چه طور به او احساس دوست داشتنم را نشان دهم؟
دختری 28 ساله هستم که مدت 7 ماه است یک همکار پسر جدید به شرکت ما وارد شده است اوایل به او توجهی نداشتم تا اینکه او با رفتارش توجه بیشتری به من نشان داد و این موضوع باعث شد تا من هم به او علاقه پیدا کنم و فکر کنم که به من علاقه مند شده است اما کم کم از من فاصله گرفت و حالا رفتاری عادی دارد البته گاهی با رفتارش علاقه را نشان می دهد اما نمی دانم که آیا این علاقه است یا چیز دیگری است و من این طور برداشت می کنم اما دیگر خسته شده ام می خواهم بدانم که واقعا احساسش چیست و او را نیز از احساسم مطلع کنم اما نمی توانم مستقیم به او بگویم که چه نظری درباره اش دارم لطفا مرا راهنمایی نمایید.
تشکر و قدردانی از راهنمایی دوستانم در تالار
سلام، می خواستم تشکر کنم از دوستای خوبم در تالار همدردی مخصوصاً فرشته اردیبهشت، دختر بیخیال و khaleghezy که با راهنماییشون به من کمک کردند. در تاپیک قبلی ام (چه طور احساس دوست داشتنم را نشان دهم) که حدود 4 ماه پیش بود فکر می کردم همکارم به من علاقه مند است و می خوستم این احساسو به همکارم بگم چون فکر می کردم دوطرفس اما با مشاوره فهمیدم اگر پسری به دختری علاقه داشته باشه حتما موضوع رو مطرح می کنه پس منم از احساسم حرفی نزدم و دیگه فکر و خیال نکردم، الان همکارم 1 ماه است که نامزد کرده و فهمیدم که چقدر اشتباه فکر می کردم اگه اینجا موضوع رو مطرح نمی کردم شاید کار اشتباهی می کردم و غرورم جریحه دار می شد بازم تشکر می کنم این تاپیک رو گذاشتم شاید مشکل خیلی ها باشد.