سلام یک دختر از من خواستگاری کرده که دوستش ندارم و نمیدونم که چه جوابی رو بهش بدم
از طرفی خیلی احساسییه میترسم با جواب منفی دست به کار خطرناکی به زنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یک دختر از من خواستگاری کرده که دوستش ندارم و نمیدونم که چه جوابی رو بهش بدم
از طرفی خیلی احساسییه میترسم با جواب منفی دست به کار خطرناکی به زنه
شما در انتخاب آزاد هستید اگه ملاکاتون رو نداره خیلی راحت نه بگویید.
با سلام. خواهشن اگر دوستش ندارید رک بگویید اگر الان بگویید بهتر است تا بعد ها. نگران نباشید اگر الان ناراحت بشه بهتر از اینکه فردا داغون بشه.
عزیزم بزرگترین اشتباهو اون خانم انجام داده و بزرگترین اشتباهو شما انجام میدی اگر نسبت بهش حسی نداری بهش جواب مثبت بدی اما درمورد ترسیدنت خیلی منطقی براش دلیل بیار و سیع کن ازش دور بشی تا این حس در وجود اون خانم بیشتر از این نشه از نظر روانشناسی آقای دهنوی هم صحیح ندونسته که یه خانوم از یه آقا خواستگاری کنه :305:
این مشکل رو زمان قبل از ازدواج هم من داشتم. بهترین و شرافتمندانه ترین کار جواب نه رک و مستقیمه! دلیلی هم که میارید نیازی نیست دلیل واقعیتنو باشه. بگید به نظر من ما به هم نمی خوریم و دیگه ادامه نده.
سلام
من هم با نظر دوستانم موافقم واقعا اگه هیچ علاقه ای بهش ندارید مستقیما و رک بهش بگید مطمین باشید اون قدر که شما فکر میکنید ناراحت نمیشه
وزودتر هم این کارو بکنید چون هر فکری ممکنه بکنه ومطمین باش داری کار درستو میکنی لازم نیست دلتون براش بسوزه چون بعدا برای هر دوی شما مشکل پیش میاد . دوستانت هم در جریان بذار.
موفق باشی.
بهش بگين ميخواين درس بخونين(شوخي كردم) خيلي منطقي بهش بگين نه***اينم بگين كه اون دختر خوبيه اما شما قصد ازدواج ندارين....ضمنا مطمئن باش جون خيلي عزيزه اونم بلايي سرش نمياد.
سلام
مطمئنید که از شما خواستگاری کرده؟! آخه بعضی ها یه ابراز علاقه ساده و اولیه برای مراحل بعدی رو خواستگاری میدونن. نمیدونم چرا همه دوستان تأکید کردن که نه بگوئید!! خوب افراد این تالار هم جدای از مردم ... نیستند... و البته همه آدما تو پذیرفتن میزان انعطافی که تو این مسأله و هر موضوع دیگه ای میتونه وجود داشته باشه مختارند و حتی حق دارند که صفر و یکی نگاه کنند!
/خیلی راحت نه بگویید
/اگر دوستش ندارید رک بگویید اگر الان بگویید بهتر است تا بعد ها
/بزرگترین اشتباهو شما انجام میدی اگر نسبت بهش حسی نداری بهش جواب مثبت بدی
/بهترین و شرافتمندانه ترین کار جواب نه رک و مستقیمه!
/واقعا اگه هیچ علاقه ای بهش ندارید مستقیما و رک بهش بگید
/خيلي منطقي بهش بگين نه
هر چند من از خواستگار بودن ایشون مطمئن نیستم؛ طبق گفته شما فرض میکنیم ایشون واقعاً خواستار ازدواج با شما باشه.
باید اعتراف کنم اگر جای ایشون بودم هیچ وقت چنین کاری رو نمیکردم. اما اگر پسر بودم و در جایگاه شما بودم حتماً راجع بش فکر میکردم. چون مطمئن باشید واسه یه دختر با این تفکرات مردم که گوشه ایشو اینجا دیدیم و در حقیقت با عرف جامعه ما خیلی سخته که از شمای نوعی یه همچین تقاضایی داشته باشه... هیچ دختری از خواستن و مورد طلب واقع شدن بدش نمیاد و اتفاقاً ترجیح میده که انتخاب بشه تا انتخاب کنه اما ببینید دیگه اون دختر واسه خودش چقدر شما و شخصیت شما رو مناسب خودش میدیده! و بالعکس!
چه فکرها و... خیلی مسائل دیگه{که من راجع به درست و غلط بودنش بحث نمیکنم} واسش وجود داره که میاد و حس خوب دوست داشتنش رو و در پی اون تصمیمی که میگیره رو به همچین لذتی {لذت قرار گرفتن در مقام ناز و در مقابل وجود یه نیاز از طرف مرد} ترجیح میده...
عدم علاقه شما هم خوب طبیعیه ! اگر غیر از این بود جای نگرانی داشت... خوب اون دختر طی زمانهایی که شما رو دیده و ارتباطات هر چند ناچیزی که وجود داشته این محبتش پرورونده شده و حالا به جایی رسیده که شاید بشه گفت برای ابرازش به بار نشسته اما شما اصلاً یه همچین حسی رو نداشتید و احتمالاً توجهتون به ایشون فقط بخاطر ملزمات شرایطی بوده که درش حضور دارید. میخوام بگم همون طور که علاقه ایشون یهو بوجود نیومده از شما هم نمیشه چنین توقعی رو داشت. البته به هیچ وجه منظورم این نیست که بعداً با زمان بیشتر شما هم حتماً علاقمند میشید ! اما آدمها با نیازهاشون و نهایتاً خواسته هاشون و ... تغییر میکنند . پس ظهور علاقه شما هم بعید نمیتونه باشه.
من فقط یادآوری میکنم که دوست داشتن و محبت واقعی و سالم هیچ وقت جرقه ای نیست که تو زندگی انتظارشو داشته باشید.
پس با این تفاسیر برای تصمیم نهایی تون خوب هزینه کنید و انرژی بذارید {فکری ، زمانی، ....حتی ریالی{چون برای نحوه صحیح صحبتاتون و جوابی که قراره بدید به یه روانشناس خوب نیازمندید}} فکرم نکنید که این هزینه ها رو برای ایشون قراره بکنید ! بخش مهم این هزینه ها غیر مستقیم به نفع خودتون خواهد بود.
حالا این بخش مهم که تموم شد تازه میرسیم به سوال شما! که چی و چطوری بگید...
تکرار میکنم مطمئن باشید که نمیخواهید و این ازدواج مناسبی نیست بعد...
«پیروز باشید.»
به نظر من شما بهترین نفر برای ادامه زندگی اون دختر هستید. اشتباه نکنید منظورم این نیست که جواب مثبت بدید. منظورم اینه که با جواب سنجیده و خوب زندگی اون را نجات بدید. کسی که رودربایستی و شرم و حیای خودشو کنار میزاره(از نوع خوبش) و به یکی ابراز علاقه می کنه( به زبان بی زبانی میگه دوست دارم ) مطمئن باش توی بد دردسری افتاده. پس برای خدا هم که شده بی تفاوت نباش ونجاتش بده. اگه دوستش نداری مودبانه کاری کن که ازت بدش بیاد تا شاید فراموش کنه. حتما این کاروبکن چون به تمام زندگیش بستگی داره.
خيلي هم نيازي نيست اين كارو انجام بدي آقا پسر گل. چند تا خانوم وقتي شما بهش پيشنهاد دادي براي اين كه له و لورده نشي همچين كاريو حاضر شد براي شما انجام بده.اون خانومي كه به شما پيشنهاد داده دچار احساسات زودگذره. معمولا در علاقه ديرپاي خانومها خانومها موقعيت شغلي و ... خيلي دخالت بيشتري داره. شما ديگه احساساتي برخورد نكن