دوستان خوب همدردی سلام.
من ۳۱ ساله هستم و ۵ ساله که ازدواج کردم.خدا رو شکر مشکل خیلی حادی با همسرم ندارم.اوایل زندگی خیلی تمایلی به بچه دار شدن نداشتم اما حالا،هم من و هم همسرم نیاز به تغییر رو توی زندگی احساس میکنیم.در کنار این نیاز من واقعا اضطراب هم دارم.نمیدونم این موضوعات طبیعی هستن یا هنوز برای اقدام برای بچه دار شدن زوده؟
۱)اولین موضوع تضمین آینده ی فرزند توی شرایط نامناسب این روزهاست.واقعا نگرانم اگر که من کسی رو دعوت میکنم توی این دنیا نتونم شرایط مطلوبی رو براش فراهم کنم.اصلا بچه دار شدن توی این اوضاع منطقی هست؟؟
۲)از اینکه توان جسمانی برای رسیدگی به امور یک نوزاد رو نداشته باشم میترسم.من ساعات زیادی رو سر کار هستم و خیلی از کارهای زندگیم سر تایم خودش انجام نمیشه.از اینکه یه مادر شاغل باشم میترسم و واهمه دارم که میتونم از پسش بر بیام یا نه؟
۳)شوهر من یه سری وسواس های خاص داره که منو اذیت میکنه.مطمئن هستم که برای بچه این وسواس ها چندین برابر میشه و آزار دهنده.گاهی فکر میکنم حوصله کلنجار رفتن با بعضی از درخواست های وسواس گونه شو ندارم.از نگهداری بچه گرفته یا سفر نرفتن و محرومیت از خیلی از فعالیت ها به خاطر بچه.
۴)من نهایتا ۹ ماه بعد از زایمان باید سر کار برم.نوزاد رو هم دوست ندارم مهد کودک بزارم.اینکه بچه م رو پیش مادرم و مادرشوهرم بزارم روی تربیتش تاثیر میزاره ولی واقعا راه حلی براش ندارم و این راه حل نداشتن اضطرابمو بیشتر میکنه
کمکم کنید که برای غلبه بر این ترس ها چکار میتونم انجام بدم
از همگی ممنونم