مسئله به دل نشستن خواستگار تا چه حدی در ادامه جلسات میتواند تعیین کننده باشد.
با سلام
خیلی دو دل بودم تاپیک بزنم یا نه، چند بارم نوشتم ولی پاک کردم، ولی هرچقدر فکر میکنم متاسفانه نمیتونم تصمیم درستی بگیرم.
من خواستگاری داشتم که جلسه اولش گذشته، خب صحبت های اولیه خیلی کلی گذرانده شد، بصورت کلی معیارهای بنده داشتند دو شرط هم داشتم مادرم مطرح کردن پذیرفتن ( البته خوشبختانه تا حالا اکثرا این دو شرط و قبول کردن ) ولی خب باید خیلی بررسیشون کنم و من تا وارد جزییات معیارهام نشم نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم ولی فعلا باید برای ادامه جلسات نظر ابتدایی بدهم.یعنی موافقت کنم بقیه جلسات ادامه پیدا کنه یا خیر.
مشکل من :
ایشون از نظر ظاهری بدلم ننشستند، منظورم ظاهر صورت و...نیست، منظورم اینه احساس میکنم بهمدیگه اصلا نمیایم. و حتی از صحبت کردنشون هم زیاد رضایت نداشتم، نحوه صحبت کردنشون مشکلی نداشت، سوالات من و درست پاسخ نمیدادن، یعنی میتونم بگم به هیچکدوم از سوالاتم به جواب درستی نرسیدم، خیلی کیفی پاسخ میدادن، حتی ازشون میخواستم در غالب مثال پاسخ بدهند، مثالی نمیزدند.بیشتر فلسفی پاسخ میدادند، برای همین بیشتر دوست داشتم جلسات تموم بشه تا ادامه پیدا کنه.خودم فکر کردم شاید یکی از دلایلی که دودل هستم همین مسله باشه چون نتونستم ارتباط کلامی مناسبی برقرار کنم.
حالا دو دل هستم جلسات و ادامه بدم، یا یک بهانه ای بیارم و ادامه ندم! چون اصلا دوست ندارم جلسات و ادامه بدم بعد آخرش ببینم نمیتونم با این مسله کنار بیام و پاسخ منفی بدهم اینطوری هم بخودم هم ایشون صدمه میرنم.
اینکه میگم دو دل هستم چون آدم بشدت احساسی هستم، شده از قیافه کسی خوشم نیومده ولی وقتی با ویژگی های اخلاقی اون فرد آشنا شدم علاقه مند شدم به ادامه صحبت.
حالا با خودم میگم شاید با آشنایی بیشتر این اتفاق بیوفته ولی اگر خدایی نکرده احساس من تغییر نکرد تو دردسر میوفتم دیگه براحتی الان نمیتونم پاسخ منفی بدم.چون احساس عذاب وجدان میگیرم.
از طرفی دوست خود من بهم گفت تا لحظه عقدشون اصلا از قیافه همسرشون خوششون نمیومده حتی گریه میکرده ولی بخاطر ویژگی های اخلاقی خوبی که همسرش داشت انتخابشون کرده الانم عاشق همسرش هست.بمنم پیشنهاد دادن بیشتر آشنا بشم ولی خودم خیلی دودلم.