سلام ببخشيد كه بد مينويسم من به همسرم خيانت كردم حدود ٣سال قبل از هم جدا شديم من با دامادشون ارتباط برقرار كردم البته فقط تلفنى ويك بار هم در بيرون ان هم به مدت ٥دقيقه اين ارتباط كمتر از ١ ماه بود همسرم متوجه شد و كمتر از ١ هفته از هم جدا شديم و خواهرايشون هم مشكلاتى از قبل داشتن و با به وجود امدن اين مشكل اختلافاتشون حادتر شد و ازهم جدا شدن بعد از جدايى همسرم به خاطر فراموش كردن من با يك خانومى ارتباط برقرار كرد ومن همزمان ابراز ندامت به همسرم كردم بعد از اين كه متوجه شدم ايشون با كسي ارتباط كامل از هر لحاظ دارن من هم با يكى از خواستكارانم براى اشنايي ارتباط بر قرار كردم بعد از يك مدت همسرم رابطش را با اون خانم قطع كرد ومن به ايشون دوباره ابراز ندامت كردم اما ايشون كفت اكر من را دوست داشتى با خواستكارت ارتباط برقرار نميكردى اين اتفاقات كه براى شما دوستان عزيز نوشتم براى يك سال بعد از جداييمون بود بعد از اين قضايا تا به امروزمن با همسر سابقم رابطه صميمانه ويه جورايى عاشقانه اى داريم من مصر به ازدواج هستم اما همسرم بسيار ناراحت هستن و ميكويد با غرورم جه كنم البته اينو ميدونم كه من كاملاً مقصر بودم و ايشون كاملاً حق دارن اما تورو خدا كمكم كنين دا متقاعدش كنم به ازدواج دوباره باهم مل يك دختر٧ساله داريم ومن ٢٥ سالمه و همسرم٤٠سال
من با جهل ندونم كارى وسن كمم زندكيم خراب كردم تورو خدا كمكم كنيدتا بتونم ترميمش كنم