نوشته اصلی توسط
zemestooni
سلام
من در دوران مجردیم در محل کارم یه همچین مساله ای داشتم و دقیقا یه آقایی از همکارهام به من علاقه ای پیدا کرده بودن!
من اون موقع ۲۱ سالم بود و خواهر بزرگترم هنوز ازدواج نکرده بود
از رفتارهای ایشون هیچ چیز متوجه نشده بودم! زیاد هم ندیده بودمشون! ولی مثل اینکه ایشون زیاد من رو دیده بودن
در مورد اینکه سلام کردین و جواب شنیدین، معلومه چرا جواب شنیدین چون پیام رسان داخلی شرکت بوده و حتما باید جواب میدادن! و اینکه بعدش پرسیدین خارج از شرکت ایشون رو ببینین ، خب منم اگر جای ایشون بودم جوابتون نمیدادم! با پیام رسان داخلی شرکت هیچ دختر عاقلی قرار ملاقات نمیذاره، شما باید جور دیگه ای وارد میشدین
مثلا اون همکار من ، شمارمو از منشی محل کارمون گرفته بود و داده بود به مادرشون، مادرشون با من تماس گرفتن و معرفی کردن ، تازهههه با این حال من زیاد خوشحال نبودم! بیشتر خوشم میومد اگر شماره خونمون رو میگرفت و میداد به مامانش تا تماس بگیرن خونمون! اگر هم موفق میشد با خودم صحبت کنه حتما خیلی تحویلش نمیگرفتم ، چون بطور معمول دخترا شاید هم خیلی منتظر خواستگار باشن و ذوق کنن ولی اینجوری واضح؟ نه!
شما باید مثلا موقع تعطیل شدنتون زودتر اتاق کارتون ترک کنین و برید و منتظر بمونید تا ایشون بیان، و حتما بهشون بگین به خاطر مساله ای شماره خونشون رو احتیاج دارین و خواهش کنید بهتون بدن و یا اگر دیدین تمایلی نشون میدن ، و وقتشون رو در اختیارتون میذارن ازشون بخواید برای مدت کوتاهی مثلا بیست دقیقه وقتشون رو بهتون بدن و ایشون رو به محلی برای صرف چای یا قهوه ببرین و درخواستتون رو جهت آشنایی بیشتر برای ازدواج مطرح کنین
چیزی که به ذهنم میرسه اینه :72: