عدم مسئولیت پذیری همسرم بخاطر اشتباه خودم
سلام دوستای خوبم
همسرمن ابان یه امتحان مهم داشت که ما تصمیم گرفتیم برای 3 ماه از قبلش نره سرکار و تو خونه درس بخونه چون اون آزمونو قبول میشد دیگه دغدغه شغل و استخدام نداشتیم الان که اواخر اذر ماهه متاسفانه کلید سوالا اومده و متوجه شدیم قبول نمیشه . تو این مدت تمام خرج خونه دست من بود من تو یه اداره خوب مشغولم و اینکه حقوق بموقع و خوبی دارم . از بعد امتحانشم هنوز شغلی پیدا نکرده و مسافرکشی میکنه در حد جیب خودش و یه خرید خیلی جزئی برای خونه . ولی همچنان سنگینی مخارج بر دوش منه. مثلا باید فکر قبض تلفن برق شارژ ساختمان و اجاره خونه باشم. امروز تو ماشین ازش سوال میکنم میتونه پول قبض تلفن و جور کنی که سرم داد میزنه میگه دیگه چکار کنم مجبورم وقتی میگی جور کنم:161:
تقریبا 10 ماهه ازدواج کردیم تا امروز ازش پول تو جیبی نگرفتم یعنی نداشته و خودمم نیازی نداشتم که بگیرم خوب و حتی دیگه نه ارایشگاهی میرم نه کلاسی نه خریدی هیچی واسه اینکه به مخارج برسم از همه چیه خودم زدم . الان احساس میکنم عادت کرده و دیگه سختشه مثلا قبض پرداخت کنه چه برسه به مثلا هزینه ارایشگاه من .بنظر شما چجوری ازش پول بگیرم و بهش بفهمونم مسئولیتشو؟ میخوام دیگه یاداوری نکنم قبضا و شارژ و میگم یادش میره برق و تلفن و قطع میکنن آبرومون میره چکار کنم بنظرتون؟
چجوری کمتر تو خونه خرج کنم؟ سر راهم به خونه هرچی نیازه میخرم میبرم :97:همش تقصیر خودمه :97::97: تصمیم دارم بیشتر خرج خودم کنم.راهنمایی کنید لطفا