-
تصمیم به طلاق دارم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
در تایپیک قبل کامل توضیح دادم که همسرم چه شرایطی داره(مصرف حشیش، خیانت جنسی) و انگار می خواد منو همراه خودش به لجن بکشه، از اول رابطمون من خیلی باایمان بودم، باکارهاش کم کم کاری کرد منم ایمانم ضعیف بشه، من خیلی به این سایت سرمی زدم و مطالب رفتار باهمسر و سیاست و احترام رو میخوندم و پکیج کامل روانشناسی رو خریداری کردم و تلاش می کردم شوهرمم ایمان قوی داشته باشه. منو خیلی دلسرد می کرد و همیشه تو ذوقم میزد منم متاسفانه ریشه رفتاراشو نمیدونستم و به خودم می گرفتم و اعتماد به نفس خودمو با تایید اون بدست می اوردم ک هیچ وقت بهم اعتماد به نفس ندادو خوردم کرد. الانم یه دوستی میگفت باهاش پایه مشروب باش تا سمتت بیاد تا به اون لذت برسه که شخصیتم اصلا اجازه نمیده من باسختی های بزرگ اینجا رسیدم حالا خودم رو خراب نمیکنم ، از طرفی خیلی دو رو هست و واقعا این کارهاش اذیتم میکنه، از یک طرف میگه می خوامت و زندگی مون رو درست کنیم، از طرفی هم تلاشی نمیکنه انقد غرق در خوشی های زود گذر شده که نمی خواد کارشو ترک کنه و با این کار من رو عذاب میده و خودش هم از شرایط راضی هست، الان هم ک اعتراض میکنم از خودم ایراد میگیره وهزاران دلیل برای کارهاش میتراشه و من رو مقصر میدونه، هرکار کردم از دوستان بد ک روش تاثیر زیادی داشتند دور کنم باکمال ناباوری میدیم با بدتر از دوستای قبلش آشنا شده تازه منو تهدید میکنه باز بااون دوستم میگردم و درنهایت دوباره با دوستان نابابش میگشت. الان من با یک بچه فکر می کنم چاره ای جز جدایی ندارم اگر هم زندگی کنم حسی بهش ندارم. نمیخوام با حرف بزرگترا و زورگویی به راه بیارمش چون باز کارشو ادامه میده و وانمود میکنه من پاک پاکم و تو شکاکی از طرفی بطور زیرکانه ادامه میده، حالا تصمیم من بنظر شما درسته؟ بنظرتون کاری هست ک باید انجام بدم و ندادم؟ من خودم فکر می کنم بعد از طلاق خیلی پیشرفت میکنم ولی تو زندگی فقط دارم درجا میزنم آخرشم بدتر از قبل و تازه خودم مقصر شناخته میشم.
-
با سلام
فهرستی کامل با جزئیات از نقاط مثبت همسرت بنویس. حداقل 10 مورد
قهرستی کامل با جزئیات از نقاط ضعف خودت از دیدگاه همسرت بنویس حداقل ده مورد
====
پاورقی:
اگر با توضیح جزئیات مشکلی داری و یا نمی خواهی در فضای اینترنت جزئیات مشکلاتت علنی پخش شود می توانید از طریق عضویت در انجمن آزاد و ارسال خصوصی موضوع را پیگیری کنید.
-
سلام ممنونم از توجهتون
10 ویژگی مثبت همسرم گرچه برام سخته به ویژگی خوبشو ب یاد بیارم بخاطر کارهایی که انجام داده
1_مرد کاری هست بقدری که دوست نداره خیلی خونه باشه و همیشه به فکر رفاه و پول هست.
۲_سحر خیزه، اهل خواب نیست از اول هم همین طور بود.
3_منو بچمو دررفاه گذاشته.
4_بچه مونو خیلی دوست داره.
5_اهل رفت و آمد بافامیل هست و براش مهمه ک تومردم زندگیش خوب باشه شاید به همین دلیل راضی به طلاق نیست و گرنه که من فکر نمی کنم منو دوست داشته باشه چون اگر من رو واقعا میخواست چنین خیانت های عاطفی و جنسی نمیکرد.
6_کمک از دستش بربیاد برای کسی انجام میده.مثلا از نظر کاری اگر سرش خلوت باشه توهرچیزی کمک میکنه.
7_اعتماد به نفسش بالاس و خودشو قبول داره.
8_زرنگه مثلا تو هر کاری لنگ نمیمونه اگر چیزی خراب بشه درستش کنه تو کارهای فنی کوچیک کار را راه میندازه.
9_کم حرفه همین باعث میشه خیلی از ایراداتش مشخص نباشه و تو جمع آدم باابهتی دیده بشه و انگار خیلی جذبه داره.
10_به هیچ عنوان نمیزاره حقش خورده بشه حتی شده قانون شکنی بکنه باید حقشو بگیره و همینطور از ماهم حمایت میکنه مثلاً اگر ببینه کسی داره حرفی میزنه مثلا درباره ی دستمزد، اول بادید منفی نگاه میکنه و تا جایی که ممکنه قضیه را به نفع خودمون تموم میکنه.
10 ویژگی منفی خودم
1_اعتماد به نفسم پایین هست و بخاطر همین تو صحبت هام خیلی سبک سنگین میکنم و احتیاط میکنم که در تصمیماتم تاثیر میزاره و باید نظر اکثریت را بدونم.
2_شخصیتم تأثیر پذیره انگار خیلی ثبات ندارم گاهی خیلی جوشی و گاهی خونسرد مخصوصا بعد از این اتفاقات بوجود امده خودمم تغییر کردم.
3_در مقابل حرف کسی که به نظرم درست نیست سخت جبهه میگیرم حالا انتقاد همسرم باشه یا بین من و یا همکارم باشه.
4_زود رنج و حساسم.
5_مهر طلب هستم حتی قبل از این قضایا خیلی باهمسرم صحبت می کردم که بهم توجه کنه و محبت کنه اما باروشن شدن قضایا دست از این کار برداشتم.
6_کمال گرا هستم خیلی دلم میخواد به اوج ایمان، تحصیلات، ثروت و قدرت برسم و همین ویژگی خودم بیشتر باعث شده که به جدایی فکر کنم تا بتونم به اهداف خودم برسم و گویا در این شرایط روزنه امیدم همین اهدافمه.
7_تحت تاثیر حرف های دیگران هستم و دوست دارم توجهشونو جلب کنم.
8_دوست زیادی ندارم.
10_برعکس همسرم شبا من دیرمیخوابم و همسرم زود بیدارمیشه.
-
ویژگی مثبت دیگش اینه که دست بزن نداره و زندگی رو نمیخواد از دست بده اما دست از کاراشم برنمیداره حالا نمیدونم ایشون احتیاج ب تلنگر و ترس داره احتیاج به دعا و جادو داره یا گذر زمان اما هرچه که هست گویا خیلی کاری ازمن ساخته نیست و خودش باید بخواد چون این لذتا بدجور درگیرش کرده و به نظرم اعتیاد پیدا کرده
-
سلام
وقت بخیر
شما و همسرتون چند سالتونه
چند سالگی ازدواج کردید
فرزندتون چند سال دارند
چجوری با همسرتون اشناشدید
تصمیم خودتان چیست درباره این مساله چه اینده ای را برای خودتان پیش بینی کرده اید
ایا بچه رو میتونید حضانشو بگیرید و با شما زندگی کند
-
سلام خدمت شما
من27 و همسرم 33سال داره
18سالگی ازدواج کردم و اونم بیست و پنج سال داشت وسربازی هم نرفته بود فقط لیسانس داشت درصورتی که من بهترین رتبه کنکور قبول شدم و دانشگاه خوب رفتم.
فرزندم دوسالشه
از طريق خانواده ها وسنتی
اینده ای با ادامه تحصیل و پیرفت و این که شده مستاجر هم باشم میخوام ارتقا پیدا کنم خسته شدم انقد بااین ادم درجا زدم.
اگر بتونم کارهاشو مواد و مشروب اثبات کنم تودادگاه حضانتشو میگیرم ک اثباتش خیلی سخته
-
شما تحقیق کرده بودید در مورد ایشون
ببینید انتخاب شما بین بد و بدتره
اگر نتوانید اعتیادشون ثابت کنید فرزندتون باید بدون شما در کنار فردی که صلاحیت پدری ندارد و معتاد و بی اخلاق هم هست زندگی کند
من نمیگم جدا شو یا نشوید
اما تحملش را دارید که بخاطره فرزندتان ١٠ سال صبر کنید ?
در این ١٠ سالم فرض کنید جدا شدید تحصیلاتتان را ادامه دهید کار پیدا کنید پس انداز کنید ولی در خانه همسرتان
حتی حتی مشاوره بروید شاید تونستید اخلاق بد همسرتان را تغییر بدهید
شاید
شاید یه جایی سرش به سنگ خورد
ولی برنامه بریزید که اگر ادامه داد به این کارها تا ١٠ سال دیگه باید جداشید
خودتان را تقویت کنید
-
بله، ایشونو تضمین کرده بودند که عالیه و سالمو پاکه، از طرفی مغازه کفش فروشی زنانه داره که همیشه با زن ها در ارتباط است. از طرفی فکر میکنم باایشون خیلی نمیتونم پیشرفت کنم و خودمو قوی کنم چون تو منطقه کوچکی زندگی میکنیم ولی خانوادم در شهر بزرگی زندگی می کنند. و یکجورایی رفتن برا بار مثبتش سنگین تر هست حالا نمیدونم تخیلاتمه یا واقعی چون از آینده طلاق بشدت واهمه دارم.
- - - Updated - - -
من در یک ارگان اداری شاغل هستم
-
اعتیاد به مواد مخدر سخته درمانش و بستگی به خود فرد داره .اگه فرد قوی ای باشه می تونه ترک کنه با مرور زمان .
منفعل نباش . ببین اگه به صراطی مستقیم نیست و نمی خواد ترک کنه حتما یه فکر اساسی کن . با هم برید پیش مشاور و حرفات را بهش بزن .
-
ایشون مشکل کلیشو مواد مخدر است
اگر ترک کنند شاید خیلی از مسایل زندگی شما حل بشود