RE: ميخوام عروسي كنيم اما...
سلام شهامت جون
ایشون شاغل هستند؟
سلام عزیزم
خیلی از افراد پیر هستند که تنها زندگی می کنن و دوست دارن یک زن و شوهر جوون بیان پیششون شما می تونید تو روزنامه و یا اماکن عمومی آگهی بزنید یا یک جای با کرایه پایین براتون پیدا بشه. اگر بگردین گیرتون میاد جوینده یابنده هست. یا علی
آره الينا جون ما هردو مون شاغليم ولي حقوقمون روي هم ميشه حدود 250 هزار تومان به نظرت ما چه كار بايد بكنيم
شهامت جان
نمیتونید دو شیفت کار کنید؟
خدا رو دست کم نگیر به خدا توکل کن کمکتون میکنه
سلام عزیزم اولا به خدا توکل کن. دوما چرا انقدر اصرار داری زود عروسی کنی ؟؟؟ دوست من فشار مالی خیلی بده و باعث می شه خیلی چیزها تحت الشعا قرار بگیره.
صبر کن خانمی. با این شرایطی که داری می گی چه بهتر دیرتر برید و پولتون رو بیشتر پس انداز کنید. عزیزم آینده نگر باش.
فکر کن بدون پس انداز با این شرایط اقتصادی ...
عاقلانه تصمیم بگیر دوست من . فشار مالی در زندگی خیلی پیش آمدهای بدی درپی داره. مشکلات دوران عقد رو تحمل کنی خیلی بهتره که شتاب زده بری خونه خودت.
به خدا توکل کن و صبور باش عزیزم.
توکل کنید به خدا خدا از جایی بهتون کمک میکنه که خودتونم شکه میشید
تخصص یا رشتتون(َشما یا همسرتون) چیه؟ شاید بتونم کاری براتون انجام بدم." اگر دنبال کار بهتر می گردید"
تو پیغام خصوصی بگید اگر اینجا نمی تونید. توکل کنید. ایشالله حل می شه
نازنين جان در واقع ابن من نيستم كه مي خوام ازدواج كنم بلكه اطرافيان اين فشارو ميارند وانگار نميبينند كه ما موقعيتش رو نداريم هر روز بايد اعصابمون به خاطر اين موضوع به هم بريزه نمي دونين چه فشاي رومونه جديده هم تز دادن كه عروسي كنيد بريد پيش مادر شوهر شرايط اونجارو هم كه بهتون گفتم چه طوريه ديگه دارم رواني ميشم