آقای پارسا عزیز ممنونم که وقت گرانبهاتونو در اختیار من گذاشتید.
در پاسخ به سوالات شما :
نقل قول:
همسرت فرزند آخره ؟
بله ایشون فرزند آخر خانواده هستند.
نقل قول:
از حس خودت گفتی از همسرت نگفتی . حس امروز همسرت چیه ؟؟؟؟؟ آخرین موضع همون حرفی بود که زده ؟؟؟؟؟
چرا ؟؟ دلیل هم آورده ؟؟؟؟ به مادرش پدرش ویا خواهراش حرفی نزده ؟؟؟؟؟
والا احساس ایشون که از زبونشون نشنیدم اما حس می کنم بشدت سرد شدن.اما این موضوع از همون اول هست و تازگی نداره.
آخرین موضوع بله بعد از این که ما رفتیم خانه پدرشان .دلیل رفتن ما ادامه زندگی و تذکر بود که بیشتر نسبت به زندگی خودش اهمیت دهند.اما خودشون سر حرف رو باز کردند و حالا توجیه کار های ایشون و .... و آخرین حرف هم حرف خانمم بود که گفت روی من دیگه حساب نکنید.نه هیچ دلیلی نیاورده .
یه نکته که باید بگم اون روز چون همه برنامه ریزی های من به هم ریخته بود بعد از حرف همسرم یک لحظه مکث کردم تا آروم بشم اما من هم متاسفانه از کوره در رفتم و گفتم تو اگر یه بار نمی خوای من صد بار تو رو نمی خوام.
و واقعا این طور نبود .
والا اگر هم به پدر و مادرش حرفی هم زده باشه به من و خانوادم چیزی نگفتن.روزی که پدر بزرگم قبل از ما رفته بوده اونجا هم خانومم و هم خانوادشون اظهار پشیمانی کردن.اما اون روز ......
نقل قول:
(اسمت چقدر سخته ) هایدن . برادر من خانمت مشاوره رفتن قبول میکنه ؟؟؟ خانمت (عذر میخوام) درکی از ازدواج و طلاق داره ؟؟؟؟
این اسم از سالیان سال با منه البته shadow نه اما hidden چرا.اونم به خاطر کارم بوده.والا ایشون رو نمی دونم هنوز فرصت نشده که در این باره باهاشون صحبت کنم.اما خودم پیش مشاور رفتم.
والا با حرکاتی که من از ایشون دیدم بعید می دونم درک درستی نسبت به مسایل پیرامونشون داشته باشن.(اقتضای سن ایشون)
نقل قول:
همسرتو پیش دیگران تخریب نکن
من بر عکس ایشون و خواهر های ایشون هر کجا میرم تعریف می کنم از ایشون.اما چه فایده؟اینجا اومدم دنبال راه حل پس رو راست حرف می زنم.
نقل قول:
نگفتی همسرت دختره ؟؟؟؟؟
بله
نقل قول:
همسرت قصد ادامه تحصیل داره یا نداره ؟؟؟؟
تا قبل این که ایشون رو ببریم خونه پدرشون می گفتن نه.اما بعد از اون که خواهرشون همه چیزو خراب کرده بودند خیلی پیگیر شدند که کارشون رو درست کنن و مدرسه برن.حتما دلیل این کار خواهر خانومم براتون واضح هست.
نقل قول:
معیار شما تو این مورد چیه ؟؟؟
اگر منظور شما ادامه تحصیله .بنده دوست داشتم ایشون درس بخونن هم از لحاظ اجتماعی در سطح بهتری قرار می گرفتن و هم از لحاظ مهارتی .
نقل قول:
چندتا از خوبی های همسرت بگو
اگر برای شما بگم من توی این مدت حتی یک کار خوب از ایشون ندیدم باور می کنید؟
نقل قول:
ببینم از اشتها افتادی ؟؟؟؟؟؟؟
بله .به قول یکی از همکارانم تمام علایم افسردگی رو می شه تو من دید.