کسیکه۴سال درگیرعشقش بودم اومده سمتم اما سرد شدم
سلام
منو خیلیا میشناسید
علت اینکه اینجا این سوالو میپرسم و درخواست مشاوره دارم شایدبخاطر عقل کمی که هنوز دارمه خخخخ وگرنه که ۹۹درصد دارم احساسی تصمیم میگیرم
اول یه خلاصه میگم البته میتونیدتایپیکای قبلموبخونید
من ۲۶سالمه دانشجوی دکترای تخصصی وکارمند ۴سال پیش عاشق پسری شدم که اون درحال حاضر لیسانس وکارمندهستن و متولد۵۹
تاهمین ۶ماه پیش ازم فاصله میگرفت تمام این مدت ۴سال من فقط میخواستمش و دوسش داشتم اما اون منو نمیخاس دلیلش این بود از ظاهرم خوشش نمیومد
حالا حدود دو ماه هس اومده سمتم چنبار خواهراش باهام تلفنی صحبت کردن که خواستن باهام قرار بزارن برای اشنایی و خواستگاری
منم ازین بابت خوشحالم که عشقیکه۴سال بخاطرش اذیت شدم برگشته اما داره قضیه جدی میشه چون کل خانوادش منودوس دارن و منوپسندیدن و خودشم میگه منو میخاد
اما من به هرکسی شرایطشوگفتم که چه سابقه بدی داشته دوس دخترای زیادی داشته وضع مالیش خوب نیس درامدش بزور یکونیم نه خونه داره ن ماشین البته من چون دوسش دارم همه اینارو پذیرفتم هیچی نخواستم اما مشکل من سر اینه که اون واقعا بخاطرموقعیت تحصیلی و کاری من اومده سمتم واینکه سنش داره میره بالا یااینکه بهم علاقه داره
مشکل دیگم اینه که این اقا بشدت دم دمی هس ثبات اخلاقی نداره
من میترسم توزندگی مسولیت پذیرنباشه تمام بار زندگی ب دوش من بیفته از ایندم میترسم تازه خانوادمم بایدراضی کنم
تواین اوضاعی که سرم خیلی شلوغه درگیری ذهنی پیدا کردم نمیدونم چکارکنم
ازطرفی میگم ۴سال عاشقش بودم حاالا اومده سمتم بگم نه؟
دوسش دارم واقعا ولی نمیدونم چکارکنم
همه بهم میگن اگه بااین ازدواج کنی بدبخت میشی