نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نقاب عزیز پاسخ شما بسیار منطقی تر از بسیاری دیگر از دوستان بزرگتر از شما هست.
بنده به شخصه fnh643 کاملا موافقم. ازدواج چیزی جز حمالی برای مردها در این دوره نیست. البته نظر دوستان رو خواستم جویا بشم. واقعا ساعتها و روزها فکر کردم و دیدم هیچ چیزی از ازدواج حاصل یک مرد نمی شود. مسئله جنسی نیز از طریق صیغه جواب داده می شود. سایر مسائل به نظر من(که می تواند درست نباشد) توهمی بیش نیست. مسائلی مانند آرامش در حضور کسی که ساعتها مخ تو را مورد عنایت خویش قرار می دهد و...
دوستانی که واقعا 5 دلیل برای ازدواج کردن خویش می بینند چقدر امید دارند به دلایل خود دست یابند
سلام
اول از اینکه به موضوع اصلی تاپیک جواب ندادم
دوم از اینکه وارد بحث اقایان شدم معذرت خواهی میکنم
من یه دختر 27 ساله مجرد هستم ... با خواندن مطالب شما و نوع دیدگاهتان به ازدواج و زندگی مشترک شوکه شدم
یعنی انقدر دنیا را کوچیک میبیند( با عرض معذرت) و انقدر ارزشهای مادی یک زندگی برای شما پررنگ است ( من منکر ان نیستم ولی هر چیزی در زندگی سهمی دارد و کل نیست نه انکه فقط به ان فکر کنیم ) دید گاه شما آقایان محترم و همسران عزیز و پدران مهربان آینده به نظر خودتان اندکی بد بینانه نیست ... ؟؟؟
من بعنوان یک دختر مجرد که تا کنون هیچ مردی در زندگیش نبوده از همسر اینده ام انتظار دارم مثل پدرم مردی پاک وبا ایمان ،همسری وفادار و پدری مهربان و دلسوز باشد که مثل پدرم در بودن کنار او احساس امنیت و محبت داشته باشم ... ولی مثل اینکه پسران جوان هموطن ...:47:
و بازهم متاسفم که خانمها را کالا می بینید ... وقتی دختر را کلا میبینید باید بابت خریدن ان هزینه را پرداخت کنید !!! غالب کردن جنس دسته چندم و تقلبی هم بستگی به هوش و ذکاوت خودتان دارد که از فروشنده فریب بخورید یا نه وقتی دختر مثل ماشین دسته دو م و سوم محسوب میشه ، شما هم به عنوان صاحب و خریدار ان مجبورید پول روغن و بنزین آن را پرداخت کنید...( به نظرتان قدری غیر انسانی نیست؟؟؟)
وقتی پسری از ازدواج فقط رفع نیاز جنسی و تنها نبودن را مد نظر داره باید از طرف مقابلش هم انتظار داشته باشه که ان را
فقط یه حمال ( با عرض معذرت ، هیچ گاه دوست ندارم مردی را با این نام خطاب کنم ،بهگفته خودتان نقل قول کردم )
در نظر بگیرد...
آقای سورنا در چندین پست که از جانت شما خواندم احساس میکنم که شما همیشه دقدغهمجارج زندگی اینده را دارید چرا با این
بد بینی به دخترها نگاه میکنید ... دخترها در خانه پدری با محبت پدر و مادرشان و رفاه مالی همانند یک ملکه زندگی میکنند
ولی با ازدواج با پسری کهتازه بنیاد زندگی خودش را نهاده و ممکنه تا چندین سال بعد از ازدواجش به رفاه خانه پدری نرسدبدون هیچ توقعی زندگی کند !!! به نظرتان چرا؟؟؟؟
برادران عزیزم ...
من به عنوان دختر مجردی که تا کنون کوچکترین تماسی با یک پسر نداشتم انتظار دارم با پسری ازدواج کنم که انهم مثل خودم هیچ نوع رابطه ای نداشته باشد (صیغه ، دوست دختر ...)برایم به هیچ عنوان قابل قبول نیست که قبلا رابطه جنسی را تجربه کرده باشد...پس با عرض معذرت به اطلاعتان میرسانم برای دخترها هم جنس دسته اول یا دوم بودن پسرها مهمه ...
به هر حال بازهم برا ین نوع نگرش اقایان متاسفم
در اخر هم برای همه شما ارزوی خوشبختی و سعادت را دارم