+مزاحم تلفنی واس ام اسی..
سلام دوستای عزیز 0امیدورام که همتون خوب وسرحال باشید
من بدون مقدمه شروع میکنم 0حدود 2هفته میشه که من مزاحم تلفنی پیدا کردم البته با اس ام اس شروع شد که متنش نشون دهنده این بود که طرف منو میشناسه چون فامیل خانوادگیمو نوشته بود0چند تا اس ام اس دیگه هم زد ولی من تا حالا به هیچ کدوم جواب ندادم0بعدازاون زنگ میزد ولی اصلا حرف نمیزد0یه بار زنگ زد بازم حرف نزد ولی وقتی قطع کرد اس زد که( منو ببخش که نمی تونم خودموالان معرفی کنم از دست من ناراحت نشو ولی اینو بدون که من مزاحم نیستم)پشت سرشم یه سری اس درمورد عشق و دوست داشتنو این جور چیزا فرستاد0من از تلفن عمومی به شمارش زنگ زدم ولی انگار می دونست منم، واسه همین تماسمو گرفت ولی حرف نزد0عصابم خیلی به هم ریخته نمی دونم کیه با من چه کارداره ؟؟؟باز یه روز اس زد(بی معرفت دیگه یادی از رفقای قدیمیت نمیکنی)نمی دونم شاید موضوع مهمی نباشه ولی بدجوری فکر منو مشغول کرده وعصابم رو به هم ریخته0 من فکر میکردم شاید یه نفر که منو میشناسه داره اذیتم میکنه ولی یه روز که زنگ زد من محل کارم بودم اون مثل همیشه حرف نزد ولی من چون ارباب رجوع داشتم،درحا ل صحبت با ارباب رجوع بودم که اون قطع کرد بلافاصله اس زد که (کلک کجا کار میکنی )انگار که خبرنداشن من شاغل کجا هستم وهمین باعث شد که شک کنم که اصلا درمورد من چی میدونه شاید فقط فامیلم رو میدونه0چیکارکنم اخه من نامزد دارم اونم رو این موضوع ها حساسه می ترسم بفهمه از دستم ناراحت بشه واسه همین من شماره ی طرف رو تو گوشیم با یه اسم مستعار سیو کردم تا اگه گوشیمو نامزدم دید نگه که این شماره واسه کیه که توگوشیت اسمش سیو نشده ولی بهت زنگ می زنه درضمن اس ام اس هاشو هم پاک میکنم0راستی اینو یادم رفت بگم که یا بار اس زد که(می ترسم بهت بگم کی هستم بعد تو قاطی کنی البته اونطور که من شناختمت فهمیده تر ا زاین حرفایی)حالا من چی کارکنم راهنماییم کنید من تاحالا جواب اس ام اس هاشو ندادم وقتی هم زنگ میزنه رد میدم 0وقتی زنگ میزنه یا اس ام اس میزنه یه حس بدی بهم دست میده .می ترسم واسم دردسربشه؟؟
RE: مزاحم تلفنی واس ام اسی..
بهترین کار اینه که بری امور مشترکین تلفن همراه و بگی این شماره مزاحمم میشه. اسم و فامیلشو رو در بیاری و بعد موضوع رو حتما با نامزدت در میون بذاری.
میتونی ازش شکایت کنی . با نامزدت هم بنظر من درمیون بزار ( کار بدی که نکردی بخواد عصبانی بشه ) . میتونی خطت را هم عوض کنی . موفق باشید .
سلام دوست من منم همچین مشکلی داشتم با نظر دوستانم کاملا موافقم لطفا زودتر این کارو انجام بده حتما به نامزدت هم بگو ممکنه بعدامشکل پیش بیاد اگه شمارش اعتباری بود تو خطتو عوض کن
موفق باشی
من تاپیکهای قبلی شما رو خوندم . اما الان متوجه نشدم با اونی که عاشقش بودید ازدواج کردید یا اونی که نامه داد یا کس دیگه ای . ولی بهر حال ممکن هست یکی از دوست پسر های قبلی شما باشه . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه .
asalak عزيز شما نامزد داري اين طور كه شما شرح دادي طرف مقابل شمارو زياد هم نميشناسه ميتونيد به اون مزاحم خيلي رك و محكم بگيد كه نامزد داريد و ديگه هيچ حرف اضافهاي باهاش نزنيد چون اينطوري طرف اميدوارتر ميشه و اون موقع كاتون سختتر ميشه
مواظب خودتون باشيد و موفق باشيد اميدوارم كه تونسته باشم كمكي بكنم
سلامdigitalmanعزیز
ممنونم از توجه شما واینکه تایپک های قبلی منو خوندی 0من هنوز ازدواج نکردم منظورم از نامزد همون کسی هست که عاشقشم همونی که از جریانش باخبری 0(0یبن ما هنوز عقد دائم خونده نشده)چون من تصمیمم رو در رابطه با ازدواج با ایشون گرفتم واسه همین دوست ندارم تا وقتی شرایطمون واسه ازدواج خوب میشه مشکلی پیش بیا دچون ایشون خیلی حساسه0 درضمن من از این جهت مطمئن هستم که شماره منو کسی جز نامزدم نداره ومن نه به اون اقایی که نامه داد نه به هیچ کس دیگه شماره ندادم.
سلام عسلك جان!
منم يه مدتي باهمين مشكل مواجه بودم كسي كه تماس ميگرفت يا اس ام اس ميداد ميدونست چه مواقعي هم تماس بگيره كه تو محيط خانوادگي با شكل مواجه بشم .حتي يه بار كه باهمديگه صحبت كرديم تا بفهمم حرف حسابش چيه ديدم انگار خبر داره كه گوشي من موقتي (مال پدرمه البته سيم كارتش نه!)و ميگفت اين گوشي مال خودتونه كه داريد باهاش صحبت مكنيد ياحتي تهديد ميكرد داريم با داداش كايكو!(مثل يه شوي يا نشونه)عكساتون رو نگاه ميكنيم (در حاليكه من عكس غير مجازي پيش كسي حتي فاميل خودمون ندارم)گفتم يه تماسي بگيرم.منم كسي رو دارم كه خيلي روم حساسيت داره ولي اينبار اينقدر اين بازي مسخره شده كه خودشم به تعجب اومده كه اين كيه!
به نظر من يه بار كه باگوشيت تماس گرفت يا اس ام اس داد يه طوري به حرفش بگير بفهمي حرف حسابش چيه .بعدشم يه طوري محكم و جدي باهاش صحبت كن كه فكر نكنه ميتونه كه بهت اس ام اسي چيزي بده!اونطوري ديگه نيازي هم نيست گوشيتو قطع كني.
موفق باشي!
دوست من حتما از طریق مخابرات با اطلاع نامزدت پیگیری کن. شاید خود نامزدت می خواد امتحانت کنه. دوست من اگه جلوی این مزاحم رو زود نگیری ممکن بعدا برات خیلی درده سر ساز شه.
اگه کاملا از خودت مطمئنی ، خودت این موضوع رو به نامزدت بگی مطمئنا ایشان نه تنها ناراحت نمی شه بلکه اعتمادش به شما بیشتر جلب می شه و به صداقتتون بیشتر ایمان می یاره.
می دونی اگه یکبار به اون شماره زنگ بزنی عملا قضیه رو برعکس می کنی. اصلا با اون شماره تماس نگیر و سریع اقدام کن دوست من.