شوهرم لباس هاشو برداشت وامروزصبح ازخونه رفت
سلام
من حالم اصلاخوب نیست زندگیم داره ازهم می پاشه شوهرم چنددست لباس برداشت ورفت ازخونه تورو خدازودترجوابموبدین
دیروزبعدازظهرکه ازخواب پاشدم خیلی دلم گرفته بودازاینکه بامامان وخواهرمم ارتباط ندارم احساس تنهایی میککردم گفتم برم بیرون یه دوربزنم بلکه بهتربشم زنگ زدم وبه شوهرم گفتم خیلی عادی وخوب باهاش حرف زدم گفتم دفترچه اتو بردی که بری دکتر؟گفت نه گفتم مرغ ووسایل سوپ رونداریم که برات سوپ بذارم گفت عیب نداره ازش اجازه گرفتم گفت باشه برو بعدتلفن رو قطع کردم دیدم ساعت7شبه تامن برم وبیام حدود9.5-10میشه شایداون بیادخونه ومن هنوزنیومده باشم دوباره بهش زنگ زدم وگفتم شایداین ساعت بیام خیلی بی تفاوت گفت باشه برو من اگه اومدم خونه ونبودی زنگ میزنم میادم دنبالت بهم برخوردباکنایه بهش گفتم خیلی لطف میکنی اونم زودازکوره دررفت سرم دادکشیدوگفت اصلانمیخوام بریم بگیربشین خونه وتلفن بی خداحافظی قطع کرد
هیچوقت برام تعطیل نمیکنه بارهاقول دادبرام وقت بذاره امااین کارو نکردعیدقول دادکه ماهی 1جمعه تعطیل کنه اماسال 93 داره تموم میشه فقط 1جمعه درکل سال تعطیل کرد میگم کاسبی نیست اجاره میده عیب نداره لااقل گاهی شب هازودتربیادانتظارداشتم دیشب میگفت من ساعت 9میبندم میام دنبالت
شب اومدخونه بحثمون شد گفت همینی که هست نمیخوای جمع کن برو خونه بابات منم گفتم اینجاخونه منه من جایی نمیرم اون گفت پس من میرم لباس هاشو برداشت که بره من اومدم تواتاق خواب درو بستم که هم صدامون بیرون نره هم جلوشوبگیرم زدتوسروصورتم ازدماغم خون اومدتمام لباسم وسرامیک هارو خون گرفت گفتم الان پشیمون وشرمنده میشه بازم اصراربه رفتن داشت من سرگیجه داشتم میخواست منو تواون حال بذاره بره خیلی به خودم وپدرومادرم فحش داد خیلی همش بهم میگفت دیوونه روانی
گفت خسته شدم الان جلوموبگیری فرداصبح چی؟گفتم باشه حالانرو من حالم خیلی بده فرداصبح هرکاری خواستی بکن
گفت به درک الهی امشب بمیری
دیشب رفتیم دکترکلی سرم وامپول دادن امروزصبح هم بلندشدوهمون لباس هایی که دیشب برداشته بودرو زدزیربغلش ورفت
من کاری نکردم من فقط گفتم خیلی لطف میکنی حقم این بود؟کل هفته وماه وسال گوشه خونه نشستم اینکه بخاطرم 1ساعت زودترتعطیل کنه توقع زیادیه؟بارهاگفته مغازه هیچ خبری نیست اماهیچوقت نشده 1ساعت زودترتعطیل کنه وبیاد
بارهاخودش گفت بهت حق میدم امادرعمل هیچ کاری نکرد شوهرم تمام روزهای تعطیل وغیرتعطیل درمغازه اس
چکارکنم الان یعنی واقعارفت؟