مشکل من با شوخی ها و رفتارای همسرم
سلام به دوستای همدردی من مشکلاتی دارم که خیلی اذیتم میکنه
1-شوخی هاش با دیگران که اصلا مراعات نمیکنه پیش هرکس و ناکس شوخیای بد میکنه مخصوصا با شوهرخواهرش بهش گفتم تو با خواهرت محرمی شوخی میکنی خب من سختمه پیش شوهرخواهرت شوخی میکنه ولی گوش نمیده
2-با خانومهای فامیل اللخصوص جاریم خیلی گرم میگیره چندبار بهش گفتم انقدر باهاشون گرم نگیر میگه بیخیال بابا قرن21 تو هنوز دنبال این چیزایی چندبار گفتم زنداداش عین خواهر نیست ولی گوش نمیده
3-شدیدا چشم چرون هست هربار هم بهش میگم میگه تو حساسی من اصلا حواسم جای دیگه نیست
4-با خود من شوخیای بد میکنه حرفای بد میزنه بهش گفتم من اصلا دوست ندارم انقدر فکرت منحرف باشه میگه بیخیال با تو شوخی نکنم با کی شوخی کنم
5-خیلی خیلی علیه زن ها حرف میزنه بچه8ماهه دارم بهش میگه دوست داری برات مامان جدید بیارم یه پیرمرد بمیره میگه زنش دق دادش شوهرخواهرش پراید خرید گفت اصلا نگران نباش کسیکه با وجود زن تو خونه نمیمیره با پراید هم نمیمیره خیلی ازین شوخیا میکنه---به خدا من خیلی مهربونم خیلی بهش خوبی میکنم حتی تو فامیل هم معروفم به مهربونی
6-من8روز هست تصادف کردم پا و دنده هام شکسته شوهرم خیلی گیر میده که اینجوری من باید یه زن دیگه بگیرم اونم فقط بخاطر رابطه ...
من خیلی داغونم با پا و دنده های شکسته و بچه8ماهه شوهرم هم اینطوری بهم تیکه میندازه
من26سالمه شوهرم28سالشه2ساله ازدواج کردیم یه بچه8ماهه هم داریم