید زیاد نیگاه می کرد و اظهار علاقه میکرد وشاید من اینجوری حس میکردمبعد از اون روز هر وقت میدیدمش یه جوری می شدم
خلاصه ما از این دختره خوشمون اومد و افتادیم دمبالش و از این اون آمارش را بدست آووردم.در
من تصمیم گرفتم برم باهاش صحبت کنم برا همین یه دم در کلاسشون منتظر شدم
دیدم با عجله داره از پله ها میاد پایین من جلوشو گرفتم و گفتم وقت داری گفت عجله دارم ،من بهش گفتم می خوام چند لحظه باهاتون صحبت کنم بهد دیدم شرم کرد و با عجله رفت.
من یه روز دیگه رفتم تو کتاب خونشون و یه چند با بهش علامت دادم که بیادبیرون از کتاب خونه تا من راحت تر باهاش صحبت کنم و اوون هم با اینکه نیگاه می کرد نیومد بیرون. با اینکه با علاقه به من نیگاه می کنه ولی نمیدونم چرا فرار می کنه
و من بایسی چیکار کنم شما با این اطلاعات زی در مورد من مرا راهنمایی کنین:
1- من مهندسم اوونم در یکی از دانشگاهای دولتی تهران
2-تریپم یه جوری که نیمه پولدار میزنم
3-دختره رشته اش غیر مهندسیه
4-من ازنظر قیافه بد نیستم و به هر کی پیشمهاد دادم نه نگفته ولی در مورد این یکی که بهش علاقه دارم کم آووردم
با این اطلاعات به من بگید چیکار کنم و چجوری علاقهی خودمو نشون بدم چون اوون همش فرار میکنه
منتظر پاسخ هاتون هستم بهترین پاسخ که جواب بده شرینی داره.
RE: شما بگید این دختره چشه؟!!!!!!!
سلام به آقا کوروش:72:
می شه شما به ما بگین چتونه ؟ :D:73:
چون ظاهرا اون دختره مشکلی نداره و این شما هستین که گرفتار شدین .
اصلا نگران نباش . همه وقتی عاشق می شن و درگیر احساسات ناپخته و تندی مثل شما ، فکر می کنن کاری از دستشون بر نمی یاد . بهتره یه دور مفصل توی تالار بزنی بویژه انجمن سوالات ارتباط دختر و پسر . شاید متوجه بشی که شرایطی که در اون قرار گرفتی کاملا قابل کنترله امشروط بر اینکه منطقی باشی و عاقلانه رفتار کنی ... :73:
سلام
امیدوارم خوب باشی و سعی کن از کلمات پسرانه در متن هات استفاده نکنی آقای مهندس!!!
اگر غرضت دوستیه پیشاپیش بگم این جور دخترا اهل دوستی نیستن
اگر هم غرض ازدواج این چیزایی که گفتی برای تو امتیاز نیست از لحاظ شخصیتی کی هستی؟این واژه "به هر کسی پیشنهاد دادم نه نگفته" غلطه برای چی پیشنهاد دادی؟ به کی دادی؟ اون برای چی قبول کرده؟
مهندسی به یه تیتر ختم نمی شه منهم گرایش مهندسی تحصیل کردم تجربه های قابل قبولی هم دارم توی این بازار فاجعه هنوز دفترم سر پاست و هفته ای حداقل 2 یا 3 کار مشارکتی دارم ولی هنوز خودم رو توی تیتر مهندسی نمی بینم بد نیست بدونی که هر وقت توی دیباجی یا اون حوالی خونه ای(یا به قول مهندسا آلونک)داشتی زیر پات پرادو (اگه زانتیا یا کمری هم باشه قابل قبوله) داشتی پول خوردت تراول 50 تومنی بود یا وقتی که بحث فنی شد در حد استادات (که اگه دانشکده ای هستی مدرکشون معمولا ارشد بالاتر پیدا نمی شه متاسفانه!)تونستی صحبت کنی و عنان مطلب رو به دست بگیری اون وقت ادعای مهندسی کن!!!
دانشجوی گرایش مهندسی این برخوردهای دختره میگه من می خوام باهات رابطه داشته باشم ولی حالا حالا ها باید ناز بخری در ضمن منتظر خیلی ماجراهای جالبی هم باید باشی
از من می شنوی از این دختر بگذر
یه موقع نری دنبال این دختره از درست بمونی و مشروط بشی و بعدشم اخراج و در آخر مدرک مهندسی بی مدرک مهندسی بشه!!!
خوش باشی
baba man faghat mikham komakam konin ma mese ye baradae hame sheiye khodamo beheton goftam chon man toye in masale ye kam kam avordam va ye khorde dar in mored khejalati shodam begid chikar konam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط merka
سلام
امیدوارم خوب باشی و سعی کن از کلمات پسرانه در متن هات استفاده نکنی آقای مهندس!!!
اگر غرضت دوستیه پیشاپیش بگم این جور دخترا اهل دوستی نیستن
اگر هم غرض ازدواج این چیزایی که گفتی برای تو امتیاز نیست از لحاظ شخصیتی کی هستی؟این واژه "به هر کسی پیشنهاد دادم نه نگفته" غلطه برای چی پیشنهاد دادی؟ به کی دادی؟ اون برای چی قبول کرده؟
مهندسی به یه تیتر ختم نمی شه منهم گرایش مهندسی تحصیل کردم تجربه های قابل قبولی هم دارم توی این بازار فاجعه هنوز دفترم سر پاست و هفته ای حداقل 2 یا 3 کار مشارکتی دارم ولی هنوز خودم رو توی تیتر مهندسی نمی بینم بد نیست بدونی که هر وقت توی دیباجی یا اون حوالی خونه ای(یا به قول مهندسا آلونک)داشتی زیر پات پرادو (اگه زانتیا یا کمری هم باشه قابل قبوله) داشتی پول خوردت تراول 50 تومنی بود یا وقتی که بحث فنی شد در حد استادات (که اگه دانشکده ای هستی مدرکشون معمولا ارشد بالاتر پیدا نمی شه متاسفانه!)تونستی صحبت کنی و عنان مطلب رو به دست بگیری اون وقت ادعای مهندسی کن!!!
دانشجوی گرایش مهندسی این برخوردهای دختره میگه من می خوام باهات رابطه داشته باشم ولی حالا حالا ها باید ناز بخری در ضمن منتظر خیلی ماجراهای جالبی هم باید باشی
از من می شنوی از این دختر بگذر
یه موقع نری دنبال این دختره از درست بمونی و مشروط بشی و بعدشم اخراج و در آخر مدرک مهندسی بی مدرک مهندسی بشه!!!
خوش باشی
baba mohandes chera injori sohbat mikoni to ke hamkarami chera?
من مهندسی می خونم ادعای مهندسی ندارم!!! شما هم هنوز وارد بازار کار نشدی پس نگو همکار
یاد بگیر وقتی که کمک می خوای خودتو به رخ نکشی اگر تو شرایطی داری که می تونی به اونها دل ببندی قرار نیست که برای دیگرون هم مهم باشه یا امتیاز حسابشون کنن
قبول دارم یه مقدار تند صحبت کردم عذر می خوام
در مورد مطالبی که بهت گفتم فکر کن این دختره بچه است اگه خودتم بچه ای بسم الله وگرنه و به الله
فعلا
با سلام اولاً ببخشيد كه من رك حرف ميزنم اما با اين مطالب شما فهميدم كه شما آدم ظاهر بيني هستين اگر براي دوستي ميخوهيد كه هيچ اما اگر براي ازدواج ميخواهيد با اين طرز تفكر فكر نكنم انتخاب موفقي داشته باشيد. اميدوارم موفق باشيد.اگر واقعاً دوستش داريد برويد جلو و هر چي تو دلتونه بهش بگيد.
مذاکره با خانواده دخترخانم پیشنهاد می گردد.
ببین اونم مثل شما مشکل داره ;)
اگر مشکلی نداره که خوب وقتی صداش میکنید باید مثل آدم جواب شمارو بده دیگه !
یکبار جدی تر با هاش برخورد کنید اگر بازم فرار کرد یا محل نگذاشت معلومه که این مشکلات رو داره چون ممکنه تا بحال دقیقا متوجه منظور شما نشده باشه
یا خجالت میکشه
یا میخواد شما بیشتر شیفته اش بشید
یا میخواد به همه بفهمونه خواهان زیاد داره