RE: ازدواج با دختري ديابتي
سلام دوباره
اين موضوع برام خيلي مهمه
لطفا راهنماييم كنين.....نميدوونم چه بايد كرد!؟
سلام
من در دیدم که شما تو یکی از پست ها نوشتین که قراره بعد از عید با عشقتون ازدواج کنین
اگر همه ی جوانب رو در نظر گرفتین و با این بیماری در طرف مقابلتون کنار اومدین بسم الله
ولی اگه به خودتون مطمئن نیستین و فکر می کنین بعدا این قضیه ممکنه براتون مشکل ساز بشه این کارو نکینین
اگه قراره بعدا این بیماری رو به رخش بکشین و ازش نقطه ضعف بدست بگیرین و همسرتون مجبور باشه بخاطر این ضعف از خیلی خواسته هاش بگذره بهتره این کار رو نکنین
اول باید با خودتون کنار بیایین
موفق و پیروز باشین
من با همه وجوودم شيما رو دوست دارم
من شيما رو همينطور كه هست ميخوام
تمام تلاشم رو هم ميكنم تا به سلامتي كامل برسه....تنها مشكلي كه سر راه ماست مادرمه كه با خودش كنار نمياد
به اين روووز عزيز قسم كه من تا لحظه مرگم در كنارش ميموونم و خدمتش رو ميكنم
من هيچ مشكلي با بيماريش ندارم...اتفاقا كمكش ميكنم كه حميشه سالم و سرحال باشه
شيماي من الان هم حالش خووبه
فقط چون بعضي وقتها انسولين تزريق ميكنه....مامانم به اين موضوع گير داده....اينطور براتنوون بگم كه ما واسه هم ميميريم...نميدونم مادرم رو چطور راضي كنم!؟
شما و شیما خانوم چند سالتونه؟؟
پدرم بخاطر موقعيت اجتماعي و... خودش دوس داره دختره يكي از ... برام بگيره
اما اين كه نميشه!
مگه نه ايمكه من بايد انتخاب كنم؟!
يا مادرم كه همش توي فاميلش ميگرده دنبال دختر
به خدا شيماي من هيچ نقطه ضعفي نداره
هم مومن هست
هم مهربوون و دوست داشتني
هم سيماي زيبايي داره
هم تحصيل كردست
هم شغل خوبي داره
هم خانواده خوب داره
اگه خودتون با این قضیه کنار اومدین سعی کنین بیماریه شیما رو یه جوری برای مادرتون جا بندازین جوری که نگرانیش کمتر بشه
مثلا براش تو ضیح بدین که زیاد حاد نیست یا اگر قانع می شه ببرینش پیش یه پزشک تا اون باهاش صحبت کنه
سعی کنین زیاد قضیه رو بزرگ جلو ندین این قضیه یکم به زمان نیاز داره برادره خوبم
سلام
الهی خب همه سعی تون رو بکنید رضایت خانوادتون رو بدست بیارید.
راستش یکی از دوستان بسیار عزیز من ام اس دارن و 3 سالی می شه ازدواج کردن در اوج خوشبختی هم هستند، هنوز خانواده همسرشون اطلاع ندارن چون این آقای محترم می دونستند که در صورت فهمیدن خانواده مانع خواهند شد.
شما اگه از خودتون مطمئن هستید که این مشکلی نیست مطمئن باشید مشکلی نیست.فقط می مونه جلب رضایت خانوادتون. آیا تا حالا تلاشی کردید؟
اگه بخواهید شما می تونید فقط به خدا تکیه کنید.
موفق باشید.
باور كنيد كه من اين حرفها رو گفتم
حتي پزشك شيما كه پروفسور هست و تو ايران تك هست و اكثرا خارج از كشور هست و رئيس انجمن ديابت ايران نيز هست با من صحبت كرد و برام توضيح داده كه بيماري شيما مهم نيست
به مادرم هم اين حرفا رو گفتم و نتيجه نگرفتم
براي همين از شما كمك ميخوام دوست عزيز