با مادرم که خواستگارم را رد می کند چه کنم؟
سلام به همه دوسنان: مدت 3 سال و چند ماه است که با کسی که قصد دارم همسر آینده ام باشد در ارتباط هستم. من 26 ساله و ایشون( ایمان) 29 ساله هستند و هر دو در مقطع کارشناسی ارشد یکی از بهترین دانشگاه های دولتی درس خوانده ایم و ایمان اکنون مشغول خدمت سربازی است که تا یک سال دیگر به اتمام می رسد و من هم به دنبال کار. از ابتدای آشنایی تا کنون چندین بار من و ایمان از مادرم درخواست کردیم تا با پدر من در زمینه خواستگاری صحبت کنند اما در سال اول آشناییی مان نداشتن کار و نرفتن به سربازی و تمام نشدن درس را دلیل عدم اجازه ایشان برای خواستگاری مطرح کردند. در سال های بعد هم که درس ایمان تمام شد و مشغول سربازی بود باز هم نداشتن کار مانع رضایت مادرم بود و تاکنون چندین بار تلاش کرده ایم برای جلب موافقت ایشان اما فایده ای نداشته. تدرم ایمان را دوست دارد و به شخصه با ایشان مشکلی ندارد و تنها دلیل مادرم همان نداشان کار است. لازم به ذکر است که خانواده ایمان از ارتباط ما از همان ابتدا مطلع بودند و در خانواده ما هم همه به جز پدرم می دانستند. دوسنتان آیا راه حلی برای جلب رضایت مادرم سراغ دارید تا نامزدی ای داشته باشیم تا چند ماه آینده که ایمان خدمتش را به پایان می رساند و بعد الباقی قضایا؟ هردو بیسیار خسته و دلتنگ هستیم از تحمل دوری و سه سال انتظار.