-
خداحافظ ای بوستان راز
سلام و صد سلام خدمت همه شما خوبان.
عید همتون مبارک.
یه روز همه مون میایم و یه روز میریم.
به لطف خدا یه روز پام اینجا باز شد، اگر بگم مسیر زندگیم عوض شد پر بیراه نگفتم.
دوستان خوبی پیدا کردم. ادمهای خوبی شناختم و ......
از همه رفقا :
مدیر همدردی. فرشته مهربان. باغبان. گیسوکمند. سرشار. فدای یار. مصباح الهدی. بی نهایت. فرشته اردی بهشت. یه دوست. ام رضا. شیدا. خاله قزی. امین. جوادیان. ابی بیکران. افسونگر. 7. پو و باقی دوستانی که من از همتون یاد گرفتم ولی الان ذهنم یاری نمیکنه. تشکر و قدردانی دارم و کلاه از سر بر میدارم .
اگر از من بدی، درشتی، بی احترامی دیدید، حلالیت میخوام.
ممنون از همتون.
دعاگوی شما.
ااتماس دعا.
-
سلام mohamad.reza164 عزیز :72:
دل ما را خسته کردی با این نوشته ها ، ای یار با وفای من ،،
از شما همش خوبی و راهنمایی و کمک دیدیم ...شما ببخشید دوست عزیز،،
راستی می دانم ...
می دانم حیاط اینجا، پر از هوای باز نیامدنهاست ...
اما تو لااقل ...گاهی ..هر از گاهی :
بیا تا از راهنمایی ها و اندیشه هات استفاده کنیم ....
:)
ممنون .
-----------
می دونی محمد رضا حکایت من و تو شبیه پرستوهاست ،،
مراقب خودت باش ای مسافر .
تو را می سپارم به دامان دریا ...:72:
-
سلام آقا محمدرضا ؛ سال نو بر شما هم ان شاءالله پر خیر و مبارک باشه :72:
واقعیتش آخه چرا اعضای خوب و عزیز همدردی یکی یکی دارن میرن ؟
دفعه ی قبلی آقای باغبان و حالا هم شما ... من میگم حداقل گاهی بیایین تو تاپیک حال و احوال و از خودتون بگین ...
از نظر و دیدگاه من تو این مدتی که در تالار عضو بودم و هستم و مطمئنم همه ی کاربرانی که فعالیت میکنند شما دارای شخصیت عالی و همینطور مشاور خیلی خوبی هستین که به من هم خیلی راهنمایی های مناسبی کردین .
آقا محمدرضا ، ما از شما در تالار همدردی فقط و فقط خوبی و مهربانی دیدیم :16:
من که امیدوارم دوباره حضور شما را در تالار داشته باشیم و جویای احوالتون باشیم .
ان شاءالله همیشه سلامت و تندرست باشین هم جسمی و هم روحی و خدا بهترین هاشو بهتون عطا کنه و همینطور یک همسر لایق و شایسته هم قسمتتون بشه :203:
-
سلام
ما همیشه یاران همدردی را چشم براهیم...
اینجا برایندی هست از کسانی که راهنمایی می کنند و راهنمایی می شوند.
کسانی که انرژی می دهند و کسانی که طلب شارژ دارند.
کسانی که آدرس می پرسند و کسانی که آدرس می دهند...
و بسیار وقت هر کس جایش عوض می شود گاهی نشان می دهد مسیر را، و گاهی نشانی می گیرد از مسیری دیگر...
اینجا نامها فقط نمادی هستند از انسانهای نوعدوستی که گمنامانه به دیگران کمک می دهند یا کم می گیرند...
اما قلب های انسانی در پشت این پست های مجازی ، تحسین آدمی را بر می انگیزد.
اگر چه در این دنیا آمد و شد بسیار هست و تالار ما نیز استثناء نیست. اما اینجا محیطی هست که به خاطر آشنایی افراد با دردهای یکدیگر ، حس های عجیبی در افراد ایجاد می کند.
احساس همدردی و همدلی، احساس دلسوزی و گاهی این دلسوزی حتی خود را به صورت خشم یا رنجش نشان می دهد. گاهی حس تحسین و قدردانی در انسان بر می انگیزد.
اما هر کس در این تالار پستی گذاشته است تا وقتی که تالار برپاست و آن پست ها خوانده می شود و استفاده می شود. دعای خیر بازدیدکنندگان و حال خوبشان که از آن پست نشات می گیرد شامل صاحب آن تاپیک و پست خواهد شد.
همه ما گاهی خسته می شویم. یا گاهی فرصتمان کم می شود. یا نیاز به استراحت داریم یا گاه کارهای واجب تری پیش رویمان قرار دارد.
اما این تالار به همه تعلق دارد و دوست داریم به محض اینکه موانع بر طرف شد دوباره زیارتتان کنیم.
انرژی زیادی می دهند یاران قدیمی
همانطور که یاران جدید نشاط زیادی به تالار می دهند.
:72:
-
سلام...
من روزای خوبی در تالار داشتم...
و حتی موفقیتهایی در نگرشم و از بین رفتن حس های بدی که منو داشت از پا در میاورد......مدیون همه دوستان خوب تالار هستم که به من کمک کردن.....
شما آقای محمدرضا از افرادی هستید که به من کمک کردین....امیدوارم هر جا هستید موفق باشید..
ولی برای همیشه از تالار خداحافظی نکنین.....هنوز هم هستند افرادی که به کمک شما نیاز دارن.....
-
سلام محمد رضا
خیلی وقته نیستی و نیومدی
گفتم یه یادی ازت کرده باشم تو همدردی ، بنابر دلایلی برات این جا می نویسم نه تاپیک حال و احوال :) ،،دیگه باید خودت بفهمی برا چی :))
نیای بگی کرای یادی از ما نکرد :)
نکنه رفتی تو آسمونها :)
پس اگه رفتی ، بیا دست ما را هم بگیر :) تا در کنار هم باشیم
این دست ِ ما :)
http://www.hamdardi.net/imgup/592495a76fc54460c9.jpg
می دونی محمد رضا ،،، این دنیا توش خیلی گرفتاری هست ( چه فقیر و چه پولدار - چه بیمار و چه سلامت و ....)
تو این دنیا هیچ باغ و گلی نیست ،، و اگه باغ و گلی هم باشه باید خودت بسازیش
هر کی باید گل و باغ خودش را خودش درست کنه تا همیشه توش خوش باشه ، ( در مقابل سختی و گرفتاری ها ، خوشی و خوبی ها )
اگه یه روزی برا خودت باغ و گل خوبی درست کردی ، شاید اون روز متوجه بشی این باغ برا ی تو نیست ، و تو باید رهگذر این باغ ها باشی ،،، نه حاکم باغ ها !
در پناه خدا
-
آخی سلام
همه خوب باشید انشاالله دوستان من
آخی منو ام رضا خوندن
دستتون درد نکنه
انشاالله که خدا به همتون یه بچه سالم نانازی بده ام رضا یا ابو رضا بشید
آنقدر شما با احترام به دوستان کمک کردید که همه لذت بردیم و صد حیف که فعلا از سخنان شما دوریم
هر جا هستید شاد و سلامت باشید
-
سلام محمد رضا
نیاید یه روز بگید کرای چقدر اینجا می نویسه :)
خواهشا از در ِ این تاپیک،، بلندم نکنید، ببرید تو حال و احوال :)
مگه این نوشته ها ،، جای کسی را خورده :)
محمد رضا میگم به خراسان کم نمی رفتی و میری :)
خواهشا نامه ی ما را به خراسان بفرست
خواهشا زود برو نامه ی ما تا خورده ،،،
یه خورده رمزی شد دیگه
نامه هم تو همین صفحه ست :)
http://www.hamdardi.net/imgup/659065d498197071c3.jpg
-
آقای باغبان خدا خیرتون بده که نامتونو رمزی نوشتید، دفعه قبل محمدرضا یه نامه پر سوز و گدازی برای شما نوشته بود که ما حسابی نگران شدیم. بعد دیدیم خداروشکر فقط نام کاربریتون عوض شده.
برای من سواله که شما با این درجه از عشق و علاقه، چرا یه شماره تماسی، آی دی تلگرامی، ایمیلی چیزی به همدیگه نمیدید که مجبور نباشید نامه هاتون رو در ملاء عام ارسال کنید؟
-
آهان، پس با هم در ارتباط هستید، اما دوست دارید از همه کانال های ارتباطی برای بیان علاقه و ارادتتون استفاده کنید.
خوبه. دوستی هاتون پایدار. :72: