چطور همکار کم کار خود را تحمل کنم
با سلام
من در محل کار همکاری دارم که به شدت کم کار و اهل تزویر هستن در زمانبندی کار مشغول بازی هست و کاری که انجام می ده رو اصلا تست نمی کنه و تا الان یک بار نشده کاری رو بهش بدن به موقع و یا درست تحویل بده . تا الان یه جوری کار هاش رفع و رجوع شده اغلب مشکلاتی که به خاطر کار ایشون پیدا می شه رو یا به من یا به همکارای دیگه می دن انجام بده . واقعا خسته شدم درآمدشون هم از من بالاتره در صورتی که من یکسال زودتر از ایشون در این شرکت استخدام شدم و کارشناس ارشد شرکت هستم. اهل این نیستم که با مدیرمون صحبت کنم و از همکارم بد بگم اما ایشون تا باهاشون برخورد جدی می شه از من و همکار دیگم پیش مدیرمون بد می گن و نا خود آگاه ذهن ها رو خراب می کنن. خیلی عصبی شدم به تازگی هم درخواست اضافه حقوق کردن و باهاش موافقت شده. کاراشونو کس دیگه ای انجام می ده بازیشونو می کنن و درآمد خوب می گیرن دیگه چی می خوان . همیشه صبحها ساعت 9:30 به بعد میان سر کار در صورتی که ساعت کاری 8 صبح هست. با این وجود نمی دونم چرا مدیریت ایشون رو لایق موندن و افزایش حقوق میدونن. مورد دیگه اینکه سر کار همیشه به کارای شخصیشون می رسن شغل دومی دارند که با تلفن شرکت اونو پشتیبانی می کنن که علاوه بر مزاحمت برای سایرین و کم کاری خودشون سو استفاده از امکاناتی هست که در اختیارشون قرار داده شده . دوست دارم یه جوری خودمو آروم کنم اما نمی دونم چجوری. نمی خوام غیر حرفه ای یا احساسی به نظر بیام اما کاملا عصبانی و بی انگیزه شدم. و احساس می کنم این آدم از همه داره سو استفاده می کنه و اسمشو می ذاره زرنگی . بهم راهکار بدین ممنون