خيلي ممنون بابت وقتي كه گذاشتين و لطفي كه دارين
نه من نميگم من بي عيبم
مسلما عيب دارم
اتتتفاقا من ميگم من بايد عيب هاي خيلي تابلويي داشته باشم كه خودم خبر ندارم و گرنه چرا بايد اينجوري بشه
اما حرفاي ديگران رو گفتم
نه فقط اونايي كه جلو روم گفته شده كه ممكنه واقي نباشه
من تو مثال هام گفتم كه دخترايي رو هم ميگم كه مذهبي چادري منطقي و خيلي عالي هم هستن اين احساسات ر تجربه كردن
شما احتمال قوي پسرين كه اين حرفو ميزنين خود خانوما ميدونن كه اينطور نيست كه شما ميگين
من دختراي خوب زيادي ميشناسم كه عاشق شدن
نه بعد از اازدواج
راستش من هيچكس رو نميشناسم بعد از ازدواج عاشق شده باشه
به هيچ عنوان
تو اينترنتم ميگشتم برا افراد ديگه هم سوال بود اصلا مگه ميشه بعد از ازدواج عاشق شد؟؟؟!!!
اون دخترا هم كي گفته عاشق ظاهر شدن؟؟
همون بنده خدا كه دختر عمه ام عاشق شده ظاهر انچناني نداره
يا باقي كسايي كه من ازشون شنديه ام در اين باره يادم نمياد كسي خيلي از ظاهر طرف گفته باشه بيشتر اخلاقات بوده
منتهي ااين اخلاقيات چيزي نبوده كه من نداشته باشم
بحثمم يه چيزي ميخوام ببينم اين ايراده كه من دارم ؟
دوما اكه ايراده ميشه برطرف كرد يا نه؟
من يه زماني با لاغر بودن مشكل داشتم كه البته عادي و خاص نيست
ولي من باهاش مشكل داشتم
اخر سر يه دكتر بهم """""ثابت كرد""""" كاري نميتوني بكني
الانم ديگه بيخيالش شدم
نقل قول:
.یه بررسی بکنی میبینی از هر 10 تا شاید یکیشون باشه که توی یه خانواده ی خیلی خوب بزرگ شده
من يكيشون رو ميدونم كه خودش مشكلات فكري داره ولي چند نفر ديگه هم ميشناسم كه مشكل فكري و خانوادگي هم ندارن
بابا ميگم هيچ دختري نيست كه اين حس رو تجربه نكرده باشه
همه خانواده ها بد و به درد نخورا؟
- - - Updated - - -
مهستي خانوم خيلي ممنون كه بابت لطفتون
نقل قول:
از کجا مطمئنید؟ یه لطیفه ای بود که میگفت وقتی پسری عاشق یه دختر میشه همه عالم میدونن جز خودِ دختره. وقتی دختری عاشق پسری میشه هیچکی نمیدونه جز خودِ دختر.
قبول دارم اين حرفا و نمونه هاي اينطوري هم كم ديدم ولي ديدم بلاخره
اما بحث سر اينه كه شايد پسرا به زبون بيارن ولي دخترا هم بلاخره همينجوري مثل محسمه نيستن كه
به زبون نميارن يه رفتاري يه حركتي
بابا من توي يه جاي دور افتاده بميرم به جز 3-4 نفر كه شامل مامان و بابام و يه دونه از رفيام ميشه كس ديگه اي نميفهمه
دختري كه حس داشته باشه تا اونجا كه من ميدونم يه حركتي يه درو و بر چرخيدني يه چيزي
ديديم دختراي اين مدلي هم بلاخره
نقل قول:
از صمیم قلب براتون آرزو می کنم که هرگز گرفتار چنین ماجرایی نشین. این علاقه نیست؛ شیداییه. چنین احساساتی جز تخریب ذهن و روح طرفین هیچ تاثیری نخواهد داشت. متاسفانه نمونه عینی این نوع رابطه رو در زندگی های بسیاری دیدم.
چرا طرفين؟ خوب يه دختر خوب و سالم توي سن از حدود 16 تا حدود 21و 22 عاشق پسره بوده و بهشم ميگفته پسره هم سه چها سال بزرگتر بوده و موقعيت ازدواج هم داشته
خوب اگه طرف جوگير نميشد يا هر مرگ ديگه اي كه باعث شده همچين موقعيتي رو هراب كنه
چه تخريبي ميتونست داشته باشه
نقل قول:
اینا همون عشقایی هستن که به قول دکتر شریعتی اگر ادامه پیدا کنن به ابتذال کشیده میشن. البته من فکر می کنم ابتذال در اینجا بار معنایی خیلی سنگینی داره. در نهایت تبدیل میشه به همون ماجراهای سوزناک و عبرت آموز.
باقي عشقا چ مدلين مگه؟
احتمالا شما هم جزو همون عده اي هستين كه به تفاهم ميگين عشق
تفاهم عاليه لازمه خوبه
اما چ ربطي به عشق داره من نميدونم
نقل قول:
پسرای خوب، دخترای خوب رو جذب می کنن و شأن و آبرو و عقل یه دختر خوب بالاتر از اینه که تن به رفتار سخیف بده یا به اصطلاح خودش رو آویزون کسی کنه.
دختراي خوب هميشه عشقشون رو تو دلشون نگه ميدارن و تا اخر عمر حصرتشو ميخورن اما حاضر نميشن يه نشوني به اون طرفشون بدن كه ببينن مزه دهنش چيه؟
نقل قول:
دختر عمه شما چند سالشه؟ آیا رفت و این ماجرا رو به اون پسر اعتراف کرد؟ الان
الان 23 سال تقريبا داره
تو متنم هم گفتم بله بهش گفت و حتي گفت حاضر با هوو ازدواج كنه چون شسره سرو و گوشش ميجنبه و نهايتا هم چون ميخواستن به زور شوهرش بدن و اون فقط همون پسر رو ميخواست خودكشي كرد كه نجاتش دادن
نقل قول:
نه. اینطور نیست. عشق واقعی با شناخت و به مرور زمان به وجود میاد...
همچين اني هم نبوده اينا كه ميگم
يكيشون طي يه دوستي چند ساله يكي طي رفت و امد هاي خانوادگي و...
نقل قول:
متوجه نمیشم مشاشوتون چرا چنین برداشتی کرده!
من هي ميپرسيدم كه مشكل من چيه
اونم ميگفت تو احساس ضعف مكني
فك ميكني دخترا چين؟
يه تيكه بهشون بندازي جلوت وا ميرن
حرفش اين بود