من از بينوايي نيم روي زرد.........
اگر بار گران بوديم،رفتيم............
سلام خدمت دوستان عزيز تالار همدردي،
جايي كه واقعا خيلي از مشكلات من رو حل كرد،
دوستاني كه واقعا سنگ صبور و مرهمي بر زخمهايم بودند،
نياز به نام بردن تك تكشون نيست،
خودشون ميدونن منظورم با اونهاست،
واقعا ديگه كم آوردم،
نميتونم بيش از اين مشكلات جامعه و مردم رو ببينم،
دارم نابود ميشم،نابود ميشم از اينكه اين همه مشكل رو ميبينم و كاري ازم بر نمياد،
با خوندن هر تاپيك بغض گلوم رو ميگيره.
بنابر اين تصميم گرفتم ديگه برم از اين تالار،
از جناب مدير هم تقاضا دارم حساب كاربري بنده رو مسدود كنند.
دلم ميخواد زار بزنم،دلم ميخواد فرياد بكشم.
از خداوند بزرگ ميخوام به حق سيدااشهدا مشكل همه ي مشكل دارا رو حل كنه انشاالله
دوستان،خدا يارو نگهدارتون،دست علي به همراهتون.
RE: من از بينوايي نيم روي زرد.........
صبور باشین . شاید سحر نزدیک باشه.اصلا شاید ما واسه همین اومدیم ولی شاید...
M-d عزیز، مشکلات همه جا هستن، اما نباید با احساسمون بهشون نگاه کنیم.. احساس شما بسیار زیبا و ستودنیه، پس بهتره در کنار دوستانتون باشید تا با منطقتون بهشون کمک کنید..
:72:
خدا را چه ديدي دوست عزيز شايد اومدنتون به اينجا واسه اين بوده كه يه روزي يكي از اين افراد با يه راهنمايي شما مشكلش حل بشه ... و يا مسير زندگي اش به كل تغيير كنه شايد شما هم مثل بقيه اينجايي چون بايد باشي تا شده حتي سنگريزه اي را از سر راه كسي كنار بزنيم ... صبور باشيد مثل بقيه همه ما دردها را ميبينيم و از اينكه كاري از دستمون بر نمي آيد تا عملا انجام بديم ناراحت ميشيم مهم همون دلداريهايي است كه در زمان لازم انجام بديم كه لااقل اگر باري را برنمي داريم با دلگرمي نشون بديم كه مي تونيم درك كنيم و همراه باشيم و حتي اشكي بريزيم به دردهاي همطونانمون ...
موفق باشيد دوست همراه و فاطمه زهرا (س) هميشه پشيبان شما باشه و ياور خانواده شما
سلام داداشی....زود باش بگو کجا میری؟؟
ما که تازه می خواستیم کلی با هم دردودل کنیم...کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M_d عزیز بیا بابا کجا با این عجله؟ خوب بیا تالار ولی یه مدت مشکلات رو نخون این ها بخشی از زندگی ما هستند واقعیت ها هستند مثل زمانی که خودت مشکل داشتی اگه قرار باشه که زود کم بیاریم یا خودمون رو تو مشکلات غرق کنیم پس کی تو تالار میمونه که به بقیه کمک کنه؟ اون کسی که این مشکل رو داره از همه ما بیشتر درد میکشه. من با این که نه تجربه دارم نه کمکی ازم بر میاد سعی میکنم یه کوچولو در حد توان مفید باشم. وقتی مشکل دوستمون حل میشه یه لذت و حس خوبی هست که اون موقع داره حتی اگه خودمون نتونسته باشیم کمک کنیم.
یعنی با این دل مهربونت دلت میاد از ما خداحافظی کنی؟
اگه موندی که چه بهتر دوست خوبمون همراهیمون میکنه
اگه رفتی امیدوارم در پناه حق همیشه موفق باشی و هیچ موقع مشکلی نداشته باشی که یاد ما کنی!
:72::72::72::72::72:
....
انگاري راستي راستي رفت !
نرو ،
تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو ...
---------------------------
کجا میخوای بری دوست من ؟ منم وقتی مشکلات همنوعانم رو میبینم ناراحت میشم . اما وقتی میبینم که مشکلات اونها حل شده و اونها قویتر از قبل شدن و زندگیشون بهتر شده ناراحتیهای خودمم یادم میره .
بمون یه چایی بزنیم !! :82: :82:
محمد
واقعا چرا ؟!چرا همه ي ما عادت داريم نيمه ي خالي ليوان را ببينيم ؟!بله در تالار بعضي از بچه ها مشكل دارند ولي خيلي هما خوشبخت هستند و يا مشكلاتشان با ياري بچه هاي تالار مرتفع شده . چرا نمي خواهي قدم هاي رو به جلو را ببيني ؟!مگر كم افراد خوشبخت در تالار داريم ؟ چرا به آنها نگاه نمي كني؟!
مگر نازنين غ و چكامه مشكل نداشتند ولي امروز چكامه خيلي هم خوشبخت است و نازنين غ مشكلاتش به حداقل رسيده ،
ديجيتال من و فافا و دانه قصد ازدواج دارند .
و شاد هم حالش خيلي بهتر است و از سفر برگشته .
طاهره و كيوان دوستان بسيار خوب ما هستند كه با مقالات و حرفهاي درست به بچه ها كمك مي كنند .
آرمان 26 با كارهاي قشنگش فضاي تالار را تغيير مي دهد .
حاجي فيروز و كامران 007 سعي دارند با هر ترفند و با گويش زيبا و جالب خانم هاي تالار را متوجه اشتباهاتشان كنند .
نقاب ژسر 19 ساله اي كه براي خودش آينده ي روشني را متصور است و با اين سن و سال كم حرفهاي خوبي براي همدردي به بچه مي زند .
سورنا ژسر توانايي كه از ديدگاه خود به مناظره با خانمهاي تالار مي نشيند .
كاترين - استار - نازنين - ساقي - آقاي سنگ تراشان - روزن _ بلوم - و.... شرمنده ذهنم ياري نمي كند .
قوي باش عزيزم به داشته هايت كه همين دوستان خوب و درست هستند افتخار كن . كمتر جايي مي تواني به چنين فضايي بر بخوري كه ژر از نعمت عشق است و دوست داشتنهاي بي ريا و بي چشم داشت .
دوستان عزيزم،ممنونم از همتون به خاطر لطفتون،
واي كه چقدر لذت بخشه خواندن مطالب سايت همراه با گوش كردن يك موسيقي لايت،
حرفهاتون رو خوندم،واقعا منطقي بود،نبايد با خواندن مشكلات ديگران زود شونه خالي كنم و از سايت فرار كنم،
بلكه بايد مردونه با خودم بجنگم و بجاي غصه خوردن بي ثمر به دوستان پيشنهادهاي ارزنده و مفيد بدم،
بدرود