بهترین عیدی که میگیرید از چه کسی است[/size]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین عیدی که میگیرید از چه کسی است[/size]
سلام آقای ابراهیمی عزیز:72:
بهترین عیدیرو من هر سال از پدر و مادر عزیزم می گیرم:43: با آرزوی سلامتی همه ی پدرو مادر های عزیز:72:
بهترین عیدی من ؛
وقتی که سر سفره هفت سین نشستم؛ و سال تحویل میشه ؛از خانواده ام حلالیت می طلبم و آنها هم با لبخندی زیبا به من نگاه میکنند؛این لبخند بهترین عیدی است که من میگیرم.....
امیدوارم تمام لحظات زندگیتان سرشار از این عیدی باشد.
من از پدر و مادرم سر سفره هفت سین اولین عیدی رو میگیرم که برام پر برکت و بهترینه. بعد از اون دومی رو از برادرم میگیرم که اونم خیلی دوست دارم ببینم چی میخواد بده انگار کودک درونم ذوق زده میشه!!!
بهترین عیدی سر سفره هفت سین اولین عیدی از ما در پدر خواهر میگیرم
هیچ وقت به این مسئله فکر نکرده ام . لحظه سال تحویل همیشه برایم هیجان آور بوده و هست . همیشه یک حس توام با آمیختگی غم و شادی دارم . به خیلی از دلائل خوشحالم ولی این خوشحالی با یک غم خاص همراه است و اکثرا لحظه سال تحویل ضمن دعا خواندن بغض دارم و. گریه ام می گیرد و این لحظه را خیلی دوست دارم .
موضوع نگاه کنید
آقای ابراهیمی اگر مرا به دقت کردن به موضوع تاپیک دعوت می کنید . موضوع را دیده بودم و متوجه شدم که موضوع چیست اشاره کردم که به این موضوع فکر نکرده ام که بهترین هدیه مادی چیست ؟ اما آن حال و هوای روحانی خودم را خیلی دوست دارم و برای همین هم توضیح داده ام .
از خدا به خاطر همه مهربوني هاش ، ان شاءالله امسال هم بهترين ها رو بهم مي ده (آمين)
مطمئنا بهترین عیدی رو از خدا خواهم گرفت ،امیدوارم امسال هم یه عیدی بزرگ بهم بده چرا که خودش بزرگترین و تواناترینه ،من که بی صبرانه منتظر گرفتنشم .