RE: اعتماد به نفس و ازدواج
امروز که این خطوط را برای شما مینویسم در مرحله ایی هستم که با یکی از خواستگارانم دو مرحله صحبت کردم و نظر مثبت و مساعدی در موردایشان دارم ، اما اعتماد به نفس پائین موجب شده به طور مداوم به خودم سرکوب بزنم و اینگونه تلقی کنم که خانواده این شخص نیز سراغی از من و خانواده ام نخواهد گرفت. با توجه به این مسئله که فردی بسیار مقید و معذب در جمع خانواده هستم
دوست عزیز مشیت الهی در امر ازدواج غیر قابل انکار هست با اعتقاد به این واقعیت دلیلی برای تضعیف اعتماد به نفس با قی نمی ماند .
کمی استرس و اضطراب در رابطه با خواستگار جدید طبیعی هست اما افکار و تکرار جملات منفی ...........
سوگند عزیز سلام ممنون از اینکه درکم کردید و نظرتون رو برام نوشتید . از انتخاب نشدنم هراس دارم از اینکه در جمع خانواده و افرادی که از این موضوع اگاهند تحقیر خواهم شد . چون سه مرتبه متوالی این احساس رو تجربه کردم . وقتی تمام شرایط فرد مقابل نیز با معیارهام مطابقت داره انتظار خودم هم بالا میره . لطمه ای که به خانواده ام میخوره خیلی بیشتر از منه و روحیه خودشون رو به کل از دست میدن . صحبت های شما و نظرات دوستان باعث دلگرمیم میشه
بازم ممنونم
دوستان خوبم در موقعیت بحرانی هستم
لطفا من رو از راهنمائی هاتون محروم نکنید
سلام.ابدا نگران چيزي نباش. نبايد خودتو دست كم بگيري.همونطوري كه دوستات بهت گفتن،موقعيت خيلي خوبي داري.شما يه خانم تحصيلكرده،با شرايط كاري ايده آل هستي.باور كن خيليها دنبال يه خانم با شرايط شما ميگردن و تعداد كمي هستن كه شرايط شما رو دارن.به خودت اعتماد داشته باش كه ميتوني يه زندگي خوب براي خودت و اون آدم خوشبختي كه نصيبت ميشه درست كني.خودتو دست كم نگير وسعي كن روي تمام جوانب خواستگارات فكر كني بخصوص اخلاق اونها.يادت باشه مواظب باشي كه اين نگرانيهات باعث نشه خداي نكرده انتخاب بدي داشته باشي.به خودت مسلط باش وزياد روي اينكه اون طرفت برميگرده يا نه فكر نكن.به خانوادت هم بگو كه نگران اين موضوع نيستي و از خدا بخواه بهترين رو نصيبت كنه.سعي كن با عجله تصميم نگيري چون ازنظر سني هنوزبراي ازدواج وقت داري.موفق باشي.
سلام دوست گرامی ،ورود شما را به کلبه همدردی تبریک میگوییم
در رابطه با اعتماد به نفس به لینکهای زیر مراجعه کنید.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=6004
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=6536
و اینکه شما بیشتر ؛منفی گرا هستید! دوست عزیز خوش بین باشید؛ نه تنها به ازدواج بلکه به تمام مراحل زندگی با دید مثبت بنگرید؛در این خصوص به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3374&page=1
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4384
سلام به دوستان خوبم کیوان و یاداوران
از راهنمائیهاتون ممنون . استرس کشنده ایی اینقدر ازارم میده که صدای تلفن به منزجرترین صداها برام تبدیل شده و اصلا دوست ندارم در محیط خانه باشم
برام دعا کنید
لینکهایی که معرفی کردید رو نیزدر اولین فرصت مطالعه میکنم
دوستان سلام
متاسفانه خبری نشد و من از این همه بی عدالتی بازم شکستم . اینکه خانواده پسر حق دارند اینطور با طیب خاطر به زندگی خودشون ادامه بدند ولی از کوچکترین عضو خانواده دختر گرفته تا ... باید در اضطراب و نگرانی بسوزند .
کسی به درد دلم گوش نمیده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط النا61
دوستان سلام
متاسفانه خبری نشد و من از این همه بی عدالتی بازم شکستم . اینکه خانواده پسر حق دارند اینطور با طیب خاطر به زندگی خودشون ادامه بدند ولی از کوچکترین عضو خانواده دختر گرفته تا ... باید در اضطراب و نگرانی بسوزند .
کسی به درد دلم گوش نمیده ؟
سلام
بنظر شما ؛ این حرفهای شما کمی اغراق آمیز نیستند ؟
این همه بی عدالتی ؟!؟
طرف اومده خواستگاری حالا یا پسندیده یا نه. این همه بی عدالتی کجا بود ؟
اعضای خانواده شما هم بهتره به جای اینکه در اضطراب و نگرانی بسوزند ، زندگی خودشان را کنند . خدا بزرگه . این خواستگار نشد یکی دیگه .
خیلی سخت میگیرید .
موفق باشید .
سلام
كمي از حرفام تجربه اس . كمي درد دل و نظرات شخصي.
شمارش معكوس من براي رفتن به خاستگاري شروع شده و اوضاي مساعدي هم ندارم. خانم آينده من 3 تا خواهر داره و اونا هم سنشون رفته بالا و مشكل شما رو دارن و حرفهاي شما رو از زبون ساراي خودم شنيدم. اينكه ميان و ميرن و جواب نميدن.اينكه خانواده سركوفت ميشه بابت اين مسايل.خواهراش دختراي خيلي خوبين اما خوب ديگران چون به صورت ازدواج سنتي ميان خواستگاري مجبورن تا تصميماتشون رو بر پايه حرفهاي ديگرون هم بسنجن. برادر من هم از اين خواستگاريها زياد رفته و زماني كه برميگشتن حرفهاي مادر و پدر و اطرافيان هر چند كه دختر طلا هم باشه تاثير گذاره.سرتون رو درد نيارم اگه من دختري بودم جاي شما سعي ميكردم خودم يكي رو براي دلم انتخاب كنم نه اينكه بشينمو يكي يكي اونايي كه ميان رو بشمارم و فكرشون باشم. كارمندين و تحصيلاتم كه ماشالا.خوب كمي كمتر تحصيل ميكردين كه پسراي گلابي هم بتونن بيان خاستگاري. شوخي ميكنم/نظر من همينه كه اگر هدف ازدواجه سعي كنيد خودتون هم تو اطرافتون كمي فعال باشيد.بابا شماها كه يه چشم كج كنيد 2000 تا پسر غش ميكننو صد دله عاشقتون ميشن! پس چرا بيكار نشستي؟(دخترا مطمئنن حرفامو خوب ميفهمن)/ خدا جاي خودش . پيغمبر و دعا و ناله هم سر جاش. هر كي در خونه رو زد قدم به روي چشم اما اگه رفت و نيومد به سلامت.ميدونم روحيتو داغون ميكنن ولي به اين هم فكر كن كه اونا هم پيش خودشون شايد ميگن اي بابا دختره تحصيلاتو اوضاش خيلي بهتره كم ميارم تو زندگي و ميزنه تو سرم.ها نميشه اين مدلي فكر كرد؟ بيكار نشين. الكي هم حرص نخور.پسر خوب زياده.همون جور كه دختر خوب زياده. به قول عموي من نخواست؟! به جهندم. ميگن اگر اوني رو كه ميخواي به دست نياري مجبوري اوني رو كه ميدن تحمل كني.راستي اگرم پسري اومد و خواست باهاتون حرف بزنه ديدين كيس خوبيه ببول نباشين لطفا(اميدوارم راحتي منو به بي ادبي نذارين) شما هم اون زبون رو كار بندازين و دلشو گرو بگيرين. نذارين مفت دربره.بابا تو كه كالا نيستي بيان ببينن برن. اومد ديدي خوبه، تو ذهنشو درگير كن. تو جذبش كن. ا پسر خوبي بود چرا زنگ نزد!!! شايد كم كاري از تو باشه تو اين موارد. خلاصه كه كم كاري از خودته . چه توي خونه و چه در محيط كار و بيرون از خونه.وسلام