نوشته اصلی توسط
شمیم الزهرا
سلام تنها جان
خیلی باهات حرف دارم نمیدونم از کجا شروع کنم
ببین خانم گل شما رابطت با همسرت دچار مشکله و به جای حل اون همو آزار میدین و این رابطرو بدتر میکنین
کاری که شما اون شب کردی باهاش خیلی خیلی افتضاح بود یعنی معلومه الان هم عمقش رو متوجه نشدی. خواهرانه میگم هیچوق هیچوقتتت همسرت رو با قطع رابطه جنسی تنبیه نکن که برعکس تصورت چوبیه که میخوره تو سر خودت بیشتر از همسرت!. اگر هم میگی نه حالم خوب نبود که نمیخواستم بازم به نظر من همینکه رابطتون خرابه باعث شد نه بگی به درخواستش وگرنه منم 8سال همسر دارم مگه آدم چه حال وخییمی داشته باشه که نتونه یک رابطه رو انجام بده؟ مگه در حد بیمارستان که قطعا شما نبودی. پس موضوع برمیگرده به همونکه نخواستی و اصلا رفتارت جراتمندانه نبوده بلکه کاملا پرخاشگرانه بوده.
اینکه همسرت کار تورو جبران کردن هم طبیعی بوده. پس دیگه قضیرو تموم کن چون دوتاییتون در حق هم بدون هیچ گذشتی بد کردین و حسابتون صاف شد.
به نظر من چندکار مختلف رو باید در پیش بگیری:
1. تربیت فرزند و ارتباط موثر و خوب بافرزند
2. ارتباط خوب با خودت و ایجاد نشاط درونی و شور زندگی
3. اصلاح رابطه با همسرت
4. ارتباط عمیق و مستمر با خدا
اینا ریشه مشکلاتتن که برای هرکدوم باید جدا عمل کنی. شما تهرانین؟ خانم پرتو اعلم میشناسین؟
این خانم کانال دارن و کلاس مجازی هم دارن. من تهران نیستم و تاحالا کلاساشون نرفتم اما خیلی تعریفش شنیدم و خودم صوت هاشون گوش میدم و واقعا اثرش رو میبینم در زندگیم
توصیه میکنم در 4حیطه بالا تمرکز کن ان شاالله خیلی زود اثر مثبتش رو میبینی در زندگیت
موفق باشین