-
درخواست راهنمایی
با عرض سلام و خسته نباشید. من مدت 9 ماه است که عقد کرده ام. من و همسرم قصد خرید خانه را داریم از ابتدای دوران عقد به دلیل اینکه من شاغل بودم و همسرم راضی نبود مدام بهانه گیری می کرد و من هم از روی سادگی میزان پس انداز خود را به او اعلام کردم که شاید او دیگر با کار کردن من مخالفتی نداشته باشد. و قول دادم که هر وقت خواست خانه بخرد من هم کمکش کنم. و حالا که همسرم تصمیم به خرید خانه گرفته است روی پولی که من برای خودم جهت خرید جهیزیه پس انداز نموده ام حساب نموده است و حالا نمی دانم که چگونه این پول را به او بدهم که با هم به مشکل و اختلافی برخورد نکنیم و این وسط حق و حقوق من چه می شود و این زحمتی که بابت پس انداز این پول کشیده ام و جهیزیه ای که می خواستم با این پس انداز تهیه کنم و حالا که باید کل این پول را به او بدهم. البته می دانم که تقصیر از خودم بوده که با سادگی و ندانم کاری کل پس انداز خود را به او گفتم و حالا او روی این پول حساب کرده است و من مانده ام بلاتکلیف که چه بکنم؟ از یک طرف خرید خانه توی این اوضاع کار بسیار خوبی است، از طرفی اگر این ده میلیون تومان پول را به او بدهم، جهیزیه خود را چکونه جور نمایم؟ این را هم توضیح دهم که خانه ای که قرار است ما بخریم خانه ارثیه پدر بزرگ همسرم است که 3 دانگ آن متعلق به مادرشوهرم و 3 دانگ متعلق به خاله شوهرم است که ما فقط می توانیم اکنون 3 دانگ مادر شوهرم را بخریم. حال شما بگوید که چه بکنم که اختلافی بین ما بوحود نیاد و مشکلمان نیز حل شود. خیلی نگرانم. با تشکر فراوان از وقتی که برای من گذاشتید.
-
RE: درخواست راهنمایی
به نظر من بهتره که به همسرتون بدون رو در بایستی بگین که این پول رو برای خرید جهیزیه جمع کرده بودین، اگه تمامش رو برای خرید خونه بدین برای خرید جهیزیه دچار مشکل میشین و از ایشون بخواین که در تهیه جهیزیه به شما کمک کنه و یا اینکه خودش فکری بکنه تا این دو مشکل حل بشه.
-
دوست عزيز به همسرت بگو اين پول جهيزيه منه اما مي نونيم با هاش خونه بخريم و يك جهيزيه ساده تر با كمك هم آماده كنيم.........
-
اول از همه وفای به عهد که خودتان اشاره کرده اید به اوقول دادم در مورد خرید خانه کمک کنم و بعد هم صداقت از میزانی که می توانید به او کمک کنید و در اشکالی نمی بینم که به او بگوئید در قبال پولی هم که پرداخت می کنید سهمی باید داشته باشید از خانه . از امروز هر جور رفتار کنید بنای راه زندگی تان خواهد شد . فقط با سیاست و درایت که کار به دعوا نکشد
-
زماني كه نمي توانيد كاري را انجام دهيد هيچ وقت قولي به كسي ندهيد.
معذرت مي خواهم و رك مي گويم كه شما وعده سرخرمن به او داده ايد.
به هر حال بهتر است از اين به بعد در زندگي خود اولا با همسرتان تعارف نداشته باشيد در ثاني مسئول عواقب حرفها، وعده ها و كارهاي خود باشيد.
بهتر است مشكلتان را دوستانه با او مطرح كنيد و از او در مورد مشكلتان نظرسنجي كنيد.
-
عزیزم من نمی دانم که اخلاق شوهرت چه جوریه و چه طور آدمیه ،
اما من یک دوستی داشتم که دقیقا همین اتفاق تو براش افتاد یعنی پول جهیزیه اش رو که حاصل 3 سال کارش بود رو بابت خرید خونه به شوهرش داد و عوضش با یک جهزیه ساده در ح ددو میلیون به خونه خودشون رفت
الان میگه درسته که به همسرش کمک کرده ولی وقتی به خونه دوستاش یا فامیلاش میره با حسرت به زندگی اونا نگاه میکنه و احساس میکنه که زیادی به شوهرش کمک کرده .
به نظر من تو زندگی کمک به همدیگه خیلی خوبه اما بهتره هر کی به وظیفه خودش عمل کنه و یه پشتوانه برای خودش نگه داره .
عزیزم به نظر من تو میتونی این پول جهیزیه ات رو تو یه حساب قرض الحسنه مثل این موسسات اعتباری بذاری و با هاش همون مقدار وام بگیری وامتون رو هم که رفتین سر زندگیتون کم کم پس میدید میتونی تو پس دادنش کمکش کنی .
بازم خودت به روحیات شوهرت بیشتر آشنایی هر چی که صلاح میدونی انجام بده و به خدا توکل کن
-
اگر هم میخواهید در خرید خونه کمکش کنید بهش بگو به نسبت پولی که میدهید باید در آن خانه سهیم باشید و مقداری از خانه بنام شما باشد . اگر هم قبول نکرد بگو پول رو برای جهیریه پس انداز کردم .
-
سلام . دوست من ، من دقیقا دارم همین کار رو می کنم یعنی ما هم داریم خونه می خریم و الان تمام اقساط رو من می دهم و قرار شده بقیه پول خونه رو هم پدرم به جای جهیزیه بده . ولی 6 دانگ خانه به اسم منه. و قراره وسایل رو همسرم و پدرش خودشون اقساط یا قسطی بخرن.
این خیلی خوبه که دارین خونه می خرین ولی به شرطی که از اون 3 دانگ ، 2 دانگ رو حداقل به نام تو بکنن و بگو در اون صورت هم چهیزیه ای نداری.
اصلا به این فکر نکن که ممکنه سرکوفت بشنوی که پدرت نداشت بهت جهیزیه بده. دحتر شاغل خودش باید جهیزیشو بده و اینکه بعد ازدواج هم پولت توی همون خونه می ره.
اگه همسرت قبول نکرد خانه به نام تو هم باشه بگو پدرم راضی نیست و اجازه نمی ده. در این جور مواقع پدرت رو بیانداز جلو و بذار حرف های دلت از زبان او گفته بشه.
-
من با حرفای نازنین موافقم . روی کاری که میخوای انجام بدی فکر کن .
-
[quote=نازنین غ]
اصلا به این فکر نکن که ممکنه سرکوفت بشنوی که پدرت نداشت بهت جهیزیه بده. دحتر شاغل خودش باید جهیزیشو بده و اینکه بعد ازدواج هم پولت توی همون خونه می ره.
با اين حرفت موافق نيستم ، چون در مورد جهيزيه ، هيچ گونه بايدي وجود نداره !!!! اين يه نوع وظيفه شناسي پدرهاست در قبال دخترشون كه كه جهيزيه اشو تهيه كنن و در مورد پسر كه خونه واسش بسازن ، حالا يه مورد استثنا وجود داره در مورد پدرهايي كه بضاعت مالي ندارن و وقتي دخترشون سر كار هست ، خوب اين انتظار نامعقوليه از اون پدري كه توانايي خريد جهيزيه و يا ساخت خوهه رو نداره نازنين جان