مدارک نشون میده شوهرم بهم خیانت میکنه ولی زیر بار نمیره.دختره هم انکار میکنه
سلام
دوروزه زندگیم جهنمه.من چندی پیش از رو.کنجکاوی تلگرام شوهرم.رو هک کردم و نسخه شو تو گوشی خودمم گذاشتم.برحسب اتفاق چندشب پیش ک همسرم پیش پسر خاله مجردش برا امتحان ترم رفته بود متوجه شدم از تلگرام همسرم ب دختره پیشنهاد دوستی داده شده متاسفانه خریت کردم سریع زنگ زدم شوهرم و همه چیرو گفتم و ازش توضیح خاستم ولی نگفتم چطور فهمیدم.اونم هزار قران و قسم ک پسر خالش نتش تموم شده از گوشی همسرمداستفاده کرده.ب دختره زنگ زدم ولی مشغول بود همزمان گوشی همسرمم مشغول بود بعدش ک دوباره زنگ زدم اونم گفت شوهر منو.نمیشناسسه و طرف صحبتش پسر خاله ش بوده.الان نمیدونم چیکار کنم بدجور داغونم از طرز نوشتن پیاما مشکوک ب همسرم هستم چون با طرز صحبتش همخونی داره.بعدش قرار بود برام اثبات کنه ولی صبحش خودشو زد بخاب و نیومد دنبالم هرچی هم زنگ زدم همش میگفت بیخود کردم بهش شک کردم.منم ب باباش زنگ زدم و جریان رو گفتم و گفتم اگه پسرش برام اثبات نکنه میرم دادگاه.از طرفی شوهرم چون نمایشگاه داشت باید میرفت ی شهر دیگه همون روز.ولی با اینحال از تلگرام متوجه شدم شوهرمم قصد جدایی داره و داره با خونوادش درموردش حرف میزنه.بخدا دارم روانی میشم من چهدخاکی ب سرم بگیرم.اون دختره تلگرام شوهرم رو هک کرده ولی مشکوکم بهش.دوباره ب دختره زنگ زدم میگفت اصلا همیچین چیزی صحت نداره.تورو خدا راهنماییم کنید