کمک فوری......... فردا باید به خانواده دختر نظرم رو اعلام کنم
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قبلا یک ازدواج ناموفق داشتم که در دوره نامزدی از خانومم جدا شدم
--------------------------------------------------------------------------------------
با پرس و جو از دوستان و اطرافیان دختری بمن معرفی شد.رفتم خونشون باهاش حرف زدم کلا از لحاظ عاطفی و اخلاق و خانواده بیست بیست هست. وقتی چایی آورد و ظاهرشون رو دیدم کلا خواستم بی خیال بشم اما وقتی دوتایی حرف زدیم منش و اخلاقش بدجور به دلم نشست
دوستان همسر قبلی من ظاهرش خوب بود اما از نظر اخلاق و رفتار و صداقت و عاطفه صفر بود
اما این همه خصوصیاتی که قبلی نداشت رو داره از لحاظ فرهنگ و مادیات هم کفو هستیم خانوادش زبان زد همه هستند اصلا توی خانه شان عاطفه و مهربانی میباره. فقط ظاهرش به دلم نمیشینه البته ظاهرشون بد نیست فقط مسئله به دل نشستن ظاهر هست.
ایشون خواستگارای زیادی داره که همه رو رد کرده حتی اجازه نداده بیان خونشون به گفته مادر بزرگش
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالم این هست. با خودم فکر میکنم که سخت میشه چنین دختر با این خصوصیات پیدا بشه(من یکبار گول ظاهر رو خوردم و عذابشم کشیدم)
دوم اینکه احساس میکنم دختر منو میخواد و بمن احساس داره اگه من جواب ندم میدونم از نظر روحی آسیب ببینه و ته دلش فکر دیگه بکنه
خواهشا بنده رو راهنمایی کنید