-
چطوری تمومش کنم؟؟؟
سلام دوستان حدودسه ماهه بطوراتفاقی باپسری دوست شدم رابطمون تقریبا معمولیه فقط یکی دوبار باهاش بیرون رفتم که حتی دستشم به دستم نخورده.من هیچ حسی بهش ندارم و از اینکه دوس پسر داشته باشم حس خوبی ندارم و عذاب وجدان دارم.چندبار خواستم باهاش بهم بزنم اما با التماس نذاشت جداشم و واقعا خیلی منو دوس داره امامن حسی بهش ندارم تو زندگیش سختی زیادکشیده و منم تقریبا بخاطرترحم باهاشم.بهش گفتم که دوسش ندارم اما میگه تونباشی من دیوونه میشم.حداقلتاوقتی ازدواج میکنی باهام باش شایدتا اونموقع عاشقم شدی و زنم شدی.ضمنامیگه هروقت توبخوای میام خواستگاری.اما من دوس ندارم باکسی دوس باشم حس میکنم دارم به خونوادم خیانت میکنم ازطرفی هم بهش قول دادم تاوقتی ازدواج میکنم باهاش باشم.توروخدابگیدچیکارکنم؟ ؟
-
سلام...به همدردی خوش اومدی:72:
آخه دختر گل تو که میگی دوست ندارم با کسی دوست باشم پس چرا با این پسر از همون اول دوست شدی؟
دلت برای خودت و خانوادت نمیسوزه اون وقت دلت برای وست پسرت میسوزه؟؟
نذار شیطان با این توجیهات گولت بزنه تا به خودت بجنبی میبینی کار به جاهای باریک کشیده شده...:72:
-
سلام
هر چند که اوضاع روحی ایشان قطعا" مساعد نیست، اما جنگ اول به از صلح آخر
تمام کردن رابطه به نفع هر دوی شماست
-
حرف شما درست اما من واقعا گیر کردم اولا از آه و نفرینش میترسم دوما از آبروم
-
اگه از ابروت میترسی که هیچ وقت وارد این رابطه ها نمیشی!!!
پس توجیه نکن! زودتر کات کن به خاطر همون ابروت!!!!!!!!!
-
ممنون رزاجون بابت راهنماییت.
دسدان خوش بی کاک کیوان
-
سلام عزیزم...
ببین اگه الان تموم کردنش سخته قطعا هرچی زمان بگذره سخت تر میشه..خیلیییی سخت تر...اگه الان تموم کنی شاید اون آقا ی مدتم ناراحت باشه اما هرچی بیشتر بگذره مدته ناراحتیش بیشتر میشه...ببین تو که میخوای ازدواج کردی رهاش کنی خب عزیز دلم الان رهاش کن اونمقع ابدا نمیتونی تازه به احتمال زیاد واسه ازدواجت دردسرم میشه..
مگه قراره چی بشه که از آبروت میترسی؟یعنی میترسی اون آقا به کسی بگه؟! اگر اینطوره که دیگه حتما الان کات کنی بهتره چون معلوم میشه آدم درستی نیست و کسی که الان بلای آبروته بعدا هزاربرابر میشه بلای جونت.....توکل کن به خدا و کاتتتتتت....محکم و قوییییی....
مواظب حسای قشنگ دخترونت باش.....
-
سلام دختر خوب
این که واضحه این رابطه اشتباهه... اما بر عکس خودت که میگی علاقه نداری تو این رابطه باشی...به نظرم خودتم مایلی... ببین دختر خوب الان اولشی و احساس عذاب وجدان داری... هر چی بگذره این حس عذاب وجدان از بین میره و برات یه امر عادی میشه... اونقدر بهش وابسته میشی که حالا خودت التماسش میکنی بمونه و حاضری هر کاری بکنب تا بمونه.... این یه طف ... طرف دیگه روح و روانت آسیب میبینه... حرفام خیلی تلخه اما همه راه هارو نیاز نیست خودت امتحان کنی..خیلی ها خیلی ها همین شیوه رو رفتن و نتیجش همین که گفتم شد...
در ضمن اون تو زندگیش سختی کشیده خب به شما ارتباطی نداره... دختر خوب زندگی و آبروی خودت فکر کن...
تا وقتی ازدواج کنی با هم باشیم بدترین توجیه و حرفیه که میشه زد..اصلا این کارو نکن... آبروتم نمیره... یه مدت ناراحتین بعد عادی میشه...
پس زودتر رابطتو تموم کن و هیچ راه ارتباطی نداشته باش باهاش...
-
اول تلفنی بگو باید چند روز رو رابطه فکر کنم و تا مثلا 3 روز بهم نه تلفن کن نه من تلفن میکنم بعد بگو راجع به رابطه فکر کردم و نمیتونم اداوه بدم هر چی هم به هر بهانه ای خواست ادامه بده بگو نمیتونم .
-
یکی می گفت : حداقل اگه گناه هم می کنی ، گناهی کن که ازش لذت ببری
تو داری گناه می کنی و در مقابل نه تنها لذت نمی بری ، بلکه عذاب هم می کشی.
تو گناه می کنی که یکی دیگه لذت ببره.
به نظر خودت می ارزه ؟