یه پیشنهاد خواستگاری بهم شده نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم؟
سلام دوستان.پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون.لطفا در این یک مورد واقعا کمکم کنید لطفا هرکی تاپیکم رو میبینه راهنماییم کنه.
صبح خواهرم بهم پیام داد که عموی همسرش من رو برای سرش می خواد.خواهرم هم تصمیم گرفته قبل از مادرم به خودم اطلاع بده و نظرم رو بدونه.میگه پسره تو کرمانشاه مغازه داره و 26 سالشه.شوهر خواهرم به عموش گفته که مادرزن من نمیذاره دختراش و ببرن شهرستان عموش هم گفته اشکالی نداره پسرش میاد اینجا.راستش حدودا دو ماه پیش خواهرم گفت که پسرعموی شوهرش نامزد کرده و خانواده ی عموئه( یعنی پدر پسره و داداشش) به عروس اینده شون گفتن که تو مراسماتتون نباید ارکستر بیارید نباید لباس عروس بپوشی و ارایش کنی و باید حتما چادر سر کنی و از اینجور حرفا.صبح که خواهرم قضیه رو بهم گفت گفتم مگه پسرشون نامزد نکرده بود گفت که نامزدیش بهم خورده و عموئه به همسرش گفته که از نظر ازمایش بهم نمیخوردن(من یه ذره به اینجاش شک دارم).خلاصه اینکه خواهرم نظر من رو پرسید منم گفتم نه.چون از قبل خواهرم میگفت که عموئه یکم بدبینه یه جوری که زن عموئه تو خونه جلو مهمونای خانمش هم روسری و چادر سر میکنه.و اینکه خود رای هم هست و حتی ممکنه این پیشنهاد رو بدون اطلاع پسرش داده باشه.تعجب من از اینه که عمو و زن عمو شوهر خواهرم من رو تو عقد خواهرمینا دیدن فقط اونم 12 سال پیش بود و منم بچه بودم.و با خانواده ی ما هیچ رفت و امدی ندارن کلا.فقط سالی دوسالی یه بار میرن خونه خواهرمینا.
به نظرتون من چیکار کنم؟اخه خواهر بزرگم میگه بذار بیان اگه پسر رازی نباشه نمیاد خب.
از طرفی من اصلا از فامیلای شوهرخواهرم خوشم نمیاد از اول خیلی خواهرم رو اذیت کردن و به اصطلاح خودشون غریب کش کردنش و از طرفی هم اون بدبینی پدر پسره و اون شرایط گذاشته شده برای نامزده قبلیش و همینجور نامزدی بهم خورده اش من رو تو گفتن نه یاری کردن.به نظرتون باید چیکار کنم؟لطفا کمکم کنید