حسادت و کینه نسبت به خانواده شوهر
سلام . من همیشه به صورت مهمان از مطالب مهم این سایت استفاده می کردم ولی اینبار موضوعی خیلی آزارم میده که امیدوارم بهم کمک کنید.
من و همسرم 3 ساله ازدواج کردیم. موقع خاستگاری خانوادش گفتن خونه داره و تازه خریده به کمک خانوادش و موقع خرج و مخارج عروسی بخاطر کمک به خرید خونه خودشون رو کنار کشیدن و همه هزینه ها رو همسرم داد . ما هر دو شاغلیم و به سختی با پس انداز و وام سنگین قصد کردیم اون خونه نقلی رو بعد از سه سال ( چند ماه پیش) عوض کنیم. که خانوادش وقتی متوجه شدن گفتن این خونه برای ما هم هس و ما اجازه فروش نمیدیم در صورتی که قبلا گفته بودن این خونه پسرمونه و هدیه هس. خلاصه به علت اختلاف و درگیری نصف هزینه اون خونه رو به ما دادن و ما با کمک خانوادم و وام و خلاصه کلی تلاش خونه خوبی رو خریداری کردیم .
من هنوز نسبت بهشون بخاطر این ماجرا کینه دارم و دلم باهاشون صاف نشده و 2 هفته ای یکبار بخاطر شوهرم بهشون سر میزنم ( مشکلم دروغی هس که بهم گفتن موقع خاستگاری نه صرفا بعد مادی ماجرا)
الان خواهر شوهرم خاستگار خیلی خوب و از هر نظر موجهی داره که باعث حسادت من شده که همه هزینه هاشو پدر شوهرشون میده به علاوه خونه که مثل من مجبور به صرفه جویی و تلاش نیس تا زندگی خوب بسازه همه چی براش حاضره در صورتی که واقعا من از هم از نظر ظاهری هم خانوادگی از اون سرترم
و همش با خودم میگم چجوری خدا با ظلم و موذی گری اینابازم همچین شانسی رو نصیبشون کرده
بهم بگید با این حس حسادت و مقایسه کردن و حس کینه چجوری کنار بیام.