چه ایرادی داره اینکه دختر خانوم هم در تشکیل و شروع زندگی مشترک سهم داشته باشه؟ دليل اينكه در جامعه اي كه دختر و پسر قابليت كار كردن رو دارند وظيفه شروع زندگي مشترك به روي دوش پسره چيه؟ مردم از بس اين سوالو كردم وهمه طفره رفتند.
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ایرادی داره اینکه دختر خانوم هم در تشکیل و شروع زندگی مشترک سهم داشته باشه؟ دليل اينكه در جامعه اي كه دختر و پسر قابليت كار كردن رو دارند وظيفه شروع زندگي مشترك به روي دوش پسره چيه؟ مردم از بس اين سوالو كردم وهمه طفره رفتند.
هیچ ایرادی نداره . همانطور که هزاران دختر این کار را میکنند .
در قبل از شروع زندگي مشترك!! ؟
فكر كنم با مشاورين هم صحبت كنيد مي گن اگر پسري از لحاظ مالي استقلال نداشت . اگر پسري نتونسته بود تا سن 27 سالگي چيزي داشته باشه. چرا كسي نمي گه اگر دختر مهندسي تا سن 27 سالگي نتونسته باشه براي زندگي مشترك آيندش چيزي جمع كنه...
اصولا نقش يك دختر در قبال زندگي مشترك آيندش و قبل از شروع اون چيه؟
ایرادی که نداره هیچ، باعث دوستی و پیوند و درک بیشتر هم میشه. هر دو باید برای زندگی مشترکشون تلاش کنن، زندگی مشترک تماشاگر نمیخواد..
:72:
ممنونم شاد
نقش يك دختر در قبال زندگي مشترك آينده و همسر آيندش " قبل از شروع زندگي مشترك" چيه؟ خانومها يا آقايون چه وظيفه اي رو از اين بابت " قبل از شروع زندگي مشترك" به عهده دختر مي دونيد؟
نقش و وظيفه يك دختر در قبال زندگي مشترك آيندش و قبل از شروع اون به نظر شما چيست؟
از دوران قدیم تأمین بخش مادی زندگی به عهده آقایون بوده، و خانمها نقشی در اون نداشتن، معمولا وظیفه خانمها در کار خونه خلاصه میشد و بچه داری، اما الان وضعیت فرق کرده، در بیشتر موارد آقایون در کار خونه به خانمها کمک می کنن و همینطور در بچه داری، خانمها هم اکثرا شاغل هستن و اکثر اونها درآمدشون رو با همسرشون به طور مشترک برای اداره زندگی خرج می کنن، اما هنوز هم مانند قبل تهیه مسکن و ماشین ووو به عهده مرد خانواده هست، البته هستند خانمهایی که ماشین و خانه شخصی قبل از ازدواج دارن اما این دارایی رو به عنوان دارایی مشترک در نظر نمی گیرن و البته باز هستند مردانی که بدون داشتن خونه و ماشین ازدواج می کنند و حتی با حقوق به قول معروف بخور و نمیر زندگی مشترکشون رو شروع می کنند، تقریبا میشه گفت الان جامعه ما وضعیت اقتصادی و اجتماعی یکدستی نداره، عرف جامعه همچنان مثل قدیم هست اما تغییراتی هم در اون به وجود اومده.
من خودم شخصا تا به امشب که تایپیک شما رو خوندم به این فکر نکرده بودم که خانمها هم باید قبل از ازدواجشون خانه و ماشین و ... تهیه کرده باشن، شاید منصفانه این باشه که یا این قضیه برای هیچ کدوم از طرفین یک اجبار و الزام نباشه و یا اینکه دو طرفه باشه... اما معمولا خانمها هرچی پول تا قبل از ازدواجشون جمع کردن برای خرید جهیزیه صرف می کنن، الان به راحتی برای تهیه یک جهیزیه معمولی و نه آنچنانی باید حدود 20 میلیون تومان هزینه کرد!
شاد بدون خونه و ماشين يعني چي؟ بالاخره بايد يك جايي رو براي شروع زندگي مشترك مرد مهيا كنه. باور كنيد من به عنوان يك مرد مي بينم دوستان خودم رو كه استاد دانشگاه سراسري هستند و هنوز نتونستند پول رهن يك خونه در تهران و پول مراسم عروسي رو كه سر جمع 30-40ميليون مي شه جمع كنند. من واقعا نمي دونم خونواده ها تا چه حد مي تونن بي انصاف باشن.
در نهايت اوني كه ضرر مي كنه فقط مرد نيست. به تاخير انداخته شدن سن ازدواج تا 32-3 سالگي و بعد از اون اصلا به نفع نه دختره و نه پسر. پسري كه نتونه زندگي رو شروع كنه دختري هم اون طرف از شروع رابطه مقدس ازدواج محروم مي شه همانند يك مرد.