RE: از تاريك بودن خسته شدم
ضمنن
لطفا مراجعه به مشاور برام تجويز نكنين
امكانش را ندارم
مرسي
سلامSaYe_RoshAN :72:
امیدوارم دیر شدن پاسخ رو به حساب تنها بودنت نذاری و یا مهر تایید بر اینکه کسی درکت نمی کنه ...
لطفا از خودت برامون بیشتر بگو . از خانوادت . از نوع رابطه ای که بین شما و اعضای خانوادت برقراره .از چیزایی که برات توی زندگی مهمن . چیزایی که دوستشون داری و چیزایی که ازشون متنفری و بدت میاد . به ما بگو چطور شده به این نتیجه رسیدی که خیلی تاریکی و خیلی سیاه می بینی ؟ چرا فکر می کنی که از فكر كردن به سياهي ها حتي در بهترين لحظات زندگيت و رنج دادن خودت لذت مي بری ؟ و ...
چون اگر اشتباه نکنم برخلاف چیزایی که نوشتی تو این رویه رو دوست نداری و ازش لذت نمی بری و حتی از اون به عنوان یک مشکل حرف زدی ..
سايه جان
كاش مي اومدي دوباره و توضيحاتي را كه خواسته بودند مي دادي از اسمي كه انتخاب كردي مشخصه كه هنوز به سفيدي اميدواري و هنوز اونطور كه خودت فكر مي كني تاريك نيستي حتي شب با وجود تاريك بودن سياه مطلق نيست و به نور سپيد ستاره ها و ماه روشنه بيا و بگو درد دلت را ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
خب روشن شو.
آفرین...همینه! ته کلام!:104:
عجب!
میدونستم حرف زدن با بقیه آخرش تمسخره
...........
از سایه های ماه و طاهره عزیز هم ممنون.
تا همین جا هم که مهر سکوت را شکوندم پشیمونم.
سلام
سایه روشن گرامی
دوستان قصد تمسخر نداشتند . بلکه حرفشان را خیلی خلاصه گفتند .
شما بعضی عادتها و صفات خودتون رو گفتید و از اونها به تاریکی یاد کردید . شما که اینقدر خوب خودتون رو میشناسید و به ایرادات خودتون پی بردید چرا سعی نمیکنید که اون صفات رو از خودتون دور کنید ؟ شما که میدونید بیشتر اوقات به نیه خالی لیوان فکر میکنید چرا سعی نمیکنید نیمه پر رو هم ببینید ؟
من در حرفهای شما رگه هایی از کمالگرایی را هم میبنم ( درد خودم هم هست )
به هر حال شما خیلی خوب خودتون را میشناسید ( حتما میدونید که شناخت از خود بسیار مهم هست و کمتر انسانی به شناخت خودش میپردازه ) و این شناخت قدم اول برای تغییر هست .
ضمنا شما نوشتید که از یک پسر بخاطر اینکه 3 سال ازش کوچکتر بودید جدا شدید . میشه بیشتر توضیح بدید ؟ آخه سه سال کوچکتر بودن که دلیل جدایی نمیشه ؟
سلام سايه روشن،دوست همراه همدردي
از اينكه تاخير تو جوابها ميبينيد بگذاريد به حساب اين ايام كه شايد دوستان كمتر بتونن آنلاين بشن.
من با دوستم ديجيتال من موافقم،من هم مواردي از كمالگرايي رو در شما ميبينم كه بعضا آزاردهنده هست.
پيشنهاد مي كنم با خودتون دوست و رفيق بشيد،راهش اينه كه فعاليتهايي رو كه دوست داريد انجام بديد.بعضي وقتا منطقو بگذاريد كنار هر آنچه دوست داري انجام بده
اگر اين ايام مي تونستيد يك مسافرت بريد خيلي خوب ميشد.
توي ورزشها ببينيد به چي علاقه داريد سعي كنيد دنبالش بريد و رهاش نكنيد خيلي كمكتون ميكنه
همين طور فعاليتهاي مورد علاقه ديگر
از اينكه مشكلتون و درد دلتون رو اينجا مطرح كرديد خوشحاليم.
تا آنجا كه اعضا بتوانند كمكتون مي كنند.