+پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده ان
درود بر همه و بویژه پسران
بی مقدمه این پرسش را دارم که آیا پسرانی که دوست دختر دارند و در هر مرحله ای از ارتباط با او هستند،اگر ببیننند خواهرشان(اگر خواهر دارند یا اگر ندارند فرض کنند)همان رابطه را با پسری دارد،واکنش آنها چیست:
1-در حد گفتگو با تلفن یا موبایل
2-قدم زدن در کنار هم
3-بودن کنار هم در ماشین
4-روابط جنسی از لمس تا بوسه
5-و بالاخره عریان شدن،عشق بازی یا نزدیکی و اعمال جنسی
بنده خودم از چند نفر از دوستانم که مجرد یا متأهلند و دیگر پسرانی که این مورد را پرسیدم،همه و همه بدون استثنا از برخورد قهری و زد و خورد و حتی کشتن یکی یا هر دو طرف سخن گفتند،هر چند که افزودند خودشان دوست دختر دارند،اما درباره خواهرشان نمی توانند این امور را بپذیرند.
اکنون منتظر پاسخ پسران دارای دوست دختر در این تالار هستم و دلیل پاسخ آنان . . . .
RE: پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده
سلام من همیشه به این موضوع توجه کردم . همیشه با دختر ها طوری رفتار کردم که دوست دارم دیگران با خواهرم رفتار کنند. متاسفانه خیلی از کسانی که میشناختم این دید را ندارند و خودشون کارهایی می کنند که توقع دارند دیگران با خواهرشون نکنند. این انتظار بی جایی هست ا
سلام گرد آفرید عزیز. من خواهری ندارم ولی هرگز برخورد تند را نمی پسندیدم چون این برخورد علاوه بر این که کارو درست نمی کنه بلکه بدتر هم می کنه. باید با آرامش کامل با خواهر خود حرف زده ودلیل کار او را جویا شد و اینکه با چه ملاک هایی او (پسر) را انتخاب کرده و آیا انتخاب او درست بوده یا نه. البته می دونم آرامش در این موقع خیلی سخته ولی خشم هم کاری را از پیش نمی برد.
درود بر نقاب
دوس گرامی منظور من از درانداختن این بحث گفتگو و کنکنش درباره پسرهایی بود که هم خواهر دارند و هم دوست دختر و اینکه نظر شما در باره عدم پذیرش همین امر درباره خواهرشان چیست و چرا چنین واکنشی دارند؟
ممنون آقای گرد آفرید
این موضوع خیلی وقت بود که ذهن منو مشغول کرده بود
که چرا طرف هر کار دلش بخواد با دختر مردم انجام میده اما موقع خواهرش خیلی بد جبهه می گیره
اینجا چرا اینطوریه؟ یه بار من نوشته های بقیه رو عجق وجق می بینم یه بار نوشته من عجق وجق میشه!!!
آقای گردآفرید عزیز، سوال خوبی مطرح کردین، من هم مشتاقم تا جواب این سوال رو از آقایون بشنوم!
به نظر من دليلش اينه كه اين قبيل آقايون ببخشيد ولي بزدل هستن ... بزدلي براي يه مرد يكي از بدترين صفاته ...نه شجاعت داره خودشو اصلاح كنه نه زورش به خودش ميرسه
غيرت اين نيست كه آدم فقط نذاره ناموسش در معرض باشه ، مردونگي اينه كه آدم اول خودش مرد باشه ...
آفرین . . .آفرین؛از دیدگاه روان پردازانه تحلیل خوبی بود.
سلام گردآفرید:72:
به نظر من فقط مردها و پسرها نیستند که باید به این سوالات جواب بدن چون ریشه ی خیلی از برخوردهایی که با زنان می شه در نوع تفکر و زمینه ی ذهنی زنان نسبت به خودشون هم هست ...تفکری که در ذهن همه ی ما نهادینه شده و فکر کردن به خلاف اون یک تابو قلمداد می شه ...
برای مثال می تونیم مشابه این سوالات رو از خانمها هم بپرسیم تا به سادگی ببینیم که شیوه ی تفکر یک زن در خصوص ارتباط بین زنان و مردان چقدر(گاهی حتی بیش از یک مرد) در تحقیر و طرد هم جنسان خودش نقش داره تا جایی که گاهی حتی اونها رو به جرم داشتن یک رابطه (در هر سطحی)از داشتن یک زندگی سالم محروم می کنه ... طبیعیه که این نگاه در تربیت فرزندانش تاثیر مستقیم داره و نیز سلسله وار به پسر و دختر و همسرش و سایر اعضای خانوادش منتقل می شه ...
(البته بگذریم از بخشی از نسل جوان ما که نگاهشون به این مساله تغییر کرده اما به جای اینکه به یک نقطه ی تعادل برسن ، یه جورایی از اون ور بوم افتادن ...)
لطفا خانمهای محترم صادقانه به این سوالات جواب بدن :
فرض کنید می خواهید برای برادرتون همسری انتخاب کنید.بفرمایید تا چند درصد با ازدواج او با افراد زیر موافقین ؟:
1. ازدواج او با دوست دختری که رابطه ی معمولی با هم دارن و گاهی با هم بیرون می رن و تلفنی صحبت می کنن ؟
2. ازدواج او با دوست دختری که گاهی با هم شب رو سپری می کنن اما رابطه ی جنسی ندارن ؟
3. ازدواج او با دوست دختری که گاهی با هم رابطه ی جنسی داشتن؟
یک نکته:
این سوالات به معنی تایید یا رد هیچ نوع رابطه ای نبوده و به آسیب های ناشی از نوع این ارتباطات نیز نمی پردازد بلکه فقط کمک به بررسی و فهم دقیق تر موضوع مهمی ست که مطرح شده .
به نظر من مهم اينه كه همو دوست داشته باشن گاهي اوقات آدم از سر عشقي كه چشاشو كور كرده دست به يه سري كارا ميزنه و به نظرم اين دليل بر خوبي يا بدي يك طرف يا دو طرف نيست .