آبی بیکرانم مشکل در محل کار خواهش میکنم زود جواب بدین🙏
سلام دوستان عزیز همدردی خیلی وقته اینجا نیومدم نمیدونم بچه های قدیم هنوز هستن یا نه واقعا دلم براشون تنگ شده بود
انفاقات زیادی تو زندگی من رخ داد روزهای خوب بد هر چی بود داره میگذره وخدارو شکر از شرایط الانم راضی هستم فقط من یه مسئله خیلی ذهنم درگیر کرده و چند روزی به شدت روح و روانم بهم ریخته من مدتها شرایط کاری که دوست داشته باشم از هر نظر نمیتونستم پیدا کنم چند بار شغل عوض کردم چون محیط اون کار با ادمای اونجا رفتارشون وکلا اون شغل با روحیه من سازگار نبود
تا اینکه بعد مدتی یه کاری بهم معرفی شد که مرتبط با رشته تحصیلی و کاری که خیلی خیلی بهش علاقه دارم با عشق کار میکنم و بهم آرامش میده ولی این وسط چیزی که خیلی من آزار میده رفتار اون صاحب کارم هست که یه خانمه اصلا ثبات اخلاقی نداره فوق العاده بی نظمه محیط کار ما باید جوری باشه که اصلا تنش نباشه چون مرتبط با صنایع دستی کلا هنری باید آرامش باشه بتونی تمرکز کنی برای کار کردن
من چون این شغل دوست دارم از اول با خیلی رفتارهای این خانم کنار اومدم تحمل کردم یه روز خوبه یه هفته بده هر چقدر سعی کردم بهش نزدیک بشم تو خیلی موارد برای پیشرفت کار بهش کمک کردم کلی راهکار و پیشنهاد بهش میدم ولی متاسفانه اصلا اهمیت نمیده بعد از چندین بار دیدم اهمیت نمیده منم بیخیالش شدم گفتم به درک به ضرر خودشه من کارم میکنم پولم میگیرم من الان تو شرایطی هستم که واقعا به این کار احتیاج دارم چون مستقل زندگی میکنم و کلی هزینه دارم اجاره خونه و قسط وام خیلی مسائل دیگه از یه طرف رفتار این خانم روح و روان من بهم ریخته دقیقا داره مثل یه کارگر با من رفتار میکنه خوبی هم داره نمیگم آدم بدیه ولی اون رفتارهای بدش واقعا آدم اذیت میکنه الان موندم تو بلاتکلیفی چند روز پیش باهاش بحثم شد بهش گفتم بره دنبال نیرو جدید من دیگه نیستم
اینم هم بگم اوم بدون من واقعا کارش میمونه چون تو این شهر واقعا نمیتونه کسی پیدا کنه مثل من حرفه ای براش کار کنه چندین بار آگهی زده برا نیروی دیگه ولی هر کی اومد رد شد چون کار بلد نبودن یا خودشون کار من میدیدن میرفتن گفتن ما در این حد نمیتونیم
از این ناراحتم اون میدونه که نمیتونه نیرویی مثل من پیدا کنه پس چرا به جای انگیزه دادن وجلب اعتماد من این رفتار داره هر روز من بی انگیزه تر وسردتر میکنه 🙄
از یه طرف به غرورم خیلی بر خورده نمیتونم باهاش ادامه بدم از یه طرف واقعا به این کار درآمدش نیاز دارم وتوی این شرایط پیدا کردن شغل دیگه با این درآمد واقعا برام سخته فکر کنم خودش هم فهمیده من مجبورم هر جوری دوست داره رفتار میکنه میدونه من تحمل میکنم
الان تصمیم گیری برام سخت شده واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم بمونم برم😞