-
بیشتر مجذوب ظاهر شدم
سلام
من تازه عضو شدم میخاستم مطلبی رو با شما عزیزان در میان بزارم که ذهنمو چند ماه درگیر کرده من حدود 10 ماهی میشه با یه دختر خانوم دوست بودم البته به صورت شرعی در این مدت من از اندم و اخلاق و روحیات این خانوم خوشم اومده و سه سال هم از من کوچیکترن ولی با خودم بیشتر فکر میکنم میبینم بیشتر من مجذوب اندام خوبه این خانوم شدم البته قیافه و ظاهرشون هم بد نیست ولی نه آن چنان
حالا میخام پا پیش بزارم خواستگاری نمیدونم کارم درسته برا همین مورد خوبه اینکار رو بکنم؟
-
سلام....
دوست بودم به صورت شرعی یعنی چی؟؟
اگر منظورتون صیغه هست چطور خانواده دختر نمیدونن ؟ (چون گفتید تازه میخوایید برید خاستگاری):303:
-
سلام،ارتباط شرعی منظورتون چی هست؟؟یک دختر پسر مجرد جز ازدواج یا حداقل عقد که توی اون صیغه محرمیت با شرایط خاص خودش(اذن پدر و..) ارتباط شرعی دیگه ای نمیتونند داشته باشن.منظورتون چی هست از شرعی بودن
-
-
سلام دوست عزیز به همدردی خوش آمدی:72:
بهتره کامل و دقیق به معیارهایی که برای همسر آیندت در نظر داری فکر کن (اصلا این خانوم رو در نظر نگیر) و برای خودت یادداشت کن.
بعد ببین چندتا از این ملاکهاتو این خانوم داره، ویژگیهای مثبت و منفی که در این مدت در رفتارش دیدی رو یادداشت کن.
تو بدلیل رابطه ای که داشتی(همین دوستی) ممکنه از کنار خصوصیاتش راحت رد بشی.
خانوادشم بررسی کن، اینکه تو چه محیطی بزرگ شده و ...
در مورد چهرش، ببین در حالت عادی میپسندی یا نه، زیباتر از این انتظار داری؟
ی نکته دیگه اینه که در امر ازدواج گاهی یک ویژگی خوب در فرد وجود داره، ک باعث میشه فرد اولویتش رو تغییر بده(مثل اینکه این خانوم چهره معمولی داره اما اخلاق خوبش باعث میشه ملاک زیبایی رو تعدیل کنی)
البته حتما توجه داشته باش که آیا این خانوم به دلت نشسته یا نه.
راستی شما چند سالتونه؟
با آرزوی سعادت و نیکبختی برای شما:72:
-
با سلام
شما از رابطه دوستی دست بردار و کاملاً قطع ارتباط کنید و بعد از مدتی از طریق خانواده رسماً اقدام به خواستگاری کنید و حتماً این تفهیم را داشته باشید که به کمک یک مشاور و به طور حضوری می خواهید روی خودتان و ایشون شناخت پیدا کنید که آیا تیپ شخصیتی و خصوصیتات آشکار و پنهانتون مناسب هم هست یا خیر . سپس اقدام به مشاوره گرفتن کنید اگر تأیید مشاوره را گرفتید که مناسب هم هستید که مبارک باشد اگر خیر ، بخاطر ظاهر ایشون تن به ازدواج دادن یعنی شکست در ازدواج
موفق باشید
-
با سلام ممنونم از همه عزیزان که جواب میدین
من 32 سالمه ایشونم 29 سالشه از لحاظ اخلاقی و فکری به خیلی نزدیک هستیم ولی از خانواده یکم فرق داریم برا همین مردد شدم
از یه طرف میترسم کسی دیگه رو انتخاب کنم و این اندام رو نداشته باشه و من یه عمر حسرت بخورم
-
خوب دوست من اندام ایشون بعد از اولین زایمان به هم میریزه.اونموقع چی؟
-
سلام
یعنی شما اولین اولویتتون در ازدواج اندامه؟؟؟خیلیی دمت گرم
اخلاق و رفتار و فرهنگ وسواد وحجاب وخانواده وموارد زیاد دیگه رو چی؟!!!این موارد از اندام اولویتشون پایینتره!!!شما حداکثر استفاده ازاندام رو چقدر میدونی؟خوش اندام بودن مگه چقدر دوام خواهد داشت؟اندام معیار هست ولی دیگه نه در این حد...
استحکام وپایداری زندگی وخوشبخت شدن به اندام نیستا...
بعداز یه مدت که اندام و ظاهر ایشون واستون عادی شد چی...
اونموقع راه برگشتی خواهید داشت...شما و ایشون اون وقت متضرر نخواهید شد؟!!!
من بهتون قول میدم افراد دیگه ای هم مثه ایشون خواهد بود...
کلی بگم اندام که نشد معیار اول یا دوم...که بخاطش بقیه موارد رو در حاشیه قرار بدین...
ان شاا... موفق و موید باشید
راستی من خودم مجردم...پس میدونم شما چی میگی!!!
شما معیارات رو مشخص کن,بدون در نظر گرفتن این خانوم...بعد ببین چه خبره و شرایط چجوریه...
-
ممنونم بله دوستان قبول دارم حرفای شما رو
من قبلا سابقه دوست و لمس نامحرم نداشتم
میترسم اندام همسرم مثل این دختر خانوم نباشه و من حسرت بخورم