RE: بعد از او چه کار کنم؟
سلام
این خیلی خوبه که دیگه بهش فکر نمیکنی.
سعی کن اول برای خودت کلمه جذابو تعریف کنی و اینکه ببینی یک نفر چه وی÷گی هایی باید داشته باشه تا شما بهش بگی جذاب.
اگه خودت وخواسته هاتو بشناسی میتونی بقیه رو با اونا تطبیق بدی در این صورت هم میتونی اون فرد جذابه توی ذهنتو پیدا کنی هم بهش علاقه مند شی.
اگه بتونی این خصوصیاتی که دوست داری رو بنویسی خیلی بهترو تاثیر گذارتره.
سلام
به نظر من شما باید خودتونو در متن اجتماع قرار بدین و آدمهای جدید رو بشناسین.کسی که در اجتماع فعاله اینو زود میفهمه که برای هر نفر کیس های زیادی وجود داره که فقط باید اونها رو پیدا کنه.من فکر میکنم شما خودتونو به فامیل محدود کردین.مطمئن باشید اگه سهم شما از زندگی اون آقا بود بهش میرسیدین.حتماً قسمت نبوده بهش فکر نکنین.
نوشتی بعد از او چه کار کنم ؟ در جواب:به زندگی خودت ادامه بده ,؛و آنچه که شایسته خودته از زندگی بخواه؛زندگی رو معطوف به یک شخص ویا یک چیز بخصوص ندون.هر کس حقی در زندگی داره.
گذشت زمان لازمه .در ضمن اون آقا مربوط به گذشته شماست ؛ونباید در گذشته زندگی کرد
دوست خوب گذر زمان مشکل رو حل میکنه . به یه زندگی نو و تازه فکر کن به کارهای جدید فکر کن .
سلام razianeجان
از اینکه در زندگیت موفق هستی خیلی خوبه .و حتما هم می تونی در زندگی خصوصی و شخصی ت هم موفق باشی!!
حتما قسمتتون با هم نبوده یا هر چیز دیگه ای به هر حال اون انتخاب خودشون رو کرده و چند وقت دیگه زندگی شون رو شروع می کنند شما هم باید به فکر زندگی خودت باشی و از رویاپردازی و فکر و خیال الکی دست برداری .
شاید تا الان هم انتخاب خوبی که مد نظرت بوده برنخوردی . مطمئن باش اگه موقع اش برسه واون شخص خاص رو با همون خصوصیات خوب پیدا بشه نظرت تغییر می کنه .
بعد اون زندگی کن عزیزم
کوتاهترین لحظه از عمرباارزشت رو به پای هیچ حس اشتباهی هدر نده.
عزیزم عشق اول نشانه ی هوس است.از کجا معلوم تو با یک نفر دیگه ازدواج کردی و یک عشق ناز و قشنگ بهت دست داد منم موقعیت تو رو داشتم عاشق یکی از پسرای فامیل بودم تا اینکه اون ازدواج کرد و این مثل پتکی بود که به سرم خورد و من رو تا ریشه سوزوند حالا که خودم هم ازدواج کردم فهمیدم اون پسر لیقت من رو نداشته و همسر خودم بهترینه چه بسا اگر با اون ازدواجم میکردم الان پشیمون بودم
هميشه فكر مي كردم فقط خودم اينجوريم....
عزيزم منم مثل تو فكر مي كنم هيچ پسري ديگه برام دوست داشتني تر از اوني كه مي خواستم نبود نمي خوام نمك رو زخمت بپاشم اما ...
مي فهمم و مي دونم كه برات فكر نكردن بهش سخته اما به اين فكر كن كه تو هم مي توني به اندازه اون خوشبخت باشي و شيريني زندگي و لمس كني از يادت ميره اگه يكي بيادو تو رو بيشتر از خودت دوست داشته باشه
به خدا توكل كن
به زندگي اميد داشته باش
يا حق
از دیدن اینکه به پست من جواب دادین و بعضی ها هم گفتین که همین مشکل را داشتین و حالا حل شده حس خیلی خوبی به من دست داد. ممنونم
شما درست می گین ، بعد از اون خورشید از همان جایی درمی آد که همیشه می آمد. عطر گلها همونی است که بود و زندگی همانطوری جریان داره که همیشه داشت، می دانم ، زندگی معلم خوبی است، همه چیز را عملی و تجربی یاد می ده.
فقط من دیگه به احساس خودم اطمینان ندارم ، چرا با وجودی که کسی برای من اینقدر عزیز بود اون هیچ حسی نسبت به من نداشت، چه طور می شه من این همه به فکراون بوده باشم و ... . دیگه چه طور می توانم به احساسم اعتماد داشته باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raziane
از دیدن اینکه به پست من جواب دادین و بعضی ها هم گفتین که همین مشکل را داشتین و حالا حل شده حس خیلی خوبی به من دست داد. ممنونم
شما درست می گین ، بعد از اون خورشید از همان جایی درمی آد که همیشه می آمد. عطر گلها همونی است که بود و زندگی همانطوری جریان داره که همیشه داشت، می دانم ، زندگی معلم خوبی است، همه چیز را عملی و تجربی یاد می ده.
فقط من دیگه به احساس خودم اطمینان ندارم ، چرا با وجودی که کسی برای من اینقدر عزیز بود اون هیچ حسی نسبت به من نداشت، چه طور می شه من این همه به فکراون بوده باشم و ... . دیگه چه طور می توانم به احساسم اعتماد داشته باشم.
به احساستان توجه کنید ولی آنها را بی محابا و بدون توجه به احساسات طرف مقابل بروز ندهید .اگر کسی شما را دوست ندارد چرا شما باید به او اینهمه علاقه مند باشید ؟
موفق باشید .