مشکل در انتخاب خاستگاری که تنها مشکلش اینه که از من مذهبی تره.
سلام .من 22 سالمه.حدود 1 هفته پیش یکی از فامیلای نزدیکمون که توی شهرستان هستن اومدن خاستگاری من.ما تهران زندگی میکنیم.خانواده ها همدیگرو میشناسن چون ارتباط نزدیکی با هم داریم.هفته پیش که اومدن 2 جلسه با هم حرف زدیم.دیروز هم از شهرستان اومد اینجا و با هم حرف زدیم.تقریبا تو همه موارد با هم تفاهم داشتیم به غیر از حجاب.هر 2 خانواده ی مذهبی هستیم.اما من چادری نیستم ولی پوششم خوبه ،همیشه ارایش ملایم میکنم و یکمی از موهام معلومه.و اصلا نمیتونم چادر بپوشم.دیروز که با هم حرف میزدیم گفت که حجاب برتر چادره و دوست داره همسرش تو مکانهای عمومی چادر بپوشه.البته گفت هر طور که دوست دارین و اسرار نمیکنه که من ناراحت شم ولی منظورش همین بود. من گفتم برای من سخته چون اینطوری بزرگ شدم اون گفت که ادما عوض میشن ولی من اصلا نمیتونم چادر بپوشم.
مشکل اصلی من همینه ، کلا پسر خوبیه فقط یکم از من مذهبی تره . حالا باید چی کار کنم ؟
مشکل دیگه من اینه که فکر میکنم ازدواج برای من خیلی زوده و هنوز امادگیشو ندارم و دوست دارم دوره اشنایی زیاد باشه،پدر مادرم میگن هر زمان مورد مناسبی پیدا بشه دختر باید ازدواج کنه و الان زود نیست.
سوال دیگه ای که دارم اینه که برای جلسه چهارم باید از هم چی بپرسیم تو این 3 جلسه خیلی چیزا از هم پرسیدیم و مشکل تقریبا فقط همین موضوعی بود که گفتم . اخر هفته دیگه قراره بیاد تهران که دوباره با هم حرف بزنیم . راستش نمیدونم باید چه سوالاتی از هم بپرسیم و در چه موضوعاتی با هم حرف بزنیم.و اینکه با توجه به چیزایی که گفتم دوره اشنایی چقدر طول بکشه خوبه و در چه مواردی با هم صحبت کنیم؟