آیاطرزرفتارم توی محیط کارم باعث ایجاداین سوتفاهم شده
سلام دوستان
نمیدونستم مشکلموکجامطرح کنم.امیدوارم مکان درستی روانتخاب کرده باشم.
مدت خیلی کوتاهی توی یه محیطی مشغول بکارشدم.حدودپنجاه روز.محیط سالم وخوبی بوده.ضمن اینکه ازقبل هم مدیراونجارودرحدکم میشناختم.
هدفم هم ازرفتن به این محیط بیشترکسب یه تجربه وآشنایی بامحیط کاربوده(ضمن اینکه ارتباط زیادی بارشته ی تحصیلیم هم نداشته اماقبول کردم برم.)بیشترهم بخاطرمحیط سالمش بوده وهم اینکه خواستم یخورده وضع روحیم هم تغییرکنه.چون دوران سختی روپشت سرگذاشته بودم توی زندگیم قبلش.
سعی کردم توی محیط کارم پرانرژی باشم وبرخوردخوبی بابقیه داشته باشم اماالآن فکرمیکنم اشتباه کردم.(بخاطرمشکلی که برام پیش اومدمیگم)
کارمون طوری بوده که یه مدت زیادباتلفن سروکارداشتیم.بیشترطرف صحبتمون هم افرادفرهنگی بودن.
توی یکی ازهمین صحبت هایی که داشتیم یکی ازاعضای تقریباآشنای اونجاپشت تلفن شروع میکردبه ابرازاحساس بدون دیدنم.میگفت میخوام ببینمت ودرموردم برداشت بدی نداشته باش ویسری ازاین حرفاکه سعی کردم به دیدارکشیده نشه.یعنی هروقت مطلع میشدم که میخوادبیادزودترمیرفتم.چون میدونستم حضورم اونجاموقتی بوده وهم اینکه هیچ شناختی ازش نداشتم وهم بدلیل شرایط نامساعدروحیم نخواستم منوببینه.
متاسفانه توی اون مدت کم اونقدراین زنگ زدناش به تلفن مربوط بهم ادامه داشت واونقدررفت وآمداش زیادشده بودکه توی همون مدت کم نگاه های سنگینی روتحمل کردم.سعی کردم اون مدتی که اونجاهستم خیلی سنگین تررفتارکنم وحتی پشت تلفن بااون آقاپسرصحبت کنم که متوجه عدم تمایلم بشن.
حالاکه مدت کارم تموم شده واومدم بیرون هم یجورایی راحت شدم هم ناراحت اینم که درموردشخصیتم فکربدمیکنن.بخاطررفتارایی که توی اون مدت ازسرپرستمون اونجا دیدم میگم.حتی یبارباهام صحبت کردن که یخورده تحویلش بگیرم واین حرفاوهمینطورخواستن ازاهداف آیندم بدونن.چون شرایطم طوری هست که تااردیبهشت ماه نمیتونم به چیزی جزدرسم فکرکنم.این حرفوهم به سرپرستمون گفتم.حالاناراحتم که نکنه منتظربمونه.چون ظاهرابایه آدم احساسی وزیادی مثبت اندیش دراین زمینه فکرمیکنم طرفم.درصورتی که من صددرصدنگاهم به این قضیه منفی هست.
اگه دوستان عزیزلطف کنن وراهنماییم کنن که ایرادرفتارم وهمینطورآیارفتارم درست بوده یاخیرواینکه اگه راهی بنظرشون برسه روبگن ممنون میشم.
البته خودم گاهی میگم بهشون تلفن بزنم وجواب محکم وقاطع بهشون بدم که بفهمن تمایلی ندارم.اماازطرفی هم میترسم اشتباه باشه وکاروخرابترکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.