ازدواج با دختری به ظاهر خام
سلام
من 22 سالمه تازه کارشناسیم رو تموم کردم خدمت هم معافم و تازگی ها با یه دختری آشنا شدم که 15 سالست و هدفم جز خواستن نیست
با خانوادم حرف زدم با خانواده دختره هم حرف زدم البته فقط مادرش چون هیچ کسو کاری نداره پدرش رو از دست داده و برادرشم 6 سالشه .
برا آشنایی و حرف زدن با مادرش خودم ب شخصه اقدام کردم وقتی خونشون بودم با رفتارهای عجیبی از این دختر موجه شدم که گویای این بود ک دختر گذشته خوبی نداشته! مثلا برا چن لحظه که رفتم تو یه اتاق تنهایی باهاش حرف بزنم این دختر حرکاتی از رو هوس میکرد مثلا بوسه و لب ... ! و بعدشم یه چند تا عکس بهم نشون داد که بعضیاش با تاپ بودن خیلی شوکه شدم و شک کردم که با این حال نمیشه دختر خوبی باشه
خودش هم بهم میگفت من حرف زیاد دارم چون بدخواه زیاد دارم نباید ب حرف دیگرون اهمیت بدی اگه منو میخوای و ازین حرفا ...
برا همین من تحقیقم کردم از چند نفر سوال گرفتم
اولی گفت این دختر وضعیتش خوب نیست بدرد ازدواج نمیخوره !.. با پسرا بوده
دومی گفت شاید گذشتش اشتباهاتی از رو سادگی داشته ولی دختر خوبی هست سنش کمه و میتونی خودت اونو بسازی.
با یکی دیگه هم حرف زدم راجب حرکات هوس گونش تو اتاق .. میگفت شاید دوستت داره و فکر میکنه میتونه با این حرکات بهت نزدیک بشه و وابستت کنه
گفتم باشه باید بیشتر بشناسمش تا اینکه من همین دیشبم بهش گفتم که باهام با ماشین میاد نه نگفت به مادرشم گفتم گفت برید مشکلی نداره .. من تو ماشین هم بهش گفتم چرا بعد یک هفته تو الان تو ماشین یه غریبه هستی !؟ چرا مادرت اجازه داد با من باشی ..
گفت اعتماد ..چون تو رو میشناسیم و بهت اعتماد کامل داریم!
اینو بگم ک تو ماشین با من خیلی راحت بود و میگفت تو که قرار محرمم بشی ...
در نهایت اینو بگم من از این دختر مادیات نمیخوام فقط وفاداری میخوام
میخوام در آینده بهم خیانت نکنه فقط نمیتونم میتونه اینطور ک من میخوام باشه یا نه
برا ازدواج هم عجله ای ندارم میتونم نشونش کنم و برا عقد هرچقد نیاز باشه صبر کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید.