براي مدتي نسبتا طولاني در نت حضورنخواهم داشت دوستان :102: .
پيغامهاي شما رو بعدا خواهم خواهند.
اگه از خدا نمي ترسيدم ديگه نفس نمي كشيدم223:223:223::223::
نمایش نسخه قابل چاپ
براي مدتي نسبتا طولاني در نت حضورنخواهم داشت دوستان :102: .
پيغامهاي شما رو بعدا خواهم خواهند.
اگه از خدا نمي ترسيدم ديگه نفس نمي كشيدم223:223:223::223::
چرا؟ چی شده مگه؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکلت حل بشه و زودتر برگردی....:72:
ببین من نمیشناسمت ولی تو این مدت کم که پست هاتو خوندم فهمیدم آدم عاقلی هستی از صمیم قلب برات دعا می کنم حالا که ترس از خدا داری خودتو به خودش بسپار اگه واقعا اینکارو بکنی مشکلت دیر یا زود حل میشه انشاالله.
دلمون واست تنگ ميشه . اميدوارم ديگ هيچ وقت ناراحتي تو نبينيم . خدا هميشه كنارته نا اميد نشو
هر جاهستي مراقب نفس باارزش خودت باش
کجا
چی شده
دیونه:(
سلام دوست من.
هر جاهستی توکل به خدا را از یاد نبر.
مواظب خودت باش.
تو که همش پرانرژی و شاد بودی تو هم دپ زدی؟
امان از این زندگی مزخزف بیهوده ی پوچ پردردسر ....
مواظب خودت باش:228:
امیدوارم زود برگردی
سلام a-b :72:
شاید همونطور که گفتی حالا حالاها بهمون سر نزنی و این پست ها رو نخونی ولی شاید هم عکسش اتفاق بیفته ...
با خوندن این پستت یاد خودم افتادم ...یاد لحظاتی که گاهی بعضی از اتفاقات و مشکلات اونقدر بهم فشار آورده که به احساسی مشابه تو رسیدم . احساسی که منو مجبور کرده به جای رها شدن از خودم دنبال راهی باشم که شرایط ناخوشایندی که بهش دچارم رو تغییر بدم . همیشه همینطوره .انتخاب با ماست : ما هم می تونیم از پس چیزایی که مورد دلخواهمون نیست بربیاییم و دوباره متولد بشیم و هم می تونیم خودمون رو به دست افکار و احساسات منفی بسپریم و روز به روز ناتوان تر بشیم ...
فقط باید یادمون باشه وقتی تحت تاثیر هیجان، استرس یا مشكلات شدید هستیم ممکنه به طور موقت نتونیم از آگاهیها و داناییهای خودمون استفاده کنیم .پس بهتره آروم باشیم و روی مشکلی که درگیرش شدیم بیش از حد تمرکز نکنیم ...
در هر حال نمی دونم مشکلت چیه ولی می دونم که تو خیلی قویتر از این حرفا هستی که بخوای به این سادگی جا بزنی .
دوستت دارم و برای موفقیتت دعا می کنم .