RE: نداشتن دل مشترك با همسر
سلام دانه جان
خانومی چرا خودت آغازگر این رابطه نمی شی بعضی رفتارهایی که از طرفت انتظار داری براش اجرا کن تا یاد بگیره و اونم اجرا کنه هروقت دوست داری براش دردودل کن روزهایی که برات مهمه بهش یادآوری کن انتظار نداشته باش خودش بفهمه بعضی آدم ها باید براشون استارت کارهارو بزنیم بعد راه می آفتند
كل تلفنهاي من و او اگر در روز يكبار باشد يا هزار بار فقط اينست:
-سلام
-سلام
-چطوري خوبي
-مرسي. تو خوبي
-مرسي
-چه خبر؟ مامان كجاست؟ بابا؟
(همه خبرها را مي دهم)
-خوب. اينطوري..... ديگه چه خبر؟؟؟
(بعضي خبرها را مرور مي كنم)
-.خوب .ديگه
-ديگه هيچ چي
-باشه.كاري نداري؟ خدافظ. تق گوشي رو مي ذاريم.
الان 5 ماه آزگار كه اين شده تمام تلفنهاي ما
تازه گاهي از اين هم كوتاهتر و بي محتواتر.
اين كه خوب خوبه اش بود.
هر روز براش sms هاي عاشقانه مي زنم
اما در يغ از يك جواب
بهش مي گم sms كه مي زنم انگار مي خوره به ديوار . از ديوار صدا در مي ياد از تو نمي ياد.
بعدا بهش مي گم sms ديدي، مي گه آهان آره.
همين ديگه نه هيچ حرفي نه چيزي.
اصلا توي باغ نيست
هزار بار بهش گفتم مگه من پسرم كه اينقدر خشك باهام حرف مي زني. من دخترم. احساس دارم. به محبتت نياز دارم.
اما اصلا يه جوري منو نگاه مي كنه انگار نمي فهمه من چي مي گم
چند سال ازت بزرگتره دانه جان؟؟
انگار توي باغ نيست كه زن گرفته
هر كاري كه خودش دلش مي خواد انجام مي ده
يه حرفي رو بايد هزار بار بهش بزنم تازه بازم مي گه من متوجه نشدم. كي گفتي. خوب بازم بگو و بهم يادآوري كن
ديگه حرصمو درآورده.
واقعا نمي تونم ديگه آرامش خودمو حفظ كنم. تازگيا نمي تونم در ظاهر به خونسردي تظاهر كنم
خسته ام كرده
5 سال از من بزرگتره ورفتار مردونه اي داره اما احساس مي كنم اصلا نمي دونه زن چي يه و وظيفه اش توي زندگي چي يه.فكر مي كنه همه مسئوليتها به عهده مرد هست و مرد بايد قوي توي زندگي بايستد تا خم به ابروي زن و بچه نيايد و....
در كل كلي قوپي مي آيد ولي از برقراري يك رابطه ساده هم توانا نيست.
دانه خوبم قبلا هر چی به عقلم می رسید بهت گفتم. الان دیگه چیزی ندارم بگم. نمی دونم.
امیدوارم آقای سنگ تراشان راه حل مناسبی بهت بگن.
دانه جان
من نميدونم شغل ايشون چيه اما به اين معتقد هستم كه شغل مرد روي رفتار اون خيلي تاثير داره،اگه در اين مورد باهاشون صحبت كرديد و به نتيجه نرسيديد بهتره كه تمامي انتظاراتتون رو براشون بنويسي يا ايميل كنيد شايد اينطوري بهتر جواب بده.با بلوم عزيز هم موافقم شما سعي كن كه بعضي چيز ها رو يادشون بدي.
با هديه دادن كتاب يا دادن كارت تبريك هاي متحرك و.........
دانه عزيز ، الان كه به خلاصه اي از شخصيت فعلي شما در سايت نگاه ميكنم با واژه "راهنما " مواجه ميشم !!! اين بدين معناست كه شما راهنماي بسيار خوبي براي اعضا اين سايت به شمار ميايد ، و بعضا با راهنمايهايه سازندتون خيلي كمك ها كرديد .
ظاهرا تو اين مدت 5 ماه هم خيلي سعي كردي راه رو به همسرت نشون بدي و ازش بخواي كه با تو همراه شه و نشده !! حالا تصور من اينه كه همسرتون زياد گرفتاره كارن ، طوري كه حتي برايه يه احوالپرسي هم وقت نداره برايه خود من به كرار اتفاق افتاده كه همسرم بدليل مشغله كاري زيادي كه داره خيلي سريع احوالپرسيشو ميكنه و بعدم قطع ميكنه ( اما اين جمله رو هم ميگه كه سرم خلوت شد بهت زنگ ميزنم ) !!!!
ضمنا دانه جان شما قبل از عقدتون راجع به اهميت وجود زن در زندگي با همسرت صحبت كرده بودي ، اينكه ببيني چقدر برايه همسر آيندشون اهميت قائلن ؟؟؟ اونو محك زده بودي ببيني چقدر به وجود زن و شخصيت زن و در حالت كلي به جايگاه زن در زندگيش اهميت ميده !!!؟؟؟؟؟
شما اول از هر چيز بايد بدوني كه چه جايي تو زندگي همسرت داري ، باهاش صحبت كني و از گفتمانت نتيجه بگيري !!! مطمئنا خيلي از ناگفته ها رو ميشنوي ، ديگه اونوقت با علم به اون موضوع راحتتر ميتوني در رفتارت و انتظاراتت تجديد نظر كني .
اگر سخنانم به گزافه كشيد ببخش منو دانه جان