به این چیزا هم می گن مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلاتی که همه ی شما تو تالار مطرح می کنین به نظر خودتون مشکله اگه می دونستین مشکل و گرفتاری یعنی چه نمی مدین از مشکلات عشقی تون اینجا حرف بزنین هر جا ما تو تالار می گردیم طرف عاشقه نمی تونه دل بکنه فلانه بهمانه
واقعا که اینجور که معلومه ادما خیلی دوست دارن برا خودشون مشکل درست کننن
خوشتون می یاد
پس بشینین و هی گریه کنین :302::302::302::302::302:
RE: به این چیزا هم می گن مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه تازگی ها خیلی از موضوعات مطرح شده موضوعاتی هستند که با گشتی در تالار میتوان راه حلی براشون پیدا کرد ولی دوستان کم لطفی کرده و موضوعات تکراری پشت هم ایجاد می کنند.
در ضمن دانا جان هر اتفاقی برای هرکسی - برای شخص خودش بزرگ است و ناراحتش می کنه. چون زندگی برای هر فردی همون معنایی رو داره که از دریچه نگاه خودش می بینه . و یادمون باش نوع نگرش انسان ها به مسائل مختلف با هم فرق می کنه. ما نمی تونیم به کسی در قالبی خاص بگیم تو مشکل نداری یا داری.
خدایا دوستت دارم،میدونم که تو هم منو دوست داری
اینجا همه دو رو و ریا کارن خودشونو خوب جا می زنن در صورتی که اینجور نیست
من یه سوالی از یکی از بچه ها داشتم اما اصلا به رو خودش نورد واقعا که
ای ستاره ها مگر شما هم اگهید از دو رویی و جفای ساکنان خاک
کا یننچنین به قلب اسمان نهان شدید ای ستاره ها ستاره های خوب و پاک
دانای عزیز چرا انقدر ناراحتی دوست من و کلا بی قراری ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانا
اینجا همه دو رو و ریا کارن خودشونو خوب جا می زنن در صورتی که اینجور نیست
سلام
همونطور که نازنین هم گفت مشکل هر کس برای خودش بزرگ هست . والبته شاید خیلی ها مشکل شما را هم کوچک و بچه گانه بدونن اما قطعا برای خودتون اینگونه نخواهد بود .
در مورد جمله بالا هم با شما موافق نیستم . اینجا آدمهای یکرنگ و خوبی هستند بهتره شما دیدتون را عوض کنید .
چرا فکر میکنید اینجا همه دورو و ریا کارند . اتفاقا برعکس این ادمهایی که اینجا هستن علاوه بر مشکلات خودشون سعی میکنند مشکل دیگران رو هم حل و فصل کنن . تو رو خدا اینطوری قضاوت نکن و زحمات این بچه هارو هدر نده . :305:
دانای گرامی : ظرفیت هر انسانی در مورد حل و تجزیه مشکل باهم فرق میکنه . شاید از نظر خیلی از ما اکثر چیزهایی که در تالار ایجاد میشه چندان اهمیتی نداره که بخوایم به عنوان مشکل عنوانش کنیم وازدوستان کمک بخوایم ، ولی در اکثر موارد جوابهای که به کاربران داده میشه باعث آرامش و دلگرمی میشه .پس چه بهتر که بتونیم یه سنگ صبور خوب برای دوستان باشیم و به عقاید همدیگه احترام بزاریم تا بتوانیم جمعی صمیمی بوجود بیاوریم:72:
من زحمت کسی رو هدر ندادم من روحم پریشونم ایراد بنی اسرائیلی می گیرم
جسارت هم به کسی نمی کنم
سلام دانای عزیز ..این حرف شما ازیک آدم دانا بعیده ...همانطور که بقیه دوستان گفتن هر کسی مشکلات خودش رو بزرگ میدونه ....چون همه ی ما دارای تربیت های مختلف وشرایط زندگی متفاوتی هستیم یه ضرب المثل عربی میگه (ما أهون الحرب علی النظاره)یعنی چقدر جنگ برای تماشاگر راحته حتما این حدیث روهم شنیدی که میگه عند الامتحان یکرم المرءاو یهان یعنی به عمل کار برآید به سخندانی نیست ...شما مطمئن هستید که اگر جای همین افرادی که مشکلشون تقریبا بی اهمیته بودید میتونستید طاقت بیارید ...لطفا بدون اطلاع کافی ازشرایط ومشکلات دیگران قضاوت نکنید