-
+آخه چقدر صبر کنم؟
من مجید 25 ساله دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک هستم.
2-3 ساله عاشق دختر خانمی شدم. ولی چون شرایط ازدواج رو نداشتم نمیتونستم حرفی بزنم. از طرفی این دختر خانم خواهر هم کلاسی دوران دبیرستان و دوست کنونی خواهرمه. به همین دلیل نمیتونم علاقمو بهش ابراز کنم و باهاش رابطه داشته باشم.شاید براتون جالب باشه که من اونو فقط 4-5 بار دیدمش ولی چون با معیارای من خیلی سازگاره نمیتونم از خیرش بگذرم. اون از نظر ظاهری فوق العاده است و دختر بامزه و باهوشیه. مشکل من اینه که 3 ترم از درسم مونده و 5 ماه بیشتر خدمت نکردم. کار هم ندارم. ولی خونوادم میتونن تا حد زیادی کمکم کنند که از اینم زیاد خوشم نمیاد.تنها نکات مثبتی که میتونم برای خودم قائل بشم شناختیه که اون نسبت به من داره و ظاهر قابل تحمل منه.
حلا به نظر شما آخه چقدر صبر کنم؟ میترسم بپره.........
-
RE: آخه چقدر صبر کنم؟
سلام مجید عزیز ؛
چرا صبر ؛ خرجش یک جعبه شیرینی و یک دسته گل است . همین هفته با خوانواده برو خواستگاری . شاید رفتید و صحبت کردید به توافق نرسیدید . شاید هم دیدید که به درد هم میخورید . چرا خودت را توی بلاتکلیفی نگه داشتی ؟ توکل به خدا کن و برو جلو .
-
digital man با شیرینی و گل حله؟!! می خوای نظر سنجی کنیم توی همین تالار از خانومها!؟ چند نفرشون یکی رو که با شیرینی و دسته گل بیاد خواستگاریشون تو خونشون راه می دن!؟
-
سورنا جان این دوستمون میخواد بره خواستگاری دوست خواهرش . طرف آشناست . بنظر من راه که میدن هیچی . اگر خودشون به توافق برسن با همین وضعیت قبولش میکنند .
-
اگر با شما و خانواده شما آشنايي دارند موضوع را از طريق خانواده مطرح كنيد تا در دوران نامزدي هم بهتر هم ديگر را بشناسيد و هم اينكه مشكلات شما هم حل شود
-
آقا مجید مسئله رو با خانوادتون مطرح کنید . حساب دو دو تا چهار تا کنید . ببینید برای یه ازدواج عشق و دوست داشتن و ظاهر و تفاهم یه طرفه مسئله مالی و اقتصادی و کار یه طرف دیگه اینها کفه های یه ترازو هستن که باید توازن داشته باشن . حالا ببین کفه های ترازوت برابرن یا نه . عاقلانه فکرکن .
-
به نظر بنده پا پیش بزارید و به این مسائل که فرمودید 3 ترم مونده و ... نه اینکه توجه نکنید، بلکه خدا خواست و موافقتی شد، اونوقت با خیال راحت میتونید هم به تحصیل مشغول باشید و هم ایشون رو با هر تعریفی که صلاح دونستید، در کنار خود داشته باشید... منکه جای شما بودم، زودتر از اینا میرفتم سراغ ایشون... جوونیت رو در انتظاری که توش شک هست، هدر نده... مطمئن شو...
-
اگر شك داري كه تو رو قبول ميكنه يا نه،ميتوني از طريق خواهرت اقدام كني و نظر و احساس اون رو نسبت به خودت بدوني بعدا تصميم بگيري
ضمنا اگر كار نداري و سربازيت هم مونده سعي كن بيگدار به آب نزني،اگر هم ديدي نظرش نسبت به تو مثبته قول چند سال نامزدي رو ازش بگير كه نخواي سريع زندگيت رو شروع كني چون بدون كار غير ممكنه،هر چقدر هم پدر و مادر بتونن كمكت كنند ولي باز هم بايد خودت مستقل باشي
-
از همتون مچکرم.
راستش این خانوم داره برا کنکور فوق لیسانس درس میخونه. پس من تا یک ماه و اندی دیگه نمیتونم حرفی از خواستگاری بزنم. ضمنا تمام اعضای خونوادمون یعنی بابا و مامان و خواهرم از علاقه من به این خانم خبر دارن.حتی گفتم که قبل از عید باید بریم خواستگاریش. ولی چه کنم که بیقرارم. البته به نظر خودم یه چیز طبیعیه. چون خیلی بهش علاقه دارم.
-