چجوری یاد بگیرم که نظرات دیگران برام مهم نباشه؟
سلام و وقتتون بخیر
دختری 26 ساله هستم (26 سال و 7 ماه) که حرفهای دیگران و نظرهاشون در مورد کارهام خیلی برام مهمه
یعنی وقتی در مورد مساله ای تصمیم میگیرم و بعدش اطرافیانم نظر مخالفی میدن، زود بهم میریزم و فکر
میکنم که تصمیم اشتباهی گرفتم که بقیه تاییدش نمیکنن. این در حالیه که اطرافیانم خیلی وقتها بخاطر بی اطلاعی
از موضوع، نظر اشتباه و گمراه کننده میدن ولی من انقد اعتماد به نفس ندارم که روی تصمیم خودم بایستم
و پافشاری کنم. خودم فکر میکنم کمبود اعتماد بنفس، ریشه اصلی این مشکله که علت اون هم
شرایط زندگیم بوده
پدر من وقتی که مدرسه راهنمایی میرفتم ورشکست شد و متاسفانه روحیه ش پایین اومد. بهمین خاطر
هم تحت فشار مالی بودیم و هم افسردگی پدرم رنجمون میداد. این خلاصه رو گفتم که یه پیش زمینه
از شرایط زندگیم داشته باشید
من علی رغم شرایط مالی پایین و عدم حمایت خانواده، در تحصیلم موفق بودم و الان هم شغل و درامد خوبی دارم
توی کارم خیلی موفق هستم و هیچ مشکلی ندارم و خیلی وقتها همکارای با سابقه م ازم کمک میگیرن و کارم مورد
تایید همه هست توی محیط کارم. ولی این کمبود اعتماد بنفس و نیاز جدی به تایید و تحسین دیگران و اثر گذاشتن نظر
بقیه توی تصمیماتی که میگیرم انقدر اذیتم میکنه که از دست خودم خسته شدم. ببخشید که طولانی شد