-
دلیل دروغ !!!
[/size][/font]سلام به همه دوستان
من دیروز یه مشکلی برام پیش اومده
با نامزدم رفته بودیم خرید ، پشت ویترین یه مغازه یه عروسکی که من براش خریده بودم رو نشون داد و گفت من از این عروسکها دوست دارم و یه دونه شو دارم. به شوخی پرسیدم کی برات خریده اون خیلی جدی گفت خداوکیلی خودم خریدم. آخه یه پسر برای خودش عروسک میخره؟!!!!!!!!!
خیلی ناراحت شدم و گفتم من برات خریدم و گفت خودم هم برای خودم خریدم و ...
حالا من باهاش قهرم . نمیدونم این کارش یعنی چی.
ما 2 سال عقد کردیم و این عروسک تازه اومده تو بازار
-
RE: دلیل دروغ !!!
خوب ! مطمئنی از همین مسئله دلخوری ! یک کم دیگر از خودت و زندگی ات و همسرت توضیح بده ، شاید بهتر بتوانیم بهت کمک کنیم ، به نظر من که این دروغ محسوب نمی شود ، به نظرم کودک درون شوهرت مثل هر بچه دیگری از تخیل اش برای داشتن عروسک استفاده کرده ، من این جورچیزها را دروغ نمی دانم ، این به شما و یا من لطمه نمی زند ،نباید این حد از تخیل را با دروغ اشتباه بگیریم و مثل هم برخورد کنیم ،
-
من فکر میکنم یه شخص دیگه این عروسک رو براش خریده که نمی خواست من بشناسمش
-
دوست عزيز خوش اومدي
خواهرانه بهت ميگم ازش نپرس! يه سر به تاپيك من بزن ميفهمي چرا ميگم نپرس.
ما زنها ظرفيت شنيدن بعضي چيزها رو نداريم و بهتره دنبال دليل نريم.
موفق باشي.
-
من خیلی با این طرز تفکر موافق نیستم ، این یک تفکر خانم مارپلی است . من با دید شما به مسائل نگاه نمی کنم و اگر این اتفاق هم افتاده باشد و فرد دیگری برایش عروسک را خریده باشد برایم مهم نیست ، برای شما مهم است ؟! مهم این است که شوهر شما ، شما را انتخاب کرده و شما همسرش هستید و حواستان هم جمع است ، این کافی نیست ؟! چرا روز خود و همسرتان را خراب می کنید ،
-
آن هم با افکار منفی ، مورد خاص و جدی تر از عروسک از همسرتان دیده اید ؟!
-
نه ندیدم اما این عروسک تازه اومده تو بازار یعنی بعد از عقد ما و برام مهمه که ببینم کی تو این مدت براش خریده ، شاید هم واقعا یادش نبوده که من براش خریدم چون 2 سال گذشته اما آخه چرا وقتی فقط من براش هدیه میخرم و خانواده اش باید یادش بره؟!!!!!!
-
[quote=ani]
من خیلی با این طرز تفکر موافق نیستم ، این یک تفکر خانم مارپلی است . :162:
اگه خيلي براتون مهمه مستقيما از همسرتون بپرسيد و به ايشون بگيد كه به خاطر اين موضوع ناراحت هستيد.فكر ميكنم اين بهترين و در عين حال ساده ترين راهه.
-
ببین عزیزم فرض کن همسرت یادش رفته باشد که چه کسی این کادو را به او داده ، از ارزش تو در نگاه او کم نشده ، فراموش کرده ، تو باید این را بفهمی ، حتما شوهرت ار می شناسی ، دنبال مارپل بازی نباش ، گاهی اوقات آنقدر همه چیز واضح و روشن است که با این بهانه گیری ها نباید زندگی را خراب کرد و اعتماد ها را کمرنگ کرد ،
-
دوست من چرا اینقد بدبینی . تو رو خدا اینقد بدبین نباش . اولین کسی که تو این مورد صدمه میبینه خودت هستی .
دوست من آقایون اکثرا نسبت به این جور موارد کم حواس هستن . بهتره واقع بین باشی و بدبینی رو از خودت دور کنی