توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
با سلام خدمت اعضاء و بازدیدکنندگان تالار گفتمان همدردی
متاسفانه از مورخه 26/6/87 تالارگفتمان همدردی توسط مدیر سرور به خاطر فشار زیادی که روی سرورشون داشته است قطع شده است و اکنون موقتا تالار جهت حل مشکل فنی احتمالی در خصوص فشار بار روی سرور فعال گردیده است.
با عرض معذرت از دوستان تقاضا داریم صبور باشید تا مشکل به وجود آمده حل گردد.
RE: توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
بازم تكرار مكررات اشتباهات يك مدير!
صبوریم . ولی آخه کی درست میشه؟؟؟
سلام n_z-aram
در مورد مشکلات فنی تالار از خدمات مهندسین آشنا با برنامه این تالار بهره مند می گردم، و اکنون مشکل اخیر در حال بررسی و حل می باشد. وامیدواریم طی روزهای آتی این مشکل برطرف گردد.
با سلام
به اطلاع اعضاء محترم می رسانم ظاهرا مشکل تالار مربوط به پلاگین تشکر و آخرین ارسالی ها بوده است که با غیر فعال شدن آنها تالار همدردی مجددا راه اندازی گردید.
سلام من می توانم موضوع جدید ارسال کنم موفق وشاد باشید
سلام
معمولا مقایسه ها باید نسبت به بضاعت و توانها صورت گیرد. مثلا شما هیچ وقت یك برج در شمال تهران را با یك كلبه روستایی از نظر امكانات مقایسه نمی كنید. چون می دانید هزینه های آنها تفاوت اساسی دارد. در سایت های اینترنتی هم همین طور است. سایت ها یا تالارهای حرفه ای با مهندسین و همكاران بسیار و صرف هزینه های بالا را نباید با یك تالار محدود شخصی مقایسه كرد.
اگرچه در تالارهایی كه حتی به عنوان نمونه معرفی كردید اشكالات فنی اجتناب ناپذیر است، من همین الان به تالار معرفی شده رفتم و این پیام را دیدم.
http://i37.tinypic.com/fonf4x.jpg
من نیز با توجه به وقت و توان خود حداكثر سعیم را در كاهش اشكالات دارم و امیدوارم در آینده كمتر هم بشود.
به نظر من وجود آخرين ارسالها خيلي مهمه
واسه اينكه سريعتر مشكل آدم حل ميشه ..... ولي اينجوري يك موضوعي رو كه مطرح ميكني بايد صبر كني ببيني كي يكي پيداش ميشه تا كمكت كنه.....
وجود دكمه ي تشكر هم خيلي لازمه
آقاي مدير.... ميشه سريعتر اين مشكلات رو حل كنين؟
ممنون ميشيم ازتون
سلام دوستان
ضمن تشكر از آقای خسته كه به زبان فنی مشكل پلاگین تشكر و آخرین ارسالی ها توضیح دادند در این لینك:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3511&pid=31605#pid31605
باید اضافه كنم،پس از اینكه فشار تالار همدردی روی سرور بالا رفت و مدیر سرور سایت را غیر فعال كرد، دوستانمون مجبور به غیر فعال كردن دوتا از پلاگین ها شدند(پلاگین تشكر و پلاگین آخرین ارسالی ها)، لیكن پس از راه اندازی مجدد سایت دیگر موفق به اكتیو كردن این پلاگین ها نشدیم به همان دلیلی كه خسته توضیح دادند یعنی تعداد تشكرها در دیتابیس آنقدر زیاد بود كه این پلاگین قادر به خواندن و فعال كردن آن نبود. 2 راه حل پیشنهاد شد:
1 - نصب مجدد پلاگین تشكر :كه تشكرهای قبلی همه پاك میشود.
2 - صبر كنیم تا نسخه جدید پلاگین تشكر كه مشكلش حل شده، بیاید و بعد نصب كنیم.
بنده با تجربه ای كه از حساسیت اعضاء نسبت به رتبه و تشكر و امتیاز و .... دارند، با گزینه دوم موافقت كردم.
البته تالارهای مختلف زبان برنامه نویسی ها متفاوتی دارند، و اینكه در تالاری گزینه تشكر مشكل ندارد ممكن است به خاطر نوع برنامه آنها باشد.
البته اشكال آقا عرفان به ضعف فنی تالار همدردی وارد است و این به خاطر اطلاعات كم بنده در این خصوص هست. كه با توجه به انتقادهای سازنده دوستان سعی در برطرف كردن آن دارم و در این راستا از كمك افراد صاحب نظر استفاده خواهم كرد.
در ضمن آقا عرفان، من تذكرات به جای شما را به جان خریدارم و شاهد تلاش و نیت خیرتون در این تالار هستم، لیكن درمواردی كه سایر اعضاء اعتراضی دارند، باید حالتی پذیرا نسبت به نظرات آنها داشته باشیم ، اگرچه درست ندانیم. فراموش نكنیم این یك سایت مشاوره و روانشناسی هست،و گرمی و پذیرش در آن شرط لازم مدیران آن هست.
با سلام
با عرض معذرت، به خاطر كثرت بازدید كنندگان و كافی نبودن پهنای باند ،برای ساعاتی تالار با مشكل روبرو شد كه مشكل هم اكنون بر طرف شده است.